BioterrorismeKort geleden wees ik op de zaak tegen Baxter/WHO, aangespannen door de medisch journaliste Jane Burgermeister. Daarin is sprake van verspreiding van opzettelijke besmet vaccin door een wereldwijd crimineel netwerk. Deze zaak wordt buitengewoon spannend, want nu dreigt -mede op instigatie van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO- een wereldwijde verplichte massavaccinatiecampagne tegen de “Mexicaanse griep”. Voor een petitie tegen verplichte vaccinatie klikt u hier(3).

Volgens een bericht in het Belgische dagblad “De Standaard” heeft de Kamercommissie reeds ingestemd met een wetsontwerp dat de regering bijzondere machten geeft in het geval van een pandemie van de A/H1N1-griep (Mexicaanse griep) (4). Enkel het Vlaams Belang onthield zich.

Vrijdag 25 september heeft de Stichting Stralingsarm Nederland een Kort Geding aangespannen tegen het Ministerie van VWS en het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG)(5).

Daarin eist de stichting dat de rechtbank het Ministerie van VWS, dat onder verantwoording staat van minister Ab Klink, haar voorbereidende activiteiten, werkzaamheden en protocollen rondom de vaccinatie tegen de Mexicaanse Griep staakt.

Om welk wereldwijd netwerk het gaat ontdekt u, als u het artikel op de blog van Jennifer Lake leest.

Daarin leest u ook de goed gedocumenteerde betrokkenheid van het Pentagon en de vertakkingen naar de medisch-farmaceutische industrie. Ook leest u hoe men al jarenlang bezig is met de samenzwering en de voorbereidingen van deze bioterroristische aanval.

Conclusies:

Ik wil al met al besluiten met vier adviezen / conclusies / verzoeken:

 1. Verspreid alstublieft zo spoedig en zoveel mogelijk de informatie die u hier wordt aangereikt.

 2. Maak, als u de ernst van de zaak inziet, overal kenbaar, dat u onder alle omstandigheden weigert u te laten vaccineren (Zie de poster op http://wehaveachoice.weebly.com/ ) en teken de petitie.

 3. Surf naar http://wehaveachoice.weebly.com/voorbeelden.html om te zien, hoe de aktie tegen eventuele verplichte massavaccinatie verloopt en wat er nodig is.

 4. Wees nooit bang, ga niet opzij voor dreigementen, maar handel verstandig al naar gelang de omstandigheden.

Bronnen:

(1) De Vrijspreker: Bent u ook ongevraagd proefkonijn bij de volgende vaccinatiecampagne?

(2) Investigating the swine flu pandemic – Jane Burgermeister http://theflucase.com/

(3) Actiesite: http://wehaveachoice.weebly.com/

(4) De Standaard: “Regering heeft bijzondere machten nodig…” http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=DMF20090922_088

(5) Kort Geding tegen VWS en het CBG-MEB:  http://www.stralingsarm-nederland.org/webpagina/H1N1.htm

(6) Jennifer Lake’s Blog: Pandemic unfolding, http://jenniferlake.wordpress.com/2009/09/03/pandemic-unfolding/

47 REACTIES

 1. Het artikel Baxter/WHO :”Bent u ook ongevraagd proefkonijn bij de volgende vaccinatiecampagne?” van 20 september heb ik doorgestuurd naar de minister en alle fractievoorzitters.
  Daarbiuj hen gevraagd of zij commentaar hadden en of ze ons tos a.u.b. konden geruststellen.

  Tot op vandaag heb ik nog geen behoorlijk antwoord gehad. Alleen maar dat het ontvangen was of dat ze het doorsturen aan hun deskundige.
  Het verst ging Rita Verdonk nog die liet schrijven dat ze het zou “lezen”.

  Misschien nog wat meer tijd geven, en dan eens porren?
  Het lijkt me ook goed als meer lezers de vraag stellen, en een eventueel zinnig antwoord aan ons doorsturen.

  Spy-Nose [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Hub Jongen [1]:
  Ik zou dit artikeltje onmiddellijk nasturen, een termijn stellen (zeg 5 werkdagen) en dreigen met …. ja wat eigenlijk ? Een media-offensief of een juridische actie?

  De Vrijspreker aansluiten bij de lopende acties zou ik zeker overwegen. This is very serious business.

 3. Ik vind niet dat je verplichte vaccinatie kan vergelijken met een WO. Maar het is zonder twijfel wel een ultiem bewijs van een politie- en controlestaat, waarbij het beslissingsrecht over je eigen lichaam wordt vernietigd (voor zover men dat nog had), en weer en stap dichterbij naar grote ellende.

  Wat mij ook zorgen baart: Vorige week stegen de aandelen van VeriChip met 300%, nadat ze een patent goedgekeurd hadden gekregen om een RFID chip in te planten die medische gegevens bewaart, zoals of je H1N1 hebt of niet, het vaccin al wel hebt gehad, etc. Er hoort natuurlijk ook een scanner bij. Een mental picture hierbij oproepen schetst al snel beelden die ik hoop nooit mee te maken.

  Zonder de problematiek rond de mexicaanse griep te minimaliseren, denk ik dat een mogelijke, waarschijnlijke? aanval op Iran een groter/ander probleem is.

  Spy-Nose [5] reageerde op deze reactie.

 4. Door je niet te laten vaccineren breng je volgens mij alleen jezelf in gevaar. Mensen die gevaccineerd zijn zullen indien het vaccin redelijk goed werkt niet door jouw weigering extra gevaar lopen. Derhalve is gedwongen vaccinatie niet verplicht te stellen, ook al roept een multinationale organisatie anders. En is gedwongen vaccinatie alleen als een politie staat maatregel te zien. Dit zou een reden moeten zijn om uit de WHO te stappen.

  Heel anders zou het zijn als je een soort van open TBC hebt en mensen aansteekt zonder het te weten. In die gevallen zou voor het geinfecteerde individu de keuze behandeling of quarantaine zijn.

  Spy-Nose [5] reageerde op deze reactie.

 5. @Hub Jongen [6]:
  De “smoking gun” is, dat men met levend vogelgriepvirus (=dodelijk) besmet vaccin heeft verspreid onder vaccinfabrikanten zonder geloofwaardige verklaring van dit voorval.

  Het laboratorium waar dit werd geproduceerd valt onder de zwaarste veiligheidseisen, n.l. biosafety level 3.

  Dat feit (van die besmetting) is toevallig ontdekt door een Tsjechisch laboratorium, dat het “vaccin” heeft getest op fretten, die vervolgens allemaal stierven.

  Dit werd doorgegeven aan de bevoegde autoriteiten, maar er is door de autoriteiten geen serieus onderzoek gedaan naar hoe dit kon gebeuren!

  Sterker nog, niemand weet, waar het besmette vaccin gebleven is en wat er intussen mee is gebeurd.

  Ik heb dit in mijn vorige bericht al uitgelegd.

  Misschien moet iemand anders het in “gewoon” Nederlands nog een keer uitleggen.

  Als mensen ondanks mijn aansporingen niet op de hotlinks clicken worden ze minder goed geïnformeerd en begrijpen ze het misschien niet goed.

  Maar op dit moment is de Nederlandse site “We have a choice” (referentie (5)) overbelast.

  Nederland heeft zich, onder de International Health Regulations IHR (2005), internationaal verbonden tot verplichte massavaccinatie over te gaan ingeval de WHO een pandemie (risiconiveau 6) afkondigt.

  http://www.who.int/ihr/en/

  (Nog maar een keer clicken dus)
  flap [9] reageerde op deze reactie.
  surfer [16] reageerde op deze reactie.
  Armin [20] reageerde op deze reactie.

 6. @Spy-Nose [5]: Daar geef ik je geen ongelijk in hoor. Ik wil maar zeggen dat er een aantal problemen parallel lopen en zitten aan te komen. Korte opsomming:

  – Bedrog van Lissabon
  – klimaat-hoax in Kopenhagen
  – Iran (+ Irak + Afghanistan)
  – (gedwongen) H1N1 vaccinaties

  Hierbij komt de economische en financiële crisis, vorming van NWO en collapse van de dollar.
  We worden dus politiek, wetenschappelijk, militair, financieel en persoonlijk, genaaid. Dit is misschien altijd al zo geweest, maar de omvang van leugens in de media, heb ik nog nooit ervaren als nu.

  Het optreden van de overheid op de laatste G20 top, heb ik ook nog nooit gezien. Terugkloppen op anarchisten die stenen gooien is 1 zaak (is niet eens gebeurd) maar traangas gooien naar ’n klein groepje ongevaarlijke studenten en buurten terroriseren met sonic weapons, … Belooft weinig goeds voor het moment dat er ECHT veel mensen op straat komen omdat ze het beu zijn! En dat zijn er echt wel véél.

  @Hub Jongen [6]: Goede opmerking. Het is als door het bos de bomen niet meer zien. Bij het griepvaccin hebben mensen blijkbaar erg veel vertrouwen in de overheid.

  Spy-Nose, kan je aub een beetje verduidelijken waarom je de verplichte vaccinatie linkt met een WOIII?
  Tot nu toe, kan ik me eigenlijk niet voorstellen dat – zelfs al zou men vaccinatie verplichten op om het even welke manier – mensen dit zomaar laten gebeuren.
  Tenzij, er door het virus plots erg veel overlijdens zullen zijn, wat tot nu toe niet het geval is.

  Spy-Nose [10] reageerde op deze reactie.
  Bon Vivant [22] reageerde op deze reactie.

 7. @surfer [8]:
  Beste surfer,

  Dank voor je uitleg over de communicatie.

  Probleem met het verduidelijken van de werkelijke toestand is, dat door de loop van de ontwikkelingen (bevolkingsgroei en steeds ingewikkelder wetgeving bijvoorbeeld), door steeds modernere technieken op allerlei gebied, door de vergaande controle van de media, door de steeds grotere specialisatie van het werk, etc. de meeste mensen het overzicht over de feitelijke politieke en economische achtergronden en ontwikkelingen zijn kwijtgeraakt.

  In de loop der tijd weten autoriteiten steeds beter, hoe ze “de mens” (…) onder controle kunnen krijgen.

  E.e.a. blijkt bijv. uit de almaar stringentere wetgeving en handhaving, maar ook uit de aanslagen van 9/11, de daaruit voortvloeiende wetgeving in Amerika en de oorlogen, -en wat NL betreft: de z.g. “vredesmissies” (waarschijnlijk beklonken met Amerikaanse politieke en militaire vertegenwoordigers in de achterkamertjes van het Catshuis).

  “Tot nu toe, kan ik me eigenlijk niet voorstellen dat – zelfs al zou men vaccinatie verplichten op om het even welke manier – mensen dit zomaar laten gebeuren.”

  Het wordt over de wereldbevolking uitgestort. Men vraagt er niet om, evenmin als om de aanslagen van 9/11.

  Deze aanslag met griepvaccin is de volgende stap van de internationale elite (Illuminati, internationale bankiers, politici en het militair-industrieel complex) om de wereldbevolking onder controle te krijgen in een covert operation, die onderdeel uitmaakt van een neo-malthusiaanse oorlog (denk aan het “gedachtegoed” van de Club van Rome) om de grote massa van de wereldbevolking te doden, zodat de bevolkingsexplosie wordt gestopt.

  Daarom link ik deze operatie aan WO-3.

  Lees de aanklachten van Jane Burgermeister en de weblog van Jennifer Lake maar.

  Nogmaals, daar vind je ook goed gedocumenteerd uitgelegd, hoe het netwerk precies in elkaar steekt.

  Blijven clicken en lezen, hoor 🙂

  Ik hoor het wel een keer. Graag je bevindingen vernemend en veel succes toewensend,

  Spy-Nose

 8. @flap [9]:
  “vogelgriep is h5n1.. het virus waar zoveel ophef om is is het h1n1 virus.

  Blijft natuurlijk raar dat levend virus zomaar kan verdwijnen dat dan weer wel.”

  Flap,

  Zoals de autoriteiten hebben gereageerd op de verspreiding van met levend H5N1 (=dodelijk) besmet “gewoon” (H3N2) vaccin, maakt de verdenking van medeplichtigheid aan dan wel het medeplegen van genocide in het algemeen alleen maar groter.

  Omdat die zogenaamde controles van de autoriteiten (i.c. EMEA) niks voorstellen, weet men gewoon nooit wat er precies in welke griepprik dan ook zit om het simpel te zeggen.

  En om dan de bevolking verplicht te vaccineren is in strijd met de mensenrechten en de grondwet die door “de noodtoestand” uit te roepen wordt omzeild.

  En bedenk even, dat de Gezondheidsraad in 2009 twee (verplichte?) H1N1-vaccinaties adviseert, omdat men niet weet of één vaccinatie volstaat. (Het betreft hier een onvoldoende getest vaccin, een z.g. “mock-up” vaccin.)

  Spy-Nose
  flap [11] reageerde op deze reactie.

 9. @Spy-Nose [10]: O begrijp me niet verkeerd. Ik deel de zorgen over het ontstaan van het virus en het doel van de overheid.

  Temeer daar het akelig rustig is aan de kant van de overheid. Het laatste nieuws was wel zo’n beetje dat het vaccin niet in die hoeveelheid kon worden geleverd als besteld. Daarmee was ook gelijk de paniekzaaierij van de overheid (voorlopig) verdwenen… Toeval?

  Spy-Nose [12] reageerde op deze reactie.

 10. @flap [11]:
  “Daarmee was ook gelijk de paniekzaaierij van de overheid (voorlopig) verdwenen… Toeval?”

  Het zou zomaar kunnen, dat de overheid geschrokken is van de acties op en via het internet. Er zijn op dit moment daadwerkelijk strafaanklachten tegen de machtigste instanties ter wereld aanhangig (VN, WHO, Obama, etc.).

  Je hebt kans, dat de NL overheid nu even terugdeinst. Maar je weet nooit, hoe ze straks weer tegen de bevolking gaan ageren.

  Het is in elk geval zo, dat krachtens internationaal verdrag IHR (2005) de NL Staat gehouden is over te gaan tot verplichte vaccinatie als puntje bij paaltje komt.

  Het ligt voor de hand, dat Klink het resultaat van de lopende strafklachten voorlopig afwacht en zich intussen gedeisd houdt.
  flap [12] reageerde op deze reactie.
  henk [13] reageerde op deze reactie.
  henk [14] reageerde op deze reactie.

 11. @Spy-Nose [11]: \

  ER is bij Argos op zaterdag een uitzending geweest op radio 1 waarbij de finaciele belangen van de heer Ab Oosterhuis zijn blootgelegd.

  http://weblogs.vpro.nl/argos/2009/09/25/26-september-2009-ab-osterhaus-en-het-paniekvirus/

  De Mexicaanse griep, het H1N1-virus, moet de komende maand losbarsten in Nederland, zo voorspellen deskundigen. Zal dat ook gebeuren?
  Veel angstaanjagende scenario´s die ons de afgelopen maanden werden voorgespiegeld zijn niet uitgekomen. De Mexicaanse griep blijkt een milde griep die zonder medicijnen na een paar dagen vanzelf weer overgaat, aldus minister Klink deze maand in een brief aan de Tweede Kamer. En in Australië en Nieuw Zeeland, waar de winter inmiddels voorbij is, is de omvang van de epidemie meegevallen.
  Viroloog Ab Osterhaus is in de media degene die ernstige risico’s en mogelijke gevaren van het H1N1-virus het meest heeft benadrukt. Heeft dat te maken met het feit dat hij zelf economische belangen heeft bij de grieppandemie, via bedrijfjes verbonden aan de Erasmus Universiteit en via adviseurschappen voor farmaceutische bedrijven?
  In Argos een onderzoek naar de hoogleraar als ondernemer met daarin een uitgebreid interview met Ab Osterhaus.

 12. @Spy-Nose [11]:

  Ook deze man is lang bezig het programma bloot te leggen. Hij heeft goede zaken die bewijzen dat de WHO en rockenfellers etc allemaal gelinkt zijn en een plan hebben met de vaccinaties

  http://video.google.com/videoplay?docid=6890106663412840646&hl=en#

  http://video.google.com/videoplay?docid=-8119523476709184666#

  Overigens had klink officieel op het nieuws laten weten dat hij niks voelt voor gedwongen vaccinaties. Ziekenhuizen mogen ook zelf ehet beleid bepalen voor het personeel. De eersten die gevaccineerd zouden worden.

  Spy-Nose [16] reageerde op deze reactie.

 13. @henk [15]:

  Het staat allemaal in de aanklacht tegen de WHO van Jane Burgermeister.
  Voor een saillant inkijkje in het criminele netwerk zie ook de weblog van Jennifer Lake “Pandemic unfolding” van 3 september:

  http://jenniferlake.wordpress.com/2009/09/03/pandemic-unfolding/

  Hier het positieve advies van de Europese autoriteit EMEA en de papegaaien van het College Beoordeling Geneesmiddelen:

  http://www.cbg-meb.nl/CBG/nl/humane-geneesmiddelen/actueel/20090925-Positief-advies/default.htm

  “Overigens had klink officieel op het nieuws laten weten dat hij niks voelt voor gedwongen vaccinaties.”

  Dat kan hij wel mooi zeggen, maar, nogmaals, NL is gehouden aan de International Health Regulations IHR (2005) van de WHO! Mede om die reden (de WHO heeft ook het H5N1 vogelgriepvirus aan Baxter geleverd!) wordt de WHO van poging tot, subsidiair medeplichtigheid aan dan wel medeplegen van genocide beschuldigd.

  Hier nog een keer de website voor de petitie. Ook posters / flyers vind je erop:

  http://wehaveachoice.weebly.com/

  Zie voor eventuele verdere acties, zoals een eventuele strafklacht tegen een of meerdere betrokkenen:

  http://wehaveachoice.weebly.com/voorbeelden.html

 14. @Spy-Nose [7]: Eindelijk heb ik er een betere kijk op. Er zijn dus verschillende gevaren. Enerzijds de inhoud van de vaccins (kwik etc), anderzijds zijn er vaccins die besmet zijn met het vogelgriepvirus.

  Ik vond er deze relevante link over

  “Officials investigate how bird flu contaminated vaccines in Europe”
  http://www.thestar.com/article/593439

  Lijkt me nogal ’n MSM site, het is van februari maar blijkbaar heeft niemand ’n comment achtergelaten? bizar.
  Ik heb ook wat gegoogled of dit voorval ergens werd ontkend of tegengesproken, maar heb er niets van gevonden.

  Spy-Nose [17] reageerde op deze reactie.

 15. @surfer [17]:

  The Star schrijft:
  “Christopher Bona, Baxter’s director of global bioscience communications, said the liquid virus product was not a vaccine and was developed for testing purposes only. He deferred questions about the purpose of the testing to Avir Green Hills, but said the batch was to be used in animals and was never intended for use in humans.”

  Ik kan je verzekeren, dat levend H5N1-virus in een “gewoon” vaccin (H3N2) niet voor niets aan dieren wordt toegediend. Dat is op zichzelf al zeer verdacht.

  En het toppunt is wel, dat het vervolgens wordt verspreid door dat laboratorium onder biosafety level 3 condities.

  Knap de onafhankelijke expert, die serieus durft te betwisten, dat het verhaal van Baxter ongeloofwaardig is.

  Baxter is er hoogstwaarschijnlijk vanuit gegaan, dat de bewuste charge van 72 kg niet meer zou worden getest.

  “Ik heb ook wat gegoogled of dit voorval ergens werd ontkend of tegengesproken, maar heb er niets van gevonden.”

  Logisch, want het valt niet tegen te spreken, dode fretjes zijn dode fretjes. Nog veel erger is het feit, dat kennelijk niemand, behalve een paar oplettende dappere outsiders als Jane Burgermeister c.s. er werk van gemaakt hebben. En hoe!

  Want dat betekent, dat de verantwoordelijke autoriteiten nalatig zijn geweest, sterker nog, dat alles erop wijst, dat de betrokken verantwoordelijke autoriteiten bij een criminele mondiale samenzwering tegen de wereldbevolking betrokken zijn.

  Maar goed, we zullen wel zien, of en hoe de medische maffia wordt ontmaskerd.
  Rothschild [18] reageerde op deze reactie.
  Roger Braun [26] reageerde op deze reactie.
  surfer [27] reageerde op deze reactie.

 16. @Spy-Nose [17]:

  ik merk veel angst en argwaan op uit de posts. wanneer je de echte geschiedenis bestudeert (=de juiste tsunami van vragen stelt en geen bevredigend antwoorden krijgt)
  blijken er ook hier vragen te zijn.

  Er zal zeker een false flag operation aan de gang zijn, daar twijfel ik niet aan! Houd je ogen open, maak je niet druk, niets is wat het lijkt…dat is het doel van de NWO.

  Hopelijk zijn er hier mensen die zaken zien die er wel degelijk zijn…en een voorspelling kunnen doen.
  De crisis(=wending) heb ik op de maand goed voorspeld en kan dit tevens bewijzen.

  Dat Lehman Brothers en Bear Sterns moesten falen is all in the game…Hoor je ook niets over in de MSM…
  Het schandaal van Goldman Sachs…Het schandaal van deze eeuw!!!!!!!!!!! Hoor je niks van…zo kan ik nog doortypen tot ik een ons weeg. Maar zeg nou zelf, wordt je daar gezonder van??? Heeft het zin?
  Het jammer dat er nog veel onbenullen of zal ik zeggen onwetenden in NL rondlopen die pavlov alu zitten te janken…

  Met de toenemende informatie voorziening zie je door de bomen het bos niet meer. Verdeel en heers 🙂

  Spy-Nose [19] reageerde op deze reactie.
  surfer [30] reageerde op deze reactie.

 17. @Spy-Nose [7]: Nederland heeft zich, onder de International Health Regulations IHR (2005), internationaal verbonden tot verplichte massavaccinatie over te gaan ingeval de WHO een pandemie (risiconiveau 6) afkondigt

  Onjuist, wél kunnen besmette personen verplicht afgezonderd worden. Verplichte vacinatie is niet door Nederland verbonden.

  Spy-Nose [21] reageerde op deze reactie.

 18. @surfer [8]:

  Het valt inderdaad mee met die overleden grieppatienten, en de doden zijn tot dusver mensen die al zwak waren en voor wie de griep net te veel werd. Wat mij het meest opvalt in deze zogenaamde pandemie; ik ken niemand die deze griep heeft gehad. Noch ken ik iemand die iemand kent die deze griep heeft (gehad).

  Uitgaaande van de ‘stelling’ dat je nooit verder dan 7 stappen (sociale tussencontacten) bent verwijderd van willekeurig welke persoon op aarde, zou je in de 2e/3e graad toch wat griepgevallen mogen verwachten. Ik zal nog eens doorvragen, maar zou het kunnen zijn dat de omvang van deze grieppandemie een beetje overdreven wordt?

  Ze zeuren al jaren over een mogelijke pandemie. Waarom maakt men zich geen gelijke zorgen over een gemuteerde pest-bacterie of vleesetende streptokokken?
  surfer [29] reageerde op deze reactie.

 19. @Spy-Nose [19]: Tip: Wat mij betreft is Max Keiser (www.maxkeiser.com) de enige journalist die (op een drammerige weliswaar, maar overtuigende en ook nog vermakelijke toon) de Goldman Sachs Scam aan de kaak stelt

 20. @Spy-Nose [17]: Ik weet, het is geen bewijs van het tegendeel, maar als het werkelijk allemaal klopt dat Baxter met opzet vaccins besmet heeft met als doel genocide (want dat is het als dit allemaal doorgaat) zou dan niet het leven van Jane Bürgemeister en andere wijsneuzen direct gevaar lopen ?(autoongelukje, vergiftigingetje of anderszins)

  surfer [28] reageerde op deze reactie.

 21. @Roger Braun [26]: Daar komen ze niet mee weg, dan zou iedereen weten dat het is gedaan om haar flucase, waarvan het onderzoek toch al is ingezet (of zou moeten). In dat geval is media belangstelling niet in Baxter’s voordeel.
  Ze willen dit zo goed mogelijk in de doofpot houden.

  De les hieruit is wel dat als je belangrijke informatie bezit, om deze zo duidelijk mogelijk en ongecensureerd te verspreiden. Pas als je ze voor jezelf houdt, loop je echt een gevaar, imho, want dan hebben er nog veel baat en kans bij om te voorkomen dat dingen uitlekken.

Comments are closed.