6a00d8341c4df253ef01156f06bda1970c-800wiNEWSPEAK SCANDINAVIAN STYLE!

Een president die de Amerikaanse bevolking voor vele miljarden afperst om twee aanvalslegers in twee verschillende landen te kunnen bekostigen krijgt de Nobelprijs voor de VREDE!

http://www.nytimes.com/2009/10/10/world/10nobel.html?_r=1&hp

http://www.telegraaf.nl/buitenland/5031829/__NOBELPRIJS_OBAMA__.html?p=1,1

En waarom krijgt hij die prijs? For “his extraordinary efforts to strengthen international diplomacy and cooperation between peoples.” Ja, vrede.

51 REACTIES

 1. LOL

  Verzin een prijs, plak er wat geld bij, trek een serieus gezicht, bel wat kranten.

  Heel nobel allemaal.

 2. Welke vrede?
  Waarvoor?
  Waarom?
  Hoezo?
  Echt?
  Het is niet te geloven!
  Wat een onzin!
  Wat een waanzin!
  Idioten!

 3. toch wel knap voor iemand die een oorlog in pakistan is gestart, meer troepen naar afgahnistan heeft gezonden en meer dubieuze huurmoordenaars naar Irak heeft gestuurd. dan nog maar te zwijgen over de oorlog in Iran die hij gaat beginnen.

  Benno O krijgt nu ook de prijs voor de liefste kindervriend en Madoff een prijs voor zijn contributie aan de financiele wereld.

  Kees met de Pet [14] reageerde op deze reactie.

 4. @GB [1]:

  Ja. Ik vraag me alleen af hoeveel mensen de waanzin en de lachwekkendheid zullen inzien. Toen ik de kop las dacht ik in eerste instantie dat het om een grap ging. Toen er verschillende nieuwssites met het bericht kwamen scheen het me toe dat Obama werkelijk die prijs gaat krijgen. Dan valt het ook niet meer uit te sluiten dat een of andere universiteit gruwelpooier Saban Baran een eredoctoraat geeft in vrouwenstudies.

  GB [8] reageerde op deze reactie.
  Bon Vivant [9] reageerde op deze reactie.
  Liberty 5-3000 [12] reageerde op deze reactie.

 5. Of Marc Dutroux die een eredoctoraat krijgt in de pedagogiek. Voor zijn onorthodoxe, maar effectief gebleken, opvoedmethodes.

 6. En de vorige keer Al Gore. Nobelprijs voor de vrede is in ieder geval niks meer waard, en eigenlijk een Nobelprijs voor de beste linksmens.

  Overigens vwb meer troepen naar Afghanistan, dat is inderdaad een pijnlijk punt. Gorbachev moest destijds zijn Nobelprijs voor de vrede inleveren omdat ie met aanvang van de eerste Golf oorlog (desert storm) Litouwen binnenviel.

 7. @Oscar [5]:

  *Ja. Ik vraag me alleen af hoeveel mensen de waanzin en de lachwekkendheid zullen inzien. *

  Ik denk toch wel veel. Heb net eens even door de reacties in de Telegraaf gestruind (toch iets representatiever vwb de massa dan hier) en ook daar vind je veel meer negatieve dan positieve reakties over deze keuze. De Nobelprijscommisie blameert zich door deze politieke keuze.

 8. @Oscar [5]:

  Ook ik dacht eerst aan een grap. Als een gehypede figuur als George (Obama) Bush III” de vredesprijs krijgt dan moet hij deze natuurlijk delen met George (W) Bush II.

 9. Vroeger zongen wij een liedje over de boom die hoe langer hoe dikker werd. Ik ben geneigd de wijs van dit liedje te zingen maar dan met de woorden: het wordt hoe langer hoe gekker.

 10. Obama die nobelprijs haalt voor de vrede.. de wereld op z’n kop!

  @Andre [11]: Die pagina op Lew Rockwell’s site wordt niet gevonden.

 11. @Kees met de Pet [14]:

  Ja, niet erg politiek correct, hè? ’t Is me wat !

  Wat is erger, een kindermisbruiker of iemand die kinderen de oorlog injaagt waar ze als ze geluk hebben levend en met alle ledematen intact uit komen (afgezien van de psychologische schade). Kinderen, die omdat ze jonger dan 21 zijn geen alcohol mogen drinken maar wél goed genoeg zijn om voor het karretje van de Almachtige Staat te spannen.

  Obama de Kindermisbruiker, inderdaad. De pot op met hem en die hele Nobelprijszooi.

  henk [18] reageerde op deze reactie.

 12. Zo langzamerhand lijkt het wel of de toekenners van deze prijs same een corrupt zootje vormen.
  Hugo van Reijen

 13. @Kees met de Pet [14]:

  ik vind beide even immoreel. En dus even absurd.

  Overigens gaat de bohemian grove, waar alle NWO leoders zo’n beetje komen, over de verheerlijking van het offeren van het kind en is kindermisbruik daar ook niet ongewoon….dus…

  en ja ik zeg alles ook tegen mensen wat ik hier schrijf.

 14. @Andre [15]:

  en nog maar te zwijgen over de mense die daar vermoord worden incl kinderen en de militairen die ook niet vies zijn soms van een potje verkrachten en misbruiken van vrouwen en minderjarigen.

  Fucks with your brain zo’n oorlog of moet je al een beetje raar zijn om im dienst te gaan

 15. @Kees met de Pet [14]:

  Ja, in een wereld waarin mensen als Obama een Nobelprijs voor de Vrede kunnen krijgen, is ook een eredoctoraat in de pedagogiek voor Marc Dutroux denkbaar. Zo belachelijk is het namelijk dat Obama zulk een prijs krijgt.

 16. Verdient, hij beëindigde de oorlog in Irak, steekt zijn hand uit naar de Arabische wereld, en laat tegelijkertijd criminelen in Afghanistan niet vrij hun gang gaan tegen de burgerbevolking, slaat bruggen ook in eigen land waar racisme nog aan de orde van de dag is.(zegt ook oud President Cater)
  Goede keuze.

  Oscar [21] reageerde op deze reactie.

 17. @Anno Zijlstra [22]:

  Ah, juist ja. Enneh – zou dat fantastische “plan” van deze loopjongen, waarin er 50.000 soldaten achterblijven in oorlogszones’s om te vechten, mee hebben geholpen met de beslissing van dat fantastisch Nobel-e clubje hoog in het Noorden ?

 18. @Anno Zijlstra [22]:

  ja maar er zijn meer troepen dan ooit in Irak. Nee geen militairen, maar hhurlingen van Xe etc. Die troepen zijna lleen maar vergroot. De rest wordt naar pakisrtanen afgahnistan gebracht. Ook dat quatanomo bay gaat lekker ….

  beloftes bleloftes. Er is volgens mij al een belofte om een oorlog in iran te beginnen

 19. Oorlog wordt tegenwoordig “vredesmissies” genoemd. Dus deze prijs is zeer terecht, jullie “zien” het helemaal verkeerd:-)))))

 20. Wat Bush allemaal begon en deed, liegen over de reden inval Irak, VS bankroet ,bijna dan, achterlaten, in crisis door nooit de banken cq Wall street te controleren , incl. vijandschap met 80 % van de wereld buiten de VS hebben, Afghanistan niet te vergeten , is niet in 1 nog 4 jaar, nog 8 jaar hersteld, maar voor het eerste jaar is er meer gedaan dan in zijn 8 jaar samen.
  De prijs had Obama liever in 2010 gahd en nu de Olypische spelen, maar alles krijgen lukt nooit, zelfs Obama niet.
  Voor de witte mannen & vrouwen die mogelijk denken, soms zeggen, :” wat doet die neger in het Witte Huis (hut van oom Tom), etc”, is zijn succes zuur, en dan ook nog die prijs, ja dat doet zeer.-:)

  Andre [29] reageerde op deze reactie.

 21. Ik zie het helemaal niet zitten met die gestoorden aan het roer hier in nederland de VN en de VS. Hoe belangrijker dat zij zijn hoe meer onzin dat eruit komt! Helaas weet ik wel beter!

Comments are closed.