TunnelVisieAls je naar de politieke debatten kijkt, dan krijg je een dubbelgevoel, het gaat over een erg belangrijke kwestie, ons bestaan en toekomst. Dan merk je dat als iemand veranderde inzichten heeft gekregen, dan is dat een doodzonde, dat hoort niet in de politiek, maar het rare is dat ze juist praten om anderen tot andere inzichten te brengen om samen een goed geolied beleid te gaan voeren. Nu werpen ze al barrières op door anderen er op te wijzen dat ze andere gedachten gekregen hebben, en dat ze daardoor onbetrouwbaar zijn. Wat moet je daar nu mee.
 
Dan hebben ze als belangrijkste punt het woorden spel en elkaar er op wijzen dat ze beter maar naar huis kunnen gaan. Dan nog wat kleingeestige grappen en grollen waar iedereen als een boer met kiespijn om moet lachen, maar dat de toeschouwer het een beschamende vertoning vind van hun goed betaalde bestuurders. Bestuurders moeten voor de belangen van de inwoners opkomen en op een zakelijk niveau met elkaar overleggen hoe ze het oplossen dat onze kinderen niet met grote schulden opgezadeld worden door het wanbeleid van deze generatie bestuurders en bankfunctionarissen.

Is het dan te veel gevraagd om een zakelijke oplossing aan te dragen het is geen speelplaats van bestuurders die zo langzamerhand geestelijk in verwarring raken, het lijkt wel alsof ze in hun kinderjaren terug komen en daardoor verwarring zaaiende ambtelijke woorden uit gaan kramen. Het is misschien wel een leuk toneelspel, maar dan wel met dramatische gevolgen zonder oplossingen.

 Ingezonden doorReiny.

9 REACTIES

 1. @Rob ter Horst [1]: Ja ergens is het natuurlijk wel om te lachen.. Tot je bedenkt dat die overbetaalde mentaal gehandicapten er wel PERSOONLIJK verantwoordelijk voor zijn dat het nu gaat zoals het gaat.

  Steeds minder vrijheden en privacy en daar meer voor moeten betalen.. Ja wat een voorstelling. Ik ben niet tevreden en wil mijn geld terug.

 2. Zo, nu eens gereageerd op de website van de SP. Gevraagd of zich zich eens willen bezig gaan houden met de echte problemen, en van dat socialistische paard willen afstappen.Kan helaas maar 1 keer per 24 uur, regels, regels, en dan maar afwachten of het bericht niet gecensureerd wordt… Valt me trouwens op dat zowel de SP, als de PvdA geen echte internet-discussie website hebben, zoals hier. Gelijk antwoord geven, gelijk antwoord krijgen. Zal ook eens gaan kijken bij de andere partijen…

  flap [4] reageerde op deze reactie.

 3. @Rothschild [5]:
  Ik heb wel eens gehoord dat in Israel de geldautomaten, en zelfs satellieten uitgeschakeld werden op hun Zondag.
  Dit zit er niet ver naast.
  Willen ze mij dwingen om een rustdag te nemen.
  Stelletje gristenhonden.

 4. @flap [8]: Ik bedoel, geen mogelijkheid om in alle openheid te discussieren. Dat kan blijkbaar alleen op het kantoor, en niet zoals hier.

Comments are closed.