PERSON_kLINKaB_CartoonWat zit er in het Mexicaanse griep vaccin? De stichting SAN *) vroeg dat officieel aan minister Ab Klink die over de Nederlandse gezondheid waakt. Diezelfde minister die voorschrijft dat er op elk potje pindakaas precies staat wat er in zit, weigert aan artsen de samenstelling te verstrekken van een stof die zij mensen inspuiten.
SAN vroeg toen via een kort geding om die inhoud. Tot onze intense verbazing gaf de rechter de minister gelijk dat hij het niet hoefde te verstrekken!
Zie onderstaand nieuwsbericht van RTL.
 
Dat leidt tot enkele conclusies en vragen:

1.Wat heeft Ab Klink te verbergen? Als je niets te verbergen hebt, dan ga je toch zeker geen argwaan voeden? Dan zeg je toch gewoon dat je niets te verbergen hebt, en verstrek je de gegevens onmiddellijk zonder er een woord over vuil te maken.
We worden nu pas echt argwanend!

2.De rechter zegt dat Klink het niet hoeft te geven, want er staat voldoende op de website van de  EMEA, de Europese autoriteit die is belast met het beoordelen van geneesmiddelen. Dit betekent dat als de Europese Autoriteit iets zegt, dan heb je verder je mond te houden.
Los van de medische facetten is dit toch weer een actueel bewijs hoe onderdanig Nederlanders nu al zijn aan de EU.

Op de uitgebreide EMEA site vonden we de toestemming van vaccins met Thiomersal, maar toch ook: “…in eindproduct kunnen kwikdeeltjes overblijven ….daarom moet ontwikkeling van vaccins zonder kwik wel verder aanbevolen worden.”

*) Stichting StralingsArm Nederland.
We vonden op de site van de SAN nog geen commentaar.

20 REACTIES

 1. Ja ach.. Nederland heeft al heel lang het nivo bereikt van een mentaal onderontwikkeld kind.

  Wel buitengewoon zorgelijk dat op de pindakaas (wat vrij onschuldig is tenzij je een allergie hebt voor nootjes) wel verplicht een volledige lijst van de ingredienten dient te worden geplaatst en dat voor gifstoffen een vage website die niemand kent volstaat…

  Ze zijn knettergek geworden..

 2. Is het niet zo dat de vaccins tot chemisch afval moeten worden verklaard?
  En daar hoeven ze geen openheid over te geven?

  Wel, nú staat nog op het potje pindakaas wat er in zit, dat hoeft straks toch ook niet meer?

 3. Ik had net een artikel geplaatst over controle van watermeters door de Sociale dienst. Het artikel was off-topic, maar wilde het onder aandacht brengen om duidelijk te maken dat de overheid de strijd met de burger op allerlei mogelijke manieren aangaat. (Het artikel lijkt verwijderd).

  Probeer het nog éénmaal.

  Waterverbruik verraadt bijstandsfraudeurs
  Uitgegeven: 8 juni 2007 12:08

  GRONINGEN – In de drie noordelijke provincies zijn enkele honderden bijstandsfraudeurs door de mand gevallen nadat hun waterverbruik onder de loep is genomen. Dat maakte de gemeente Groningen vrijdag bekend. Wanneer het waterverbruik op een adres bijzonder laag of juist te hoog was, stelde de gemeenten een nader onderzoek in.

  Voor het project, dat de naam Waterproof draagt, zijn in 65 gemeenten adressen bekeken waarvan de bewoners een uitkering of toeslag ontvingen. Om erachter te komen of er sprake was van een niet-bewoond adres of juist een verzwegen samenwoning werd het waterverbruik onderzocht.

  Proces-verbaal

  In totaal zijn 101 uitkeringen definitief beëindigd en twintig uitkeringen gewijzigd of gedeeltelijk teruggevorderd. In 36 gevallen is proces-verbaal opgemaakt. De Belastingdienst, die ook bij het project betrokken was, heeft van 303 personen ten onrechte verleende toeslagen, zoals huurtoeslag, teruggevorderd.

  Alleen al in Groningen zijn twintig huizen, die niet bewoond werden, weer beschikbaar gekomen voor de huurmarkt. In totaal is er voor ruim 7 miljoen euro teruggevorderd.

  Gevolgen

  Het project is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) die hierop oordeelde dat de bestandskoppeling op een aantal punten onrechtmatig was. Een woordvoerder van de gemeente Groningen laat weten dat dit hoogstwaarschijnlijk geen gevolgen heeft voor de beëindiging en terugvordering van de bijstandsuitkeringen. Het regionaal fraudeopsporingsteam, dat het onderzoek heeft uitgevoerd, gaat binnenkort met het CBP om tafel om de discussie voort te zetten.

  (c) ANP
  René [12] reageerde op deze reactie.

 4. Ab Klink geef nou zelf eens het goede voorbeeld, laat een paar van die prikken bij jezelf zetten.

  En geen placebo’s !!

 5. Ja ja, en eeeh… door wie worden rechters eigenlijk betaald? Weer een gevalletje “wij van WC-Eend adviseren WC-Eend”?

  Met het risico boos commentaar te krijgen toch de volgende opmerking:
  Als risico-groepen dat vaccin moeten ontvangen, wat zijn dan risico-groepen? Mensen die eigenlijk iets mankeren? En daar spuiten ze dan onbekend spul in? Het lijkt wel een voorbereiding van één of andere “zuivering”v van zieke mensen.
  Want waarom kregen de overheidsdiensten in Duitsland andere vaccins? Gaan ze dat hier ook doen?
  Worden risicogroepen straks nóg zieker, met als gevolg een mooie zuivering van ziekelijke mensen?

  Doet mij denken aan (en daar komt de opmerking, bij voorbaat excuses voor deze verknipte gedachte) het streven naar een gezond ras mensen van een jaartje of 60 geleden…

  IIS [8] reageerde op deze reactie.
  Pandora [17] reageerde op deze reactie.

 6. @Paul Martens [7]:

  Ik val van de ene verbazing in de ander, m.i. is er op een simpele doch doortrapte manier een Christelijk Wereld Orde opgestaan.
  Sinds de ‘engelen’ hun vleugels hebben gespreid is de wereld een surrealistische en sinister geheel geworden. Soms vraag ik aan mijn vriendin of ze me even wakker wil knijpen. De bedenkers van the Twillight Zone kunnen er nog een puntje aanzuigen.

  De hele bak ellende moet natuurlijk nog komen als de Ponzi schuldenberg over de burger wordt uitgestrooid. Niemand en niets zal worden ontzien, alleen de sterkste zal overleven.

 7. Dat verwijzen naar een of andere obscure site van de EU is nog het meest afstotelijke.
  De rechter in Nederland neemt dat dus blijkbaar in zijn beslissing mee.
  Die zegt in feite dat een minister niet verplicht is te melden wat er in het vaccin zit en wat de eventuele bijwerkingen zijn.
  Als een minister dat vervolgens zelf ook niet wil zeggen, maar als een arts “doorverwijst” (maar wat kan mij die EU-site verrotten!!), dan kan ik niet anders concluderen dat zijne excellentie na zijn termijn een aantal uitstekend gehonoreerde commissariaten toegeschoven krijgt.
  U mag raden waar.
  Een schrijnend voorbeeld dat iemand door de burger wordt betaald, zich het vuur uit de sloffen loopt voor in dit geval Big Pharma. Hierbij “deskundig” commercieel bijgestaan door paniekviroloog Ab O. en baarmoederhalskankervaccin-pusher Coutinho.
  Mussolini gaf al de definitie voor fascisme: “The merger of state and corporatives”. Vrij vertaald dan.
  En inderdaad, het systeem is in staat om bij al te grote tegenstaand er nog eens een financiële of nucleair-technische crisis overheen te gooien, dat leidt al gauw wat af.
  Hoe lang laten we ons nog uitlachen door al deze arrogantie?

 8. Over eugenetica gesproken, gewoon even doorpakken mensen:

  “…In the 1990’s the UN’s World Health Organization launched a campaign to vaccinate millions of women in Nicaragua, Mexico and the Philippines between the ages of 15 and 45, allegedly against Tetanus, a sickness arising from such things as stepping on a rusty nail. The vaccine was not given to men or boys, despite the fact they are presumably equally liable to step on rusty nails as women.

  Because of that curious anomaly, Comite Pro Vida de Mexico, a Roman Catholic lay organization became suspicious and had vaccine samples tested. The tests revealed that the Tetanus vaccine being spread by the WHO only to women of child-bearing age contained human Chorionic Gonadotrophin or hCG, a natural hormone which when combined with a tetanus toxoid carrier stimulated antibodies rendering a woman incapable of maintaining a pregnancy. None of the women vaccinated were told.

  It later came out that the Rockefeller Foundation along with the Rockefeller’s Population Council, the World Bank (home to CGIAR), and the United States’ National Institutes of Health had been involved in a 20-year-long project begun in 1972 to develop the concealed abortion vaccine with a tetanus carrier for WHO. In addition, the Government of Norway, the host to the Svalbard Doomsday Seed Vault, donated $41 million to develop the special abortive Tetanus vaccine.”

  http://current.com/1sblm4c
  surfer [15] reageerde op deze reactie.

 9. Geheel “off topic”, maar toch gefeliciflapstaart!:

  Een stel ‘wetenschappers’ komen met de term “systeemhaat tegen de overheid”.

  Het staat in de context van een zoveelste haat-artikel tegen Wilders in Nederland’s meest zure zeikkrant, maar binnenkort zal dit soort nieuwspraak ook wel tegen websites als de Vrijspreker worden gehanteerd.

  Lees hier het artikel in de Azijnbode, dat stinkt naar propaganda uit de DDR tijd, toen andersdenkenden voor kapitalist en kosmopoliet werden uitgemaakt. Vooal die “extreem rechts deskundige” vind ik mooi, is er ook een “extreem links deskundige” in de zaal?
  http://www.volkskrant.nl/binnenland/article1310142.ece/Geert_Wilders_ondermijnt_democratie

 10. @René [12]:

  Wat is fraude? Als jij een huisje huurt met alles erop en eraan en je hebt een uitkering, maar prefereert om bij je vriendin te verblijven of te slapen, is dat fraude? Waarom mag iemand die werkt dit (nog) wel?

  Fraude die we dagelijks op de tv voorbij zien flitsen, waarbij miljoenen of miljarden worden verduisterd en straffen achterwege blijven en met de mantel der liefde worden bedekt, dat is oké?

  Stasi-achtige methoden gebruiken is dat oké? Hoe ver mag de overheid gaan met controles?

  Fraude aanpakken oké, maar meten met twee maten en de manier waarop, vind ik persoonlijk, niet fris.
  En nog belangrijker, als fraude, maar dan ook alle fraude wordt opgespoord en het gefraudeerde geld ook werkelijk terugvloeit in onze portemonnee, dan zou ik zeggen; “doen!” Maar dat betekent ook dat de overheid zijn handen schoon moet houden.
  Het is alles of niets, maar niet van die plaagstootjes uitdelen, het zijn in mijn ogen, slechts afleidingsmanoeuvres met ongewenste methodes.
  Dikke Leo [14] reageerde op deze reactie.

 11. @IIS [13]: Inderdaad ISS. Er is moreel niets mis mee om de grootste oplichter (overheid) op te lichten, koekje van eigen deeg

 12. Verschillende mensen die het vaccin hebben gehad hadden erna een aantal klachten zoals hoofdpijn.

  @Spy-Nose [10]: Ik heb het akelige gevoel dat omtrent ‘overbevolking’ er dmv de global warming hoax, ‘voetafdruk’ etc, er een draagvlak wordt gecreëerd die zo’n dingen zouden rechtvaardigen.
  Het intrieste hierbij is, dat westerlingen en middenklasse er van uitgaan dat zij hiervan bespaard blijven..
  Het is geen toeval dat de Rockefellers achter de recente “dag van het klimaat” (350.org) zitten met hun funds.

  surfer [16] reageerde op deze reactie.

 13. deze mail heb ik gekregen heb dit er even tussenuit gehaald maar er staat te veel in dus vandaar

  Wat zit er in vaccins? van mexicaanse griep
  Dat wil je niet weten! Alhoewel?, het is misschien beter om niet te struisvogelen, immers: alléén als we onszelf adequaat informeren, zijn we in staat heldere keuzen te maken. Daar gaan we: Kippeneieren-eiwit inclusief verontreinigde vogel- en/of andere virussen; cellen van dierlijke weefsel: varkensbloed, schapenbloed, paardenbloed, konijnenhersenen, apen- en hondennieren, runderfoetussen, kalverserum, varkenspancreas; Cellen van menselijke foetussen; Mononatriumglutamaat (MSG ofwel E621); Fenoxyethanol (antivries); Sorbitol en sacharose; Een water- of zoutoplossing met een weefselfixatief (formaldehyde, aluminiumfosfaat, aluminiumhydroxide); Het conserveermiddel Thimerosal dat voor ca. 50% uit kwik bestaat; het conserveermiddel polysorbaat 80 (Tween 80);
  Triton X1000, een sterk soort zeepsop; MF59 (in het nieuwe griepvaccin van Novartis) is gebaseerd op olie en samengesteld uit Tween 80 en het giftige Squaleen; Enzovoort.
  Vele van de diercellen zijn kankerverdacht c.q. -verwekkend. De virussen, ook al zijn ze door het gif formaldehyde gedood of verzwakt, zijn riskante ziekteverwekkers! Kwik, aluminium en formaldehyde staan erom bekend dat ze kankerverwekkend/-bevorderend zijn en tot hersendegeneratieve aandoeningen leiden zoals Alzheimer; Parkinson, ALS, autisme, e.d. maar ook tot vele tientallen aspecifieke klachten als ADHD, slecht zien/horen, chronische
  vermoeidheid, allergieën, nierziektes, geboorteafwijkingen, geheugenverlies en schade aan het zenuwstelsel enz., enz. Fenoxyethanol (antivries) heeft extreem neurotoxische bijwerkingen.
  Tween-80 en Triton X1000 kunnen sterk allergische reacties veroorzaken. Squaleen veroorzaakt auto-immuunziektes zoals reuma, MS en lupus alsmede de dodelijke ziekte ALS, transverse myelitis (zenuwziekte/ontstoken ruggenmerg), verlamming aan handen, voeten en luchtwegen (verstikking!), endocarditis (ontsteking hartkamer), optic neuritis (t/m blindheid), glomerulonephritis (een nierziekte) en vermoedelijk ook hersenvliesontsteking. E621 heeft wel 90 contra-indicaties waaronder zeer ernstige aandoeningen als kanker en aantasting van het zenuwstelsel. Sorbitol en sacharose veroorzaken darmproblemen en zijn kankerverdacht.
  De WHO, de Gezondheidsraad, de Nederlandse en al die andere regeringen, allemaal verzwijgen ze dat vaccins uitpuilen van de gifstoffen! Kijk maar op hun websites, je zult er niets over vinden. Openheid, transparantie, integriteit zijn ver te zoeken: de machthebbers zijn het contact met hun essentie ? hun hart ? totaal verloren.

 14. @surfer [16]:
  Je kunt het ook anders zien. Dit soort vragen wordt namelijk uitsluitend in de achterkamertjes gesteld en beantwoord.

  Als Leterme de naam van de vragensteller openbaar zou maken, zou hij het verder kunnen schudden, want hij kan niets bewijzen en zou meteen “politiek onbetrouwbaar” zijn. Einde verhaal.

  Achterkamergesprekken behoren in de achterkamer te blijven. Dat is de ongeschreven code. Leterme heeft al met vuur gespeeld door er iets over te zeggen.

  Het glas is halfvol of het is half leeg. Ik ga er vanuit, dat hij de rest van de wereld heeft willen waarschuwen. En dat is nog heel fatsoenlijk voor een politicus.

  Als hij zijn mond gehouden had, hadden we er niets over gehoord. Had men dat -als er achteraf toch iets uitgelekt zou zijn- fatsoenlijk gevonden?

  Het is op eieren lopen, je politieke leven lang.

  Balkenende zou er in zo’n situatie waarschijnlijk niets over gezegd hebben uit vrees, dat hij politieke vrienden zou verliezen. Daarom mag hij ‘President’ van Europa worden, als het aan Merkel ligt.
  surfer [20] reageerde op deze reactie.

 15. @SpyNose NI [19]: Ja, hij had voor zijn eigen persoon waarschijnlijk beter gezwegen.
  Maar t is effe een fase waar mijn respect voor die zelfverklaarde christendemocraten nóg meer is gezakt.. ze zouden beter voor altijd zwijgen, bij alles wat ze zeggen en doen kan ik enkel negatieve dingen zeggen.
  De politiek en maatschappij in Europa zit in een historisch dieptepunt.
  Hoor ik daar zijn collega Van Rompuy naar de EUSSR schijnwerpers geroepen worden? Dat zou wel het toppunt zijn.. Eigenlijk de logische kandidaat voor die functie: spreekt Frans, Duits (denk ik toch) en Engels, en heeft vooral géén mening en doet wat hem opgedragen wordt. Maw de ideale muppet om naar de liedjes van Bilderberg te dansen.

Comments are closed.