Ron PaulDe vragen die Ron Paul in de hierna volgende video stelt, zou ik ook beantwoord willen zien door de politieke puppets in Den Haag. Met dank aan de nieuwe grondwet het Lissabon-vod van de EU zullen de Amerikanen over een tijd nog meer hulp cq. concurrentie krijgen van EU landen, waar leeghoofden zoals Sarkozy in concurrentie met collega-leeghoofd en puppet Obama staan te dringen om hun stempel op de loop der geschiedenis te zetten. Offensief geweld, zoals door diverse landen in Afghanistan en andere plaatsen (Pakistan, Irak, etc.) ten uitvoer gebracht, zogenaamd ter voorkoming van erger (“pre-emptive war”) is onacceptabel. Hoe lang laten we deze uitvreters nog hun destructieve werk doen ?

[HTML1]

5 REACTIES

 1. “Hoe lang laten we deze uitvreters nog hun destructieve werk doen ?”
  “WE” willen NU stoppen met die onzin.
  Om dat ook te realiseren zullen we moeten zorgen dat “we” groter worden in aantallen.
  Dat betekent dat (veel) meer mensen leren begrijpen wat er zich afspeelt zodat ze zich niet langer als slachtoffer laten gebruiken.
  Begin de missie van de Vrijspreker op grote schaal te verspreiden!!

 2. “War on terror”, “war on drugs”, “war on poverty” en pre-emptive wars, etc.

  Met dit soort newspeak tracht het establishment het volk er toe te brengen voor elke politieke scheet zijn (of liever andermans) kinderen naar het front te sturen om zogenaamde “terroristen”, “traffickers” en “anarchisten” op te sporen en te liquideren.

  Dit verschijnsel duidt op het algehele morele verval van de z.g. Westerse democratieën, sinds WO-II. Het Westen (vnl. de USA) probeert uit alle macht zijn economie overeind te houden door via belastingen, overheidsschulden en inflatie het peperdure almachtige militair-industrieel complex aan het “werk” te houden.

 3. @fuqua [2]:

  Ga een cursus volgen hoe je mensen uitdaagt en voor het blok zet door verschillende flexibele posities in te kunnen nemen waardoor je hun gedrag/gedachten kan beïnvloeden.

  Experimenteren vergt interessante resultaten en voldoening.

  Ga dus niet je mening opdringen maar dwing hen om na te denken zodat ze het antwoord geven waar ze zelf achterstaan. Dus niet direct uitlokken van een antwoord, want dan mis je de boot bij eigenwijze mensen die niet van mening wensen te wijzigen.

Comments are closed.