…in een zeer vermakelijk interview en beveelt de interviewster aan een machinegeweer aan te schaffen.

[HTML1]

24 REACTIES

 1. @R. Hartman (NI) [6]: Die dingen heb je ook al in een geluidsdichte kast. En met een paar kleine aanpassingen (o.a. verwarmen van het tankgedeelte) kun je daarmee prima op slaolie e.d. draaien.

 2. Als het werkelijk zwaar uit de hand loopt dan moorden we elkaar wel uit, de sterkste en slimste overleeft….en de mens is dan in zijn soort meer dan gered.
  Er is een overschot aan mensen en de natuur zal het uiteindelijk allemaal wel klaren. See you on the other side!

  Heerlijk, geen pijntjes meer “hier en daar”, geen aftakeling, geen zorgen meer om wat dan ook….Sex zal ik dan wel weer missen, maar goed er zal wel weer iets anders genotzuchtig voor terug komen hoop ik dan maar…
  flap [14] reageerde op deze reactie.

 3. @flap [14]:

  Maar wat is een vrouw zonder man? Mijn tijgerinnetje kan dan wel lekker spinnen, maar als ze mij hoort grommen krijgt ze meteen slappe knietjes en weet ze dat ze niet zonder me kan,…tenminste op sommige momenten…de slang! 😉 Eerlijk MOET ze alles met mij delen.
  flap [16] reageerde op deze reactie.

 4. @Granny [20]:

  Verlanglijstje (update):
  – Wapens
  – Goud/zilver
  – Zonnepanelen (gaan heel lang mee, duur maar wel milieuvriendelijk 🙂 )
  – Windmolen
  – UPS systeem
  – mini nuceaire reactor plus splijtstof
  – Brandstof (voor de hummer dus)
  – Water (kan ook uit de lucht gehaald worden)
  – Voedsel (plus vitaminepillen)

 5. Euhm ja, ik weet niet hoe het zit met de Mini Reactoren. Volgens mij zitten die redelijk aan de prijs en kun je een embargo krijgen als je er een in het bezit hebt. Het onderhoud schijnt ook nogal lastig te zijn. Dus ik laat die maar even zitten en dan zit ik op:

  Wapens + Munitie
  Goud/Zilver munten in een 1/3e goud 2/3e zilver verhouding
  Zonnepanelen + UPS
  Diesel Aggregaat + Brandstof
  Droog Voedsel, 50 liter vaten Water, Vitaminesupplementen

  Ik denk dat bovenstaande voor iedere Nederlander een haalbare kaart moet zijn. Buiten het Goud en Zilver is de rest voor een 4000 euro aan te schaffen. Dat is niet al te veel geld en mocht het niet nodig blijken te zijn dan kun je de meeste zaken gewoon weer doorverkopen.

 6. Een grote hond. Om de mensen ervan te overtuigen dat je toch echt liever met rust gelaten wil worden en het huis te bewaken bij afwezigheid.

 7. @flap [16]: Bovendien heeft mijn belastinginspecteur (m/v) nog nooit voor me gewassen, gestreken, gestofzuigd of me een blowjob aangeboden (die ik zou afslaan als het een man betrof dan wel een of andere lelijke ouwe vrijster, maar het zou tenminste wel aangeboden moeten worden).

Comments are closed.