maandag, 19 oktober 2009
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Ron Paul over Afghanistan

Ron PaulDe vragen die Ron Paul in de hierna volgende video stelt, zou ik ook beantwoord willen zien door de politieke puppets in Den Haag. Met dank aan de nieuwe grondwet het Lissabon-vod van de EU zullen de Amerikanen over een tijd nog meer hulp cq. concurrentie krijgen van EU landen, waar leeghoofden zoals Sarkozy in concurrentie met collega-leeghoofd en puppet Obama staan te dringen om hun stempel op de loop der geschiedenis te zetten. Offensief geweld, zoals door diverse landen in Afghanistan en andere plaatsen (Pakistan, Irak, etc.) ten uitvoer gebracht, zogenaamd ter voorkoming van erger (“pre-emptive war”) is onacceptabel. Hoe lang laten we deze uitvreters nog hun destructieve werk doen ?

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Internationaal, Politiek, Terrorisme
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Hub Jongen schreef op : 1
  Hub Jongen

  “Hoe lang laten we deze uitvreters nog hun destructieve werk doen ?”
  “WE” willen NU stoppen met die onzin.
  Om dat ook te realiseren zullen we moeten zorgen dat “we” groter worden in aantallen.
  Dat betekent dat (veel) meer mensen leren begrijpen wat er zich afspeelt zodat ze zich niet langer als slachtoffer laten gebruiken.
  Begin de missie van de Vrijspreker op grote schaal te verspreiden!!

 2. fuqua schreef op : 2

  ik doe mijn best om mensen in mijn omgeving er toe te bewegen om andere nieuws sites te laten lezen waaronder vrijspreker.nl

  maar mensen zijn moeilijk te overtuigen en denken dat het allemaal wel weer overwaait. šŸ™

  Rothschild [5] reageerde op deze reactie.

 3. nibu schreef op : 3

  Staat alvast op m’n facebook!

 4. Spy-Nose schreef op : 4
  Spy-Nose

  “War on terror”, “war on drugs”, “war on poverty” en pre-emptive wars, etc.

  Met dit soort newspeak tracht het establishment het volk er toe te brengen voor elke politieke scheet zijn (of liever andermans) kinderen naar het front te sturen om zogenaamde “terroristen”, “traffickers” en “anarchisten” op te sporen en te liquideren.

  Dit verschijnsel duidt op het algehele morele verval van de z.g. Westerse democratieĆ«n, sinds WO-II. Het Westen (vnl. de USA) probeert uit alle macht zijn economie overeind te houden door via belastingen, overheidsschulden en inflatie het peperdure almachtige militair-industrieel complex aan het “werk” te houden.

 5. Rothschild schreef op : 5

  @fuqua [2]:

  Ga een cursus volgen hoe je mensen uitdaagt en voor het blok zet door verschillende flexibele posities in te kunnen nemen waardoor je hun gedrag/gedachten kan beĆÆnvloeden.

  Experimenteren vergt interessante resultaten en voldoening.

  Ga dus niet je mening opdringen maar dwing hen om na te denken zodat ze het antwoord geven waar ze zelf achterstaan. Dus niet direct uitlokken van een antwoord, want dan mis je de boot bij eigenwijze mensen die niet van mening wensen te wijzigen.