Reacties
 1. Sen Huwa schreef op : 1

  Goed verhaal alleen mis ik de eenvoudige vraag hoe de banken aan het geld komen. Zou het verhaal niet nog schokkender zijn, indien duidelijk wordt dat de FED het geld gewoon drukt?

  Andre [2] reageerde op deze reactie.

 2. Andre (auteur van dit artikel) schreef op : 2
  Andre

  @Sen Huwa [1]:

  Voor zover ik dat heb kunnen vaststellen, gebruikt hij dat argument in direkte zin niet. Ik vraag me ook af, of hij dat fundamentele probleem zo ziet; tot nu toe heb ik het in zijn artikelen nog niet terug kunnen vinden. Het lijkt me meer een Friedmanite (altijd nog minder slecht dan het zooitje wat nu aan het roer van het zinkende schip staat). Qua fractional banking wil hij naar >12% reserves.

  Onafhankelijk daarvan legt hij vingers op zere plekken, onderbouwd met cijfers.