woensdag, 23 september 2009
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Goed voor Nederland?

Person_Maxima-UNadviseuseJan Peter Balkenende kondigde aan*) dat het “goed voor Nederland” is dat prinses Maxima “Special Advocate van Secretaris-generaal VN Ban Ki-Moon” **) geworden is.

Wat is daar nu goed aan, en voor wie precies?
 
Ik zou niet weten wat de gemiddelde Nederlander daar nu mee opschiet. Als het betekent dat die Nederlander daardoor meer belasting moet betalen, dan is het resultaat negatief.
Deze functie zal in ieder geval meer publiciteit voor Maxima opleveren, en daardoor populariteit voor het Koningshuis. Ook zal het meer reizen met zich meebrengen en een staf personeel om het bijbehorende werk te doen. Goed voor de werkgelegenheid! Maar voor de belastingbetaler?

——————————————–
*) NOS: Premier Balkenende noemde het goed voor Nederland dat de prinses deze functie heeft gekregen

**) Site Koningshuis:” Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima der Nederlanden is vandaag, maandag 21 september 2009, benoemd door Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties, Ban Ki-Moon tot ‘Secretary-General’s Special Advocate for Inclusive Finance for Development’”.
“Prinses Máxima zal als pleitbezorger de komende tijd in een aantal landen bij deze stakeholders de boodschappen opnieuw onder de aandacht brengen en op conferenties spreken over het belang van een toegankelijke financiële sector.”

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Belastingen, Economie, Internationaal, Ontwikkelingshulp, Overheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. IIS schreef op : 1

  Ooit vond ik het best wel de moeite waard om me te verdiepen in het/een geloof, maar sinds we dit Judassen kabinet hebben met als opperhoofd Klukkluk de indiaan anex schoothondje van Bush, is het geloof/alle geloven mij danig de strot uit gaan hangen, ik tolereer geen enkele gelovige meer aan mijn zij en houd dit gespuis op afstand. En dat mevrouw Bilderberg aanstaande ook maar iets positiefs voor NL zou kunnen brengen zou ik willen geloven op het moment dat zij zegt dat ze dit hele kabinet uit een vliegtuig boven zee zou willen gooien…..

 2. slijmerigesluipsak schreef op : 2

  Tis crisis en W.A kan het blijkbaar niet meer bolwerken om de diverse projecten te financieren en moet Maxima ook helpen wat eindjes bij elkaar te knopen met een baantje.

  Mijn vrouw hoeft niet te werken en zich zeker niet te verlagen tot het aansmeren van leningen aan arme negertjes 🙂

  Raar dat Dirk Scheringa publicitair wordt weggezet als leningpusher aan mensen die immers in Nederland altijd nog een uitkering of hulpsanering krijgen, maar Maxima wordt gestuurd om negertjes leningen aan te smeren die ze never nooit terug kunnen betalen.

 3. Paul Martens schreef op : 3
  Martens Paul

  Dus haar uitkering wordt stopgezet, nu ze zelf wat gaat verdienen? En wie zorgt nu voor de kindjes? Naschoolse opvang of worden het nieuwe Zorrootjes bij opa en oma in mensen-uit-vliegtuig-gooien-land?
  Och nee, natuurlijk gaat Wim-Lex het huishouden doen. Hij is al waterdeskundige dus dweilen, afwassen en wassen zullen hem wel goed afgaan. Lekker thuiswerken, als koning straks? Of dan maar de gelegenheid aangrijpen om het koningshuis af te schaffen?

 4. Eugenie schreef op : 4

  Schandalig! Wordt maar weer eens heel helder wat een schoften we in ons koningshuis hebben. Het komt uiteindelijk allemaal wel aan het licht.

  Moet je maar eens luisteren naar wat deze economic hitman te vertellen heeft over leningen en derde wereldlanden. Komt dit bijbaantje van mevrouw opeens in een HEEL ander daglicht te staan.

  Kijk en huiver:

  www.youtube.com

  Paul Martens [5] reageerde op deze reactie.

 5. Paul Martens schreef op : 5
  Martens Paul

  @Eugenie [4]: Allemaal ten dienste van de grootste ambities van de bestuurders achter de VN: één wereldmacht, één wereldmunt, één wereldreligie. Houdt deze site in de gaten, uitleg hierover volgt tijdens de meerdelige boekbespreking over Bilderberg.

  Talleyrand [6] reageerde op deze reactie.

 6. Talleyrand schreef op : 6

  @Paul Martens [5]:

  Ik ben heel benieuwd naar de boekbespreking over de Bilderberg conferenties!

  Het boek van Daniel Estulin hoop ik?

 7. Talleyrand schreef op : 7

  Ik had nog niet verder op de site gelezen…

  Daniel Estulin dus!

  HOERA!

 8. hugo van reijen schreef op : 8
  Hugo J. van Reijen

  Naar mijn smaak heb ik wat meer inzicht in financien en derdewereldlanden dan Maxima, maar ik gun haar de glitter graag.
  Hugo van Reijen

 9. GB schreef op : 9

  Ik heb begrepen dat de Balk en die stiekemerd van Verhagen werken aan verlenging van de missie in Uruzgan.
  Maxime heeft alvast een balletje opgegooid.
  “We zouden anders invloed en macht op internationaal niveau verliezen” las ik gisteren (vandaag niet meer trouwens!).
  En natuurlijk leuke weggeefbaantjes op hoog internationaal niveau waar dit ook weer een voorbeeld van is. Want zo werkt het vaak; ik doe iets voor jou maar ik wil er wel wat voor terug.
  Jaap de Hoop Scheffer was er een ook een goed voorbeeld van.

  Soldatenlijken voor baantjes op internationaal niveau voor onze nationale elitekliek………….tsja het is een keuze.