VaccinerenHet Kort Geding, dat de stichting heeft aangespannen tegen minister Ab Klink van het Ministerie van VWS en het College ter Beoordeling van geneesmiddelen (CBG) dient op:

22 oktober om 14.00 uur,
Rechtbank Zwolle, Hanzelaan 351.


Inzet van het Kort Geding is de weigering van zowel de  Minster als het CBG om documenten inzake het griepvaccin  vrij te geven. Op grond van de Wet Openbaarheid Bestuur (WOB) heeft de stichting SAN daar op 23 juli 2009 om gevraagd. 
De Rechter wordt verzocht om VWS en CBG te verplichten tot het verstrekken van deze informatie.

Gevraagd wordt naar alle documenten die helderheid kunnen verschaffen omtrent de  specifieke ingredie?nten en adjuvantia van deze griepvaccins, over de producenten en over  de afspraken omtrent de juridische aansprakelijkheid, wanneer burgers  gezondheidsschade oplopen door vrijwillige / verplichte / gedwongen vaccinatie.

Deze informatie wordt als cruciaal gezien voor iedere burger om het beleid van de overheid te kunnen toetsen en zich een oordeel te vormen over het al dan niet toestemmen in de vaccinatie (informed consent). Voor de stichting SAN is deze informatie van groot belang; bepaalde ingredie?nten in de vaccins, zoals kwik en aluminiumverbindingen, worden immers onder invloed van elektromagnetische straling ‘elektro-aktief’ en zouden daardoor, vooral in zenuwweefsel,  onvoorspelbaar onheil kunnen aanrichten. Daarnaast wil de stichting uitsluiten dat tegelijk met de vaccinatie een nano RFID-chip ingebracht zal worden.

Op de website van de stichting, www.stralingsarm-nederland.org  kan een dossier over de achtergronden gedownload worden.

Contactpersonen:  
• Dhr. Jannes Koetsier, arts. Tel: 06-53 909 783
• Luuk van Dinter,  juridisch adviseur v/d stichting. Tel: 0412-451 141
Bron: stralingsarm-nederland.org/
 
Ingestuurd door Ivo V.

16 REACTIES

 1. Daarnaast wil de stichting uitsluiten dat tegelijk met de vaccinatie een nano RFID-chip ingebracht zal worden

  Commercieel zijn die nog niet eens te koop. Zo gek als een deur dus … 🙂

  Sorry hoor, maar je kunt ook te ver gaan met je paranoide gedachten.

  Gevaarlijke is dat zo echte bezwaren tegen de vaccinatie ondergesneeuwd worden omdat ‘men’ denkt dat enkel halve garen als deze club tegen zijn.

  Overigens ben ik wél benieuwd of het WOB verzoek hierop van toepassing is. Dat vind ik nou wel weer interessant …

  Hub Jongen [5] reageerde op deze reactie.
  Paul Martens [9] reageerde op deze reactie.

 2. “Commercieel zijn die nog niet eens te koop. Zo gek als een deur dus … ” … ik denk dat je hier de spijker misslaat.

  Bij mijn laatste bezoek aan Singapore en Hongkong werden ze al als onder de tafel product aangeboden.

  Wat ik begreep, ik ben geen elektronica expert, dat er een hoge uitval is deze series. Echter de prijs, ongeveer 2 euro de 1000, is niet echt iets waar je hoofdpijn van kan krijgen.

  Maar op mijn maandelijkse trips voor nieuwe producten zie ik soms wel meer dingen welke in de officiële kanalen nog niet verkrijgbaar zijn maar al illegaal, vaak in huiskamer fabriekjes in China gefabriceerd, hier al volop verkrijgbaar zijn.
  Paul Martens [9] reageerde op deze reactie.
  Armin [12] reageerde op deze reactie.

 3. Armin,
  Ook de CD/speler was al ruim 6 jaar voor publicatie/introductie al op de zwarte markt beschikbaar.
  Ik hoor al over nanotechnologie since 1975 dus praat me niet van “Commercieel zijn die nog niet eens te koop”.

  vraag is wel: Wie betaald Stralingsarm Nederland voor die actie??
  Armin [13] reageerde op deze reactie.

 4. Hmm, ik ben weliswaar geen nano-expert. Maar ik beschouw mezelf wel als goed geinformeerd in de wetenschappelijke wereld. Bij mijn weten is de nano-technologie nog lang niet zo ver dat er iets als een nano-RFID chip op een dergelijke schaal te produceren is. Daarnaast rijzen er allerlei praktische bezwaren als koppeling RFID code aan personen (dan zou de spuit met chip een nummer moeten hebben dat aan je ID wordt gekoppeld) en toetsen of het chippen daadwerkelijk is gelukt. De chip kan heel goed in de spuit achterblijven, liefst zou een medewerker met een RFID ontvanger even moeten toetsen of de chip goed zit.

  Ik ben het inderdaad erg eens met de Armin. Door nu aan te komen met heimelijk geinplanteerde nano-RFID chips plaats men zichzelf bijvoorbaat al buiten het debat en neemt niemand ze meer serieus. Je zou meer kans maken door het te gooien op de aanwezigheid van kwik en aluminium in de vaccins. Niemand zal graag met kwik worden geinjecteerd.

  Hub Jongen [5] reageerde op deze reactie.

 5. INFORMATIE:
  Wij krijgen veel ingezonden stukken over deze vaccinatie. Wij kunnen die niet allemaal plaatsen. Je kunt op het Internet zelf ook veel vinden.

  Voor degenen die nu erg (en snel) verder willen kijken, hier enkele links:

  —-De gevaren van vaccins deel 1 (Kwik en Autisme):
  http://www.youtube.com/watch?v=jcC5oV2heZ0

  —-De gevaren van vaccins deel 2:
  http://www.youtube.com/watch?v=5DUqv7E5EDM&NR=1

  —-Wetenschappelijk onderzoek dat precies laat zien wat voor schadelijk effect kwik, dat in vaccins zit, heeft op de hersenen… waardoor veel kinderen ‘autistisch’ worden!:
  http://www.garagetv.be/video-galerij/mrmarcvg/Kwik_is_uiterst_giftig.aspx

  —-Ook bevat het vaccin ‘Squalene’ (MF59, AS04), iets wat tijdens de golfoorlog met het ‘antrax-vaccin’ werd ingespoten bij vrouwelijke soldaten, die vervolgens gewaarschuwd werden om tot 18 maanden erna niet zwanger te worden omdat het allerlei geboorte-defecten zou veroorzaken…
  NU wordt dezelfde stof via het Mexicaanse Griep Vaccin aangeraden bij Zwangere vrouwen!
  Bron: http://www.express.co.uk/posts/view/122228#

  –Interessant is ook de Duitse documentatie:
  In Duitsland is ophef ontstaan over het bestaan van twee verschillende vaccins. Er blijkt er één te zijn voor ‘belangrijke personen’ en er is een vaccin voor het plebs.
  De tweede man van de artsenorganisatie heeft dat bekend gemaakt. http://www.tagesschau.de/inland/schweinegrippe580.html

  surfer [7] reageerde op deze reactie.
  Andre [8] reageerde op deze reactie.

 6. @Armin [1]: @HappyHappy [2]: Inderdaad Armin en HappyHappy. Breng (als jullie tijd en zin hebben) eens een bezoekje aan onderstaande link. Dit bedrijf valt onder IBM, dat we kennen van computers en computeronderdelen… én van de ponskaarten waarmee de nazi’s in Hitler Duitsland de joden catalogiseerden.

  Maar goed, VeriChip maakt dus commercieel RFID chips, implanteerbaar natuurlijk. Het bedrijf is de nummer één van de wereld als het gaat om identificatietechnologie onder de huid. In 2006 werden de chips zelfs aangeboden met een korting: de eerste 100.000 geregistreerden kregen 50% korting op de chip én alle ADSX-aandeelhouders kregen ook 50% korting als ze een chip lieten plaatsen.

  Hoezo niet commerieel?

  http://www.verichipcorp.com/

  Paul Martens [10] reageerde op deze reactie.
  Armin [14] reageerde op deze reactie.

 7. @Paul Martens [9]: Nog even @mezelf.

  Ik zit zelf nog even in de “press releases” op de VeriChip website te kijken en wat vind ik daar? Dat de directie van het bedrijf erg trots is op de mogelijkheid van hun RFID chip om suikergehalte en H1N1 aanwezigheid aan te tonen in het lichaam van de drager.

  Gewéldig toch? Bent u bang voor zuikerziekte of “De Grote Boze Griep”, dan een chippie erin en u bent er op tijd bij. Gatverdegatver, wat een doortrapte manier om dergelijke producten aan de man te brengen.

  Lees en huiver op:
  http://www.verichipcorp.com/pressreleases/100809.html

  surfer [11] reageerde op deze reactie.

 8. @HappyHappy [2]: RFID-chips zijn te koop, en verkopers noemen bepaalde varianten het ook vaak ‘nano’, maar het zijn geen echte “nano’s”. Bankbiljetten worden nu al vaak met die nano’s gemarkeerd. Maar echte nano’s zijn nog kleiner. Andes lopen ze vast in het bloedvatensysteem.

  De huidige nano noemen is net zoals producten vaak ‘mega’, ‘ultra’ en ‘giga’ genoemd worden in de marketing.

  Overigens, wel de vraag wat het nut van zo’n chip zou zijn indien ingeplant. Wie RFID een beetje kent, weet bovendien dat men ook heel dichtbij en heel laat ik het zeggen persoonlijk zal moeten onderzoeken om deze chips uit te lezen. 🙂

  Nee, deze club is echt zo gek als een deur.

 9. @SieS [3]: vraag is wel: Wie betaald Stralingsarm Nederland voor die actie??

  Kijk dat is dan weer weer leuk: wat is de conspiracy achter de conspiracy-ontmaskeraars 🙂

 10. @Paul Martens [9]: Chips inbrengen is niet nieuw. Dat bestaat al. maar dat is wat aders dan nano-chips. Deze zijn nog niet commercieel beschikbaar. Komt waarschijnlijk wel en zal potentieel zeer interessant kunnen zijn bij de bestrijding van bepaalde ziekten. Maar dan hebben we het over een kleineer schaal, dan wat nu te koop en implanteerbaar is. Immers, dat spul zal klem lopen in een bloedvat met allerlei levensbedreigende gevolgen van dien. Het kunnen ‘monitoren’ van de persoon lijkt me dan niet de eerste zorg van die persoon.

  Maar als we dan toch lekker conspiracy gaan doen: zitten alle huisartsen ook in het complot? En heeftgeen van de duizenden medewerkers en onderzoekers enige gewetensbezwaren? dat is dan wel een ongelofelijk goed uitgewerkt complot.

  En alleen zo’n halve gare club als deze kent de waarheid.

  LOL

  🙂

 11. @Hub Jongen [5]: Niet alleen een taktische fout, maar gewoon zo gek als een deur.

  veel beter is je af te vragen of er niet ontzettend gehyped is met het vaccin. En of er geen geldelijk gewon was voro een zekere adviseur. REn of het vaccin wel veilig is. Nee, niet dat kletsverhaal over kwik, maar wat weten we over de bijwerkingen? Misschien zijn ze niet anders dan van het gewone griepvaccin, maar dat lijkt mij nu interesssante informatie.

  Niet zo’n club volledig halve garen, die stralinngsbestendige vaccins wilen. Noch dat vermeende kwik, noch die nano-chip lijkt mij nu echt iets om je zorgen over te maken. Ik maak me liever zorgen over eventuele ‘normale’ risico’s van deze vacinatie.

 12. @surfer [11]: Tjs Surfer, dat geeft maar weer aan hoe de propaganda het “mooie” van die chips wil laten inwerken op onze tere zieltjes. Goede link van die reclame, bedankt.

  Als je mijn laatste deel van de boekbespreking over Bilderberg hebt gelezen ( http://www.vrijspreker.nl/wp/2009/10/boekbespreking-bilderberg-conferentie-5e-en-laatste-deel/ ), dan heb je kunnen lezen hoe het “publiek” (wij dus) bewerkt worden met allerlei valse moraal om die chips in te laten planten:
  – toegang tot bepaalde overheidsafdelingen
  – zonder tasje of beurs naar die moderne nachtclub
  – criminelen
  – bang om je kindje kwijt te raken (ontvoering, e.d.)? dan chip inplanteren

  Ik vertrouw het voor geen meter, inclusief die griepprik!!!

Comments are closed.