maandag, 12 oktober 2009
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Ron Paul over de Nobelprijs voor Vrede

obama-hand-saluteOp 23 januari 2009 beval Barack Obama zijn eerste moorden, ruim op tijd voor de sluitingsdatum van 1 februari voor de Nobel vredesprijs. Je zou je dus af kunnen vragen, of de kou voortijdig de laatst overgebleven hersencellen van het Nobel-comité heeft verwoest.

Beoordeel zelf of er geen betere kandidaten waren geweest. Ik geef in overweging om na het lezen daarvan ook nog even de volgende video van Ron Paul over deze belachelijke, kafkaeske vertoning te bekijken:

Obama werd voorgegaan door o.a. Gorbatsjov en Gore. Voorwaar iets om trots op te zijn.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Internationaal, Politiek
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Bon Vivant schreef op : 1

  Ron Paul zegt het weer goed. De Nobelprijs is een lachertje geworden. Eigenlijk is het een schande dat Sint Obama er maar eentje kreeg, waarom niet allemaal? Zoals Theodor Holman in een grappig stukje opperde:
  www.parool.nl

 2. Walter schreef op : 2

  Ik geloof waarachtig dat ik het woord “vrede” altijd verkeerd begrepen heb. Het moet bijna wel iets anders betekenen dan datgene wat ik er altijd onder verstond.

  Andre [3] reageerde op deze reactie.

 3. Andre (auteur van dit artikel) schreef op : 3
  Andre

  @Walter [2]:

  Het verdraaien van woorden is aan de orde van de dag.

  Zo pretenderen socialisten “sociaal” te zijn en menen op basis daarvan zich het recht toe te mogen eigenen om gestolen goederen naar eigen goeddunken te verdelen onder anderen, daarbij een groot gedeelte van het gestolen goed naar zichzelf toetrekkend. De soosjalistiese kachel moet ook roken, tenslotte.

 4. R. Hartman (NI) schreef op : 4
  R. Hartman

  Toen de terrorist Jasser Arafat die Nobelprijs kreeg was het voor ilk weldenkend mens duidelijk dat Nobel nooit meer rustig in zijn graf zou kunnen liggen, en naar aangenomen mag worden heeft de man zich al de nodige keren omgedraaid.

  Voor de twijfelaars had de uitreiking aan Al Gore voor zijn klimatisme inzet, na eerder al Rachel Carson bejubled te hebben, alle twijfel behoren weg te nemen. Dus wie zich nu nog verbaast dat Obama deze politieke propaganda ‘prijs’ te beurt valt heeft heel lang onder een steen gelegen, of op een andere planeet vertoefd.

  Mogelijk heeft “de kou voortijdig de laatst overgebleven hersencellen” van dat comité wel verwoest, maar dat is dan al lang geleden. Persoonlijk denkt ik eerder dat die hersencellen aan de ongeneeslijke hersenziekte ‘socialisme’ zijn bezweken, maar de vraag zal wel retorisch geweest zijn.

  Zie ook dit stuk van Kyle-Anne Shiver, op American Thinker, over de kwalificaties van Obama.

  Andre [5] reageerde op deze reactie.

 5. Andre (auteur van dit artikel) schreef op : 5
  Andre

  @R. Hartman (NI) [4]:

  Goed stuk van Shiver.

  Zoals Lew Rockwell al opmerkte:

  “When a small man casts a long shadow the sunset is near.” — Lin Yutang

  Wat dat betreft zijn de blinddoeken die Shiver adviseert, overbodig..

 6. Marcel schreef op : 6

  Vrede betekent voor politici niets anders dan : Geen oorlog hier! Dat er dus 6000 kilometer van huis vele oorlogen zijn, die door jouw leger wordt gevochten, is niet van belang. In Europa (westelijke deel) is het vrede en daar doet B. Obama alles aan….