maandag, 12 oktober 2009
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Atlas Shrugged in Bulgarije

Atlas_Izpravi-ramene-1-korica-77x120

Het is erg stimulerend steed meer berichten te krijgen over de nieuwe versnelling in de verkoop van de boeken van Ayn Rand. Dit is een teken dat er in deze tijd behoefte is aan een rationele maatschappijbeschouwing. Nu de mensheid door de irationele politici en de altruistische filosofie in een crisis is gestort waarvan het einde nog niet in zicht is.


Zo ontvingen we bericht dat zelfs in de corrupte EU-provincie Bulgarije deze week het eerste deel  van (een trilogie) Atlas Shrugged in het Bulgaars is verschenen. Nog voor het einde van dit jaar worden de twee resterende delen verwacht.

Dit is dan al het vijfde boek dat door Kalin Manolov, een Bulgaars libertarier, op de markt gebracht wordt, na The Fountainhead, Capitalism: the Unknown Ideal, For the New Intellectual and The Vrtue of selfishness.

De Nederlandse vertaling is nog steeds een aanrader. Zie
www.vrijspreker.nl  

Als u bestelt bij
www.johannes-multimedia.nl 

kunt u het boek desgewenst morgen in huis hebben. Zeer aan te bevelen.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Boekbespreking, Libertarisme, Vrijheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Ewt schreef op : 1

  Geweldig boek, heb het 2 maanden geleden in het Engels uitgelezen. Daarna heb ik Anthem gelezen en ben nu bezig met The Fountainhead.

  Een andere hele goede fictie schrijver vind ik Garet Garrett met bijvoorbeeld The Driver het verhaal van een investeerder / spoorweg tycoon:

  Audio versie:
  mises.org

  Andere boeken van Garet Garrett, waarvan verschillende fictie’s:
  mises.org