En trek de stekker er bij de ECB ook maar uit !!

[HTML1]

5 REACTIES

 1. Het mag toch duidelijk zijn dat macht geld is en geld is macht. Als de heren hun macht over geld verliezen dan verliezen ze ook hun geld en daarmee ook hun macht. Denk niet dat ze beiden opgeven en reken maar dat, ondanks het waardeloos wordende geld, de mannetjes die de baas zijn over de geldfabrieken hun schaapjes al lang en breed op het droge hebben en die schaapjes zijn geen papierenschaapjes. Het geroofde geld zal wel belegd zijn in onroerendgoedschaapjes, oorlog(industrie)schaapjes, goud, zilver en diamantenschaapjes, grondstoffenschaapjes, landbouwgrondschaapjes enz.enz….Als de poen mede door hen niet meer is geworden dan brandstof voor de kachel dan zullen ze de macht alleen maar verder kunnen uitbreiden. Natuurlijk is dat geen feit, maar wat zouden de duivelaanbidders anders moeten doen met de door hen zelf geproduceerde (gestolen) poet?

  Nee, de FED en ECB zullen de laatste der Mohikanen zijn….
  Andre [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Andre [2]:

  Dan maar the rat pack? Daar is volgens mij niet één meer van over….Maar het slechte nieuws is dat ratten ook behoorlijk taai zijn en zich onwijs snel kunnen vermeerderen…als ratten. Men moet er dan wel voor zorgen dat bij het opdoeken van de geldfabrieken het roer overgenomen wordt door mensen met gezond verstand en niet door nieuwe ratten.
  Wil je geen last hebben van ratten dan moeten ze achter tralies en worden gecastreerd, op dit moment probeert men het steeds verkeerd om en krijgen deze diertjes een voorkeursbehandeling, voldoende voer en kunnen ze zonder restricties de hele wereld kapot knagen.

  Andre [4] reageerde op deze reactie.

 3. @IIS [3]:

  Daar snijd je een interessant onderwerp aan. Ratten zijn beter dan mensen in keuzes die leiden tot een optimale beloning. Mensen zoeken achter alles een patroon dat er vaak niet is, omdat het over random gebeurtenissen gaat. Ze proberen te voorspellen en op basis van terugkoppeling op de fouten hun voorspellingen bij te stellen. Die vlieger gaat niet op bij random gebeurtenissen.

  Ik schat ratten dus hoger in dan politici. Veel hoger..

 4. “De Fed can Create Money out of Thin Air”

  Ja, het is een verzinsel.

  Is overigens een algemeen verschijnsel. ‘Atlas Shrugged’ door Ayn Rand is hierop geen uizondering.

  Economie op zich, is al Science Fiction of te wel “Wetenschappelijk Verzinsel”. Kent allerlei verzinsel varianten.

  .

Comments are closed.