Republic fallFall of the Republic” is een film die je via onderstaande link gratis kunt bekijken.
Het gaat voornamelijk over de financiële crisis, carbon tax, NWO,.. en de rol die Obama hierin speelt.
 
Vorige week werd ‘Fall Of The Republic’ uitgebracht door Alex Jones . Het is een documentaire met een brede waaier aan thema’s: de Obama politiek, financiële en economische crisis, klimaat(beleid), politiestaat,.. en nog veel meer.

Door de vele feiten en kracht bijgezet door interviews met ondermeer Max Keiser en Gerald Celente is dit een aanrader om te bekijken (en verspreiden).

Ingezonden door Surfer

RED: Iets voor het weekend?
Wij stellen uw commentaar bijzonder op prijs! Al vast dank!

9 REACTIES

 1. Als je dan toch bezig bent kun je gelijk kijken naar de andere nieuwe film van Alex Jones, “New World Order” released deze maand

 2. Het is het bestaan van een overheid die het mogelijk maakt dat corporaties en mensen met geld de dienst uitmaken.
  Coca cola en pepsi hebben geen leger en politie.
  Een vod papier met regels houdt dit allemaal niet tegen.
  Illusies.

 3. Voor alle mensen die allergisch zijn voor Alex Jones.

  Deze film valt reuze mee betreffende het schreeuw en blaat gehalte. Ik ging de film in met precies deze allergie en moet zeggen dat de pukkeltjes zijn uitgebleven.

  surfer [6] reageerde op deze reactie.

 4. @Michel [5]: De manier waarop kan men inderdaad over discussiëren maar dat valt in deze film reuze mee zoals je zegt, vond ik ook.

  Ook ere wie ere toekomt: zonder de enorme inzet van sommigen zoals hem, zou ik me nooit verdiept hebben in de achtergronden van bijvoorbeeld 9/11 en de essentiële kennis erover me ontgaan. Er moet een vorm van entertainment inzitten om een rijkweidte te hebben.
  Het valt ook niet te ontkennen dat er enorme tegenwind is bij wat zij doen, in tegenstelling met vb de films van Michael Moore, die Hollywood achter zich heeft maar niets meer zijn dan witwasoperaties die het left-right paradigma in stand houden.

 5. Ik heb ‘m zojuist afgekeken. Goeie film.
  Interessant maar op sommige momenten wel wat over the top volgens mij.
  Ik ben nog steeds niet overtuigd van een wereldwijd plan van een World Bank en een World Government.
  Er is gewoon een verschuiving van macht en welvaart gaande.
  Het westen probeert uit alle macht een status quo tot stand te brengen maar wat voor belang hebben de opkomende BRIC landen met die status quo en de Bilderbergers als hun bazen??
  Waarom zouden zei zelf niet de ambitie hebben om die macht op termijn over te nemen?

  Feit is dat de ondergang van een wereldmacht altijd gepaard gaat met corruptie en repressie vanuit diegenen die hun macht dreigen te verliezen.
  Er wachten ons zware tijden en dat geldt ik het in eerste instantie nog niets eens in marerieële zin.
  Ik hoop dat de huidige ontwikkeling leidt tot de laatste sluiptrekkingen van de huidige corporatieve kliek.
  Levert al die ellende toch nog een mooi eindresultaat op.

  surfer [9] reageerde op deze reactie.

 6. @GB [8]: “Ik ben nog steeds niet overtuigd van een wereldwijd plan van een World Bank en een World Government.”

  UN Draft voor Kopenhagen

  http://wattsupwiththat.files.wordpress.com/2009/10/un-fccc-copenhagen-2009.pdf

  The scheme for the new institutional arrangement under the Convention will be based on three basic pillars: government; facilitative mechanism; and financial mechanism, …

  Hoeveel informatie is er nodig om overtuigd te worden?

  Je hebt een paar goeie opmerkingen in je post maar hoe kan je “Er is gewoon een verschuiving van macht en welvaart gaande.” rijmen met het feit dat men er alles aan doet om dit proces te versnellen? Denk hierbij vooral aan het carbon trade schema.. of de miljoenen import immigranten die hier de laatste decenia heel het sociale vangnet zijn komen plunderen. (waar men hen uiteindelijk niet eens de schuld van kan geven, daar mogen we onze “democratisch” verkozen leiders voor bedanken)
  Het is een collapse by design. Eerst alles afbreken hier zodat het later weer kan opgebouwd worden door dezelfde corporaties, banken en politieke elite.

  Van de hele westeuropese cultuur, en de identiteit van soevereine staten, waarbij voornamelijk de steden (die het centrum zouden moeten zijn voor handel, economie, vooruitgang,..) is niet veel meer overgebleven dan een multi-kosmo-eenheidsworst met gigantische demografische verschuivingen.

Comments are closed.