PD*26962903Om uw leven veiliger te maken plegen wij zelfs graag plagiaat bij Beursbox en bieden wij u ook deze service aan.


BeursBox:

Zoals u weet is de Mexicaanse griep makkelijk overdraagbaar via b.v deurklinken, toetsenborden, waterkraan, winkelwagentjes, etc, etc…
Uit recentelijk onderzoek blijkt dat de bacterie ook erg gemakkelijk overdraagbaar is door het gebruik van muntstukken en bankbiljetten. De bacterie hecht zich erg goed aan de biljetten en de muntstukken welke dagelijks door vele handen gaan, hetgeen een verhoogd risico op besmetting met zich meebrengt.
Teneinde de Mexicaanse Griep buiten de deur te houden, kunt u gebruikte muntstukken en bankbiljetten vanaf heden gratis bij mij inleveren. Ik zal dan zorgen dat de bacterie geen kans krijgt verdere besmetting te veroorzaken.
U kunt de muntstukken en bankbiljetten bij mij afgeven of in de brievenbus deponeren. Deze zal elke dag leeggemaakt en gereinigd worden om verdere besmetting tegen te gaan.

U kunt munten en biljetten ook aan ons opsturen.
Stichting Libertarisch Centrum Nederland

8 REACTIES

 1. vreemd, ik weet zeker dat bacteriën en virussen juist niet aan munten en bankbiljetten plakken, dat is mij altijd geleerd. Ook dat je geen geslachtsziektes via toiletzittingen kon krijgen, dat geldt dan zeker niet voor de Megikaanse griep.

 2. Werkt zilver trouwens niet bacteriendodend of zo?
  Reden temeer om op echt geld (“argent”) over te stappen.

 3. @Andre NI [4]:
  Ja, uit “donaties”:
  Daarmee kunt u helpen met een donatie op:
  46.24.31.320 (ABN/Amro) van het LIBERTARISCH CENTRUM
  Bank: ABN/AMRO rek,no: 46.24.31.320
  IBAN: NL57abna0462431320
  BIC:ABNANL2A

  Door deze electronische donaties helpt u in ieder geval mee aan de waanzin van de overheid te verminderen.

 4. De ‘gewone’ seizoensgriep wordt op eenzelfde manier overgebracht.

Comments are closed.