DreigingRedding van meer EU-dictatuur hangt aan een zijden draadje. De (Nederlandse en Belgische) politici, inclusief de koningin, hebben de soevereiniteit van het land verraden. Ze hebben zich niets aangetrokken van het duidelijke NEEN bij het EU-referendum, en het Verraad van Lissabon geratificeerd.

De enige persoon die ons misschien nog kan redden van deze groeiende dictatuur is Vaclav Klaus. Daarom verdient deze alle mogelijke steun die we kunnen bedenken.
Daarom het verzoek om in ieder geval al vast onderstaande petitie te tekenen.

 
Dear Mr. Klaus,

On the 2nd of October 2009, Ireland voted “yes” to the Lisbon treaty after having been forced to vote again after their “no”-vote in 2008.

The Lisbon treaty effectively takes away the member states’ sovereignity and independence, making them provinces in the EU-state. Both the EU Constitution itself and how it came about, shows the utter disregard that EU and the Eurocrats have for democracy and the people of Europe.

However, there is one small thread of hope left that could stop the Lisbon treaty. This hope is you, Vaclav Klaus, the Czech president.

You have so far courageously refused to sign the Lisbon treaty, despite intense pressure. If you continue to refuse to sign this treaty, you can delay it from going into effect until the Conservative Party in England wins the next election in the spring of 2010. When they do, the leader of the Conservative Party, David Cameron, will put the Lisbon treaty to a referendum, where it will most likely be voted down by the English.

Thus, if you decide not to sign the treaty you will have made it possible for this treaty to be thrown out, once and for all.

We realize that you will be under intense pressure from the EU-elite and Eurocrats, but as you have shown great character before, we hope that you will continue on that righteous path. There are millions and millions of Europeans that do not want this treaty, in fact, polls show that a majority of Europeans would vote “no” if they had the chance.

If you decide not to sign and ratify this treaty, you will be making history as an extraordinarily courageous statesman who saved Europe, its people and its nations, from the ever more undemocratic European Union.

We therefore humbly ask and encourage you to do the right thing and not sign the Lisbon treaty.

With all our support.

Sincerely,

The Undersigned  
  http://www.petitiononline.com/sptklaus/petition-sign.html

VERSPREID DIT WAAR U MAAR KUNT

16 REACTIES

 1. Done!
  Reactie nr. 9913.

  Goed initiatief, deze petitie. Of Vaclav er iets mee kan betwijfel ik en stel, dat Vaclav “nee” blijft zeggen, dan verzinnen ze vast wel iets anders. Ik vertrouw die EU-samenzweerders voor geen millimeter.

 2. Een andere steun aan Vaclav Klaus:

  Your Excellency,

  We, co-chairmen and joint founders of the Mises Circle in the European Parliament, are sending you this communication from the historic Swiss town of Mont Pelerin to thank you for your heroic stance in defending the same values of individual liberty, limited government, free enterprise, and freedom from State coercion, that inspired F.A. Hayek and his colleagues in 1947. These men were opposing a profound and near universally accepted ideology which places the State at the centre of public life, and the individual no more than a function of the collective. In the same way today, destiny has settled her hand on your shoulder, and called you to stand against the same prejudice and fear. We therefore urge you to remain resolute and keep the lantern of liberty held high aloft, and never sign the Treaty of Lisbon.

  Yours sincerely,
  Vincent De Roeck
  Benjamin Harnwell

  The Mises Circle Secretariat
  Room WIB 04M101, European Parliament
  Rue Wiertz, Willy Brandt Building,

  B-1047 Brussels, Belgium

 3. En nog een steun:

  Dear President Vaclav Klaus.

  As a concerned citizen of Europe , I wish to express my gratitude and thanks for your courageous stand against the Treaty of Lisbon. Due in part to your country’s past history, you have gained real wisdom and insight that seems to be badly lacking elsewhere regarding the true nature of democracy, prosperity and freedom. I am convinced that you have the best interests of Europe at heart and that you are a man for such a time as this.

  I applaud your efforts, and as one voice among many, offer my full support to your cause. We look to you to teach us all the truth of the phrase O nás bez nás (about us, without us). We do not want the European Union to become another pseudo-democratic empire that acts in our name, while we, the people, remain nameless before them.

  I , as many others, am aware of the tremendous pressure being put upon you to sign and be silenced. But as people of freedom, we know that all forms of totalitarianism, no matter how subtle, need to be challenged and unmasked.

  In this hope, I wish you every success.
  David John Bolton

 4. Wat ik niet begrijp is dat mensen vergeten dat we hier te maken hebben met maffia.
  Wat doet de maffia met dissidenten?
  Indien Mijnheer Klaus als “Capo” daadwerkelijk de moed heeft tegenstand te blijven bieden aan zijn bazen dan voorspel ik dat hij vrij snel zal “verdwijnen”.

 5. Inderdaad. Zodra Klaus echt een bedreiging gaat vormen wordt hij opgeruimd.

 6. Wat is onze Balk oorverdovend stil, de perikelen rond het geweldige koningshuis daar hoort men door de affaire DSB niets meer over….Hij wrijft zich natuurlijk al in de handjes, en houdt zich verder muisstil…Hij kijkt reeds uit naar Brussel?

  Wie wordt de eerste EU president?

  De EU dendert voort en als het moet over Vaclav heen. Eén man kan deze waanzin nog stoppen? Het zou een wonder zijn.
  Liberty 5-3000 [7] reageerde op deze reactie.

 7. @Liberty 5-3000 [7]: Inderdaad. In mijn herinnering staat nog heel vers, dat Balkenende zich in november 2008 zou gaan verantwoorden waarom hij (wij?) mee gingen doen met de oorlog in Irak. 1 of 2 dagen vóór dat bewuste debat viel de kredietcrisis over ons heen.
  Ik wacht echter nog steeds op Balkenende’s k*tsmoezen en leugens over het meedoen met die oorlog. Zoiets heet volgens mij: verantwoording afleggen van het gevoerde beleid.

  Maar ja, ook op dit punt absolute “radiostilte”… En we zijn inmiddels bijna 1 jaar verder en hij heeft zich nog steeds niet verantwoord op dit punt. Schandalig!

 8. Hoewel ik natuurlijk ook getekend heb, geloof ik niet dat ze er zich uiteindelijk iets van aan zullen trekken als Klaus het zal tekenen of niet.

 9. @flap [10]: Of een steunbetuiging wel of niets uithaalt, valt inderdaad in de categorie “niet zeker weten”.

  Maar helemaal niets doen (en die petitie tekenen is hooguit 90 seconden werk) valt meteen in de categorie “geen verandering”.

  Dus, ondanks mijn twijfel van het nut, toch maar getekend. Dat is het minste wat ik (of iemand anders) kan doen. Toch?

 10. @K.Klop [12]: Punt is wel dat hr. Klaus vrij bekend is. Momenteel in negatieve zin bij de succesvol gebrainwashten, die het schandelijk vinden dat 1 man zomaar alles kan tegenhouden, maar toch… Mocht Klaus -toevallig hij en niet Merkel, Balkie of Sarkozy bv- “ineens” een onnatuurlijke dood sterven, dan zou dit vermoedelijk wel een hoop lui wakker schudden en dan zouden die vermoedelijk in de mot krijgen wat voor mafiosi het pro-kamp wel is en zou wellicht een brede volksopstand uitbreken. Dus van de Klaus een martelaar maken, is echt wel het laatste wat het pro-camp moet doen. Bovendien: als ze hem omleggen (in Kennedy stijl bv.), duurt het heus wel enkele maanden eer er een nieuwe president geinstalleerd is. Voor alleer die eindelijk kan tekenen, zijn het verkiezingen in het VK. Nou goed, misschien niet als ze zich nu nog snel haasten. Maar de tijd werkt in ons voordeel. Elke dag dat Klaus leeft en niet tekent, groeit onze hoop.
  En ALS het VK inderdaad neen-stemt, denk ik dat het echt end of story is. Na het verwerpen in 2 landen van de EU grondwet, konden ze hem herdopen. Nadat de Ieren nee stemden, kon men ze een 2e keer laten stemmen (vooral omdat het “maar” de Ieren waren – zo’n kleine lidstaat), maar als het VK neen stemt, dan is dit ten eerste de 3e keer dat het misloopt, ten tweede, betreft het (wederom) een grote lidstaat (na Frankrijk eerder reeds) en ten derde is de trukendoos uitgeput.
  Zoals Lincoln al zei “You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time”.

  Liberty 5-3000 [14] reageerde op deze reactie.

 11. @Scrutinizer [13]:
  “Mocht Klaus -toevallig hij en niet Merkel, Balkie of Sarkozy bv- “ineens” een onnatuurlijke dood sterven, dan zou dit vermoedelijk wel een hoop lui wakker schudden en dan zouden die vermoedelijk in de mot krijgen wat voor mafiosi het pro-kamp wel is en zou wellicht een brede volksopstand uitbreken.”

  ja, want we weten allen welk een brede volksopstand er heeft plaats gevonden op 6 mei 2002. 😐

 12. De mensen die het verdrag van Lisabon gesteund hebben in de tweede kamer en met name de mensen die het gepromoot hebben en aangeboden hebben zoals Jan Pete Balkenende dienen vervolgd te worden voor landverraad.

  volgens het Nederlandse wetboek van strafrecht is één ieder die moedwillig de souvereniteit van het Koninkrijk der Nederlanden geweld aandoet of partijen helpt de souvereniteit van Nederland te ondermijnen een landverrader.

  Momenteel zijn ze nog onschendbaar, maar er moet na de volgende verkiezingen een strafzaak tegen deze mensen begonnen worden.

  En ook in andere landen (o.a. Duitsland) wordt het verdrag van Lisabon gezien als inbreuk op de souvereniteit van het land.

  Dit verdrag is de aanzet tot de opheffing van de onafhankelijek staten in Europa, waar een (voornamelijk Linkse en Christelijke) Elite het voor het zeggen krijgt.

  Een nieuw Derderijk / Sovjet Unie met dezelfde soort condities. Zo mag de politie dodelijk geweld gebruiken bij demonstraties volgens het verdrag van Lisabon.

 13. @flap [10]:

  En wat dacht u van de verkiezingen in Nederland. De PVV zal dan de grootste zijn en die zal deze landverraders actie van Balkenende en zijn rovers te niet doen.

  Daarom maken ze zo’n haast, JPB wil voor de volgende verkiezingen zeker zijn van zijn toekomst in de EU. Dat is de enige reden dat hij Lisabon door drukt, persoonlijk gewin is de drijfveer van JPB en zijn rovers.

  De EEG was oke, de EU is een facistsich bolwerk van luie omhoog gevallen ambtenaren die wetten verzinnen om bestaansrecht te hebben. Ze komen ook merendeel uit de oude politiek.

  Volgens het Verdrag van lisabon maken partijen als de PVV en andere kleine partijen geen kans meer. Alle macht zou gaan naar de CDA, PvdA en VVD. Ze zouden zo nog meer hen persoonlijke belangen kunnen beschermen.

Comments are closed.