socialism_by_miniamericanflags“Alle 5,3 miljoen inwoners van Finland krijgen recht op een internetverbinding met een snelheid van 1Mbps; isp’s krijgen de verplichting om alle Finnen een dergelijke verbinding te leveren. Vanaf 2015 hebben Finnen zelfs recht op een 100Mbps-lijn.”

bron

-Hebben daklozen ook recht op deze 1Mbps verbinding?
-Hoe lang moet je in Finland wonen om dit recht te verkrijgen?
-Indien je onderweg bent zijn de providers dan ook verplicht je mobiel te ondersteunen?
-Welke provider kan ik aanklagen als ik niet voorzien ben?
-Kan ik op vakantie als Fin zomaar bij iemand zijn huis binnen dringen aangezien ik recht heb op een internetverbinding?
-Als ik als Fin geen geld heb om een verbinding te betalen mag ik dan de provider dwingen om mij aan te sluiten?

Het kan nog steeds gekker!
Wat volgt?

12 REACTIES

 1. Welke voorwaarden zijn hiervoor? Op deze manier proberen ze gewoon hun invloed op internet te vergroten, want ze zitten nogal in hun maag met geenstijl vrijspreker etc, lijkt me sterk dat hier geen addertje onder het gras zit.
  Zoiets als je krijgt gratis een verbinding naar door de overheid gekeurde sites, ???????????

 2. Tegenwoordig heeft iedereen recht op alles.

  Op nujij stikt het ook van die lui met zo’n gedachtengang. Ik wordt er een beetje droevig van.

 3. De gelovigen die op de door hun zelfverzonnen god gezonden plaatsen verblijven, willen zich ook graag even bemoeien met wie mama het heeft gedaan….Het zou god en zijn judassen behagen als u even meewerkt aan HUN prachtige ideeën. Mama kan neuken en een kind krijgen, maar mag niet beslissen wat ze daarna doet. Onder het mom van ‘beter voor het kind dat het zijn papa kent’, willen de zwartkouzen even beslissen wat goed is voor U en voor ’s lands alziende en controlerende staat. http://www.elsevier.nl/web/Lifestyle/Gezondheid-Gezin/Gezin/248451/Kamer-steunt-plan-vaders-terug-te-brengen-in-gezin.htm

  IIS [8] reageerde op deze reactie.

 4. @IIS [8]:

  Een vriend van mij verloor zijn vader toen hij 10 was en zijn moeder heeft hem en zijn broers daarna alleen opgevoed. Nog een oude vriend mij heeft zijn moeder vroeg verloren en is zonder moeder opgegroeid. Deze mensen zijn nooit met justitie in aanraking geweest en hebben geen noemenswaardige problemen veroorzaakt. Ik zou kunnen zeggen dat ze eigenlijk voorbeeldige mensen zijn geworden.

  Ik ken mensen die met een vader en moeder zijn opgegroeid, maar achter de tralies zijn beland.

  Wat willen de gristenen ons nog langer duidelijk maken?
  Dat we moeten leven in een land met diepsijdende controles en wetten en dat we zolangzamerhand in een concentratiekamp leven?

  NL=CONCENTRATIEKAMP !!!…und EU das Dritte Reich.

 5. Ik heb zelf een langzame internetverbinding. Ik zie het nut van een snelle verbinding niet in omdat de server het aan de andere niet aan kan. Dat los je niet op met een snelle verbinding.

  Ik reken mezelf tot de posters die er een mening op na houdt die de overheid niet welgezind is. Dat kan resulteren in een veroordeling wegens een of ander stompzinnig bericht. Ga je door met posten dan schijn je zelfs in sommige landen al een internetverbod te kunnen krijgen. Ga je dan toch achter een computer zitten dan riskeer je twee of vier jaar celstraf.

 6. Leuk dat plaatje van die socialist met pistool. En erg duidelijk. Bestaan er meer van?

Comments are closed.