Atlas_Izpravi-ramene-1-korica-77x120

Het is erg stimulerend steed meer berichten te krijgen over de nieuwe versnelling in de verkoop van de boeken van Ayn Rand. Dit is een teken dat er in deze tijd behoefte is aan een rationele maatschappijbeschouwing. Nu de mensheid door de irationele politici en de altruistische filosofie in een crisis is gestort waarvan het einde nog niet in zicht is.


Zo ontvingen we bericht dat zelfs in de corrupte EU-provincie Bulgarije deze week het eerste deel  van (een trilogie) Atlas Shrugged in het Bulgaars is verschenen. Nog voor het einde van dit jaar worden de twee resterende delen verwacht.

Dit is dan al het vijfde boek dat door Kalin Manolov, een Bulgaars libertarier, op de markt gebracht wordt, na The Fountainhead, Capitalism: the Unknown Ideal, For the New Intellectual and The Vrtue of selfishness.

De Nederlandse vertaling is nog steeds een aanrader. Zie
https://www.vrijspreker.nl/wp/2007/03/atlas-shrugged-atlas-in-staking-2/  

Als u bestelt bij
http://www.johannes-multimedia.nl/content/view/289/ 

kunt u het boek desgewenst morgen in huis hebben. Zeer aan te bevelen.

1 REACTIE

Comments are closed.