BioterrorismeKort geleden publiceerden wij een artikel: Is de derde wereldoorlog begonnen” waarin op schokkende manier verslag gedaan werd over de gevaren (plannen) met vaccinatie tegen de Mexicaanse Griep.

Dit verhaal is zo schokkend, dat “het kan niet waar zijn”. Maar er wordt zoveel over gepubliceerd dat we dit onze lezers beslist niet wilden onthouden. Zeker in de wetenschap dat ze zelf best rationeel kunnen oordelen.

Maar ook voor de zekerheid besloten we om aan hen die ons leiden een geruststelling of mening te vragen. Zij hebben immers gemakkelijk toegank tot alle gegevens. 

Onze teleurstelling, en onze ongerustheid is door deze vraag, of beter hun (niet)antwoorden, echter alleen maar toegenomen.

Wij hebben een mail gestuurd naar de hoogste leider: Minister van Volksgezondheid, Ab Klink. En voor de zekerheid naar hen die ons vertegenwoordigen: de politici in de Tweede Kamer, via hun fractieleiders.

Wel, de meesten gaven geen antwoord, enkele schreven dat ze zouden doorsturen naar de “betreffende” collega, de SGP schreef dat ze het zouden gaan lezen, en Rita schreef dat ze het had gelezen. Verder geen commentaar.
Als de lezer daar gedachten bij krijgt horen wij het graag.

Vandaag ontvingen we het antwoord van de minister, dat we u in zijn geheel zullen verstrekken:

U stuurt een e-mail aan de heer Klink. Het is echter niet mogelijk dat de minister persoonlijk antwoord geeft op alle reacties die binnenkomen. De directie Voorlichting en Communicatie is verantwoordelijk voor de voorlichting over het beleid. Daarom reageer ik op uw mail. Wij stellen via de verantwoordelijke beleidsdirectie de minister echter wel op hoogte van de reacties die binnenkomen.

 U heeft de minister een mail gestuurd over het gevaar van het nieuwe griepvaccin.

 Theorieën over vaccins komen altijd wel voor op internet, maar zij worden niet onderbouwd door wetenschappelijk verantwoorde feiten. Zoals het onderzoek dat op internationaal niveau wordt gedaan naar de veiligheid, kwaliteit en werkzaamheid van het vaccin tegen de Nieuwe Influenza A.

De informatie die de overheid verstrekt over het vaccin tegen de Nieuwe Influenza A, is wetenschappelijk onderbouwd en wordt voortdurend bijgewerkt aan de hand van de meest recente ontwikkelingen. Actuele informatie kunt u vinden op www.grieppandemie.nl en www.rivm.nl.

 Met vriendelijke groet,  Indra Ramkhelawan
Voorlichting VWS, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Postbus 20350, 2500 EJ Den Haag,  www.minvws.nl

We moeten dus maar zelf gaan studeren!
Laat ons weten tot welke conclusie u komt als u het bestudeerd hebt.

32 REACTIES

 1. Ja, je moet op je hoede zijn maar wel voldoende bronnen ter beschikking hebben om tot een goed oordeel te kunnen komen. Feit is (wat mij betreft) dat er geen bewijs is dat die vaccins betrouwbaar zijn.

  Aan de andere kant moet je nooit de woorden van die beroemde Oostenrijkse zondagsschilder vergeten:

  “Er is in de grove leugen altijd iets geloofwaardigs gelegen, omdat de grote massa, in haar primitieve eenvoud van geest, eerder zwicht voor een grote dan voor een kleine leugen, aangezien zij zichzelf wel aan leugens om kleinigheden schuldig maakt, maar zich ervoor zou schamen leugens op grote schaal te debiteren. Het zou nimmer bij de grote massa opkomen enorme onwaarheden te vertellen, en zij weigert dus ook te geloven dat anderen zo brutaal zijn om de waarheid op zo onbeschaamde wijze verdraaien.”

 2. @Hub Jongen [4]:

  Diegene die hier heersen over de media bepalen wat er word gezegd bij programma’s zoals nova,het journaal om er een paar te noemen.

  Zij zijn dan ook diegene die er aan meewerken aan de misleidingen en zodoende kunnen toveren met getallen om geloofwaardig over te komen.

  Een onafhankelijke journalist zoals Micha Kat die zijn leven in de waagschaal legt krijgt geen zendtijd om met werkelijke bewijzen te komen.

  Vraag je eigen maar eens af, waarom ?

  Deze man heeft al verschillende rechtzaken gewonnen, waarna er met de resulaten niets gedaan word.

 3. Mijn wantrouwen tegen de overheid is groot.
  Trouwens niet alleen bij mij maar ook bij artsen en ziekenhuispersoneel was de animo voor verplicht vaccineren niet groot. Toch raar dat specialisten met een bredere kennis op dit gebied niet zomaar vertrouwen op de overheid.
  Het zou goed kunnen dat die griephoax een vooropgesteld spel is.
  Tijden zijn zeer onzeker en chaos ligt (o.m. met de kredietcrisis) op de loer.
  Men zou deze hoax achter de hand kunnen houden voor het uitroepen van een noodtoestand en er speciale bevoegdheden voor een bepaalde termijn doorheen te drukken als het echt nodig is. Ik denk meer aan dit soort scenario’s dan aan het genocide scenario.

  De gehele bevolking verpicht vaccineren kunnen ze volgens mij nooit er doorheen drukken. Ik zal dit NOOIT toestaan omdat ik religieuze bezwaren heb 😉 .
  En ik ben niet alleen; er is gewoonweg geen basis voor een verplichte vaccinatie.

  De gehele westerse bevolking uitroeien dmv verplichte vaccinatie?
  Ik probeer me dan te verplaatsen in de machthebbers. Niet dat ze er morele bezwaren tegen zouden hebben maar ik vraag me dus af wat het voordeel voor hen is? Koning of premier in een uitgestorven land zonder bevolking geeft je nou niet een grote machtspositie. Ik geloof nl niet dat de Bilderbergers de Chinezen zo ver krijgen dat ze die troep ook gaan afnemen.

  Als ik de conspiracytheorie doortrek dan zou men bv ook simpel allerlei troep in het drinkwater kunnen gooien die leidt tot massale sterfte. Er lijken mij gemakkelijkere en minder doorzichtige manieren om de wereldbevolking te reduceren.

  henk [10] reageerde op deze reactie.

 4. @GB [9]:

  tuurlijk kun je de bevolking makkelijker uitschakelen. Maar het gaat ook om bewijsvoering. als mijn drinkwater besmet is, ga ik dat uitzoeken hoe en wat. dit is veel, subtieler, onzichtbaardere en langzamer. En waarschijnlijk nog belangrijker…Hierbij krijg je medewerking van mensen die niet doorhebben wat en hoe.

  Kijk maar een snaar dit filmpje…en vooral naar het einde….
  http://video.google.com/videoplay?docid=6890106663412840646&hl=en#

  Overigens heb ik het gevoel dat het gewoon zoals alles met name gaat om heel veel geld verdienen.
  GB [16] reageerde op deze reactie.

 5. @M. van den Heuvel [12]:

  En meteen chippen die handel !!
  Om een voorbeeld te geven wat ze met die kromme gedachten bedoelen.

  Een normaal denkend mens (en die zijn er weinig) zou zo iets niet in z’n hoofd halen.

 6. @henk [10]:

  *Maar het gaat ook om bewijsvoering. als mijn drinkwater besmet is, ga ik dat uitzoeken hoe en wat.*

  Ook in het drinkwater kan men vaccins of virussen toevoegen die op langere termijn subtiel hun destructieve werk gaan doen lijkt mij.

  Wil je het bewijs?

  Het waren moslimterroristen net zolas bij 9/11!!
  Het gaat erom dat ze de zaak beter waterdicht maken dan bij 9/11.
  Dat jij en misschien 5% van de bevolking proberen om zelf dingen verder uit te zoeken is voor hen niet zo relevant.

  @M. van den Heuvel [12]:

  Massale ontduiking van die machthebbers van de verplichte vaccinatie dmv placebo’s lijkt mij onmogelijk.
  Ik neem aan dat het om (tien)duizenden hoogwaardigeheidsbekleders gaat en dan zou er daarbinnen geen lek mogen ontstaan.

  henk [18] reageerde op deze reactie.

 7. @M. van den Heuvel [15]:

  nou je hebt ook mensen buiten de hekken. En bijv ikzelf reageer omgekeer op bijv slaapmiddelen en word daarvan juist heel erg alert en sterk. Dit komt mij als niet serieus over. Ik kan heel wat industrie terreinen vinden die er zo uit zien. Zaak is het om de boel niet te veel te bvuilen met desinformzatie want dan word je noet meer serieus genomen.

  Er zijn overigens ook wewl echte seriezue draaiboeken van de nederlandse regering. Er is nu het een en ander op tafel gekomen ivm de koude oorlog. Er is een journalist achteraan gegaan om te kijken hoe de staat dit soort dingen allemaal in raaiboeken topseret heeft.

  Ik ben even zijn naam vergeten.

  Bijv carre wordt een mortuarium etc.
  M. van den Heuvel [19] reageerde op deze reactie.

 8. @GB [16]:

  maar feitelijk doen ze dat al. Ze voegen al allemaal gifstoffen toe in het drinkwater en ons eten. we worden al FDA aproved vergiftigd.
  Plan a hoeft plan B niet uit te sluiten.

  maar bij verplicht vaccinatie weet je zeker dat iederen het genomen heeft. Kijk het filmpje maar eens. dan zie je hoe gerafineerd.
  GB [21] reageerde op deze reactie.

 9. @M. van den Heuvel [19]:

  De Russen komen!

  Nederland in de Koude Oorlog

  Nog maar kort geleden was Nederland in de greep van de Koude Oorlog. Er heerste een voortdurende angst voor een atoomaanval door de Sovjet-Unie. Hoe moest de bevolking worden beschermd tegen het Rode Leger? Nu, twintig jaar na de val van de Muur, kunnen we de vraag beantwoorden wat er in ons land zou zijn gebeurd wanneer de Derde Wereldoorlog was uitgebroken.

  Mark Traa deed archiefonderzoek en vond opzienbarend materiaal. Over vluchtplannen en schuilkelders voor regering en koningshuis, over plannen om de vliegtuigen van de KLM en de binnenvaartschepen naar het buitenland te verplaatsen en om kunstwerken in bunkers te verstoppen. Schokkend zijn de tot in detail voorbereide, maar tot mislukken gedoemde plannen om hele steden en dorpen te evacueren.

  Op papier ontstond een Nederland-in-oorlog: theater Carré was ‘gereserveerd’ als mortuarium en op Curacao werd een schaduwbevolkingsregister bewaard. Communisten zouden per schip worden afgevoerd, buitenlandse vluchtelingen moesten worden tegengehouden, de top van het bedrijfsleven wilde het land ontvluchten. De media en de posterijen moesten worden gecensureerd, massagraven gedolven.

  De Russen komen! is het eerste boek dat in detail het verhaal achter deze supergeheime plannen vertelt. Het is geïllustreerd met tot dusver onbekende documenten en biedt een uniek inkijkje in een bizarre periode in de recente geschiedenis. In een afsluitend hoofdstuk worden parallellen getrokken met de huidige maatregelen om de bevolking tegen terrorisme te beschermen.

  Mark Traa (1968) is redacteur van HP/De Tijd. Eerder schreef hij onder meer Hemelbestormers. Feiten en fabels over ruimtevaar-ders en Bewoond verklaard. De wetenschap van het wonen.

  GB [21] reageerde op deze reactie.

 10. @henk [18]:

  Ik heb pakweg het eerste kwartier en de laatste 10 minuten gekeken en het komt me absoluut niet ongeloofwaardig over. Het zou goed kunnen.
  Toch maar bronwater drinken 😉 ??

  @henk [20]:

  Natuurlijk liggen er nu ook dergelijke supergeheime noodscenario’s klaar. Op zich snap ik dit ook wel. Gezien het morele verval van de machthebbers beangstigd het mij echter.
  Hoe kijk jij aan tegen het feit dat Alex en Max een vakantieverblijf in Mozambique aan het bouwen zijn?
  Of moet ik het een toevluchtsoord noemen??

  henk [22] reageerde op deze reactie.

 11. De overheid: Theorieën over vaccins komen altijd wel voor op internet, maar zij worden niet onderbouwd door wetenschappelijk verantwoorde feiten. .. Actuele informatie kunt u vinden op [onze online theorieën op internet] http://www.grieppandemie.nl en http://www.rivm.nl.

  Tja..
  http://www.grieppandemie.nl/vaccinatie/wie_krijgt_een_vaccin_63_

  De Gezondheidsraad en het RIVM adviseren om de volgende mensen in aanmerking te laten komen voor een vaccin tegen Nieuwe Influenza A:
  “Zwangere vrouwen in het tweede en derde trimester van hun zwangerschap.”

  Pandemrix, het vaccin, bevat Thiomersal

  Thiomersal
  http://www.bcfi.be/Folia/2000/F27N05C.cfm
  “Het CPMP heeft geen uitspraak gedaan over gebruik van thiomersal-bevattende vaccins bij zwangere vrouwen. Ook de American Academy of Pediatrics, die in september 1999 aanbevelingen heeft gepubliceerd aangaande thiomersal in vaccins [ Pediatrics 104 : 570-574 (1999 )], geeft geen duidelijke adviezen daaromtrent. Wel wordt in hun aanbevelingen vermeld dat de foetus mogelijk nog gevoeliger is voor de neurotoxische effecten van kwik. Bij gebrek aan duidelijke gegevens over gebruik bij zwangere vrouwen van vaccins die een kwikbevattend bewaarmiddel bevatten, dient men in het bijzonder bij deze groep patiënten, de voordelen en de risico’ s van vaccinatie met dergelijke vaccins af te wegen.”

  Niks aan de hand, iedereen doorlopen!

 12. Zelf studeren! Toen wij jaren geleden van de psychiater van onze dochter geen antwoord kregen op vragen over haar medicatie hebben wij de algemeen directeur van het psychiatrisch ziekenhuis geschreven en om uitleg en informatie gevraagd.

  De man schreef ons terug dat hij vond dat de behandelende psychiater voldoende informatie had gegeven en dat wij voor verdere informatie maar het internet moesten raadplegen.

  WIJ, als ouders de direct medebetrokkenen. Klinkt griezelig hetzelfde als het antwoord van Indra Ramkhelawan nietwaar? Als de gevolgen van de anti griep vaccinaties ook maar in de buurt komen van de gevolgen van de overigens gedwongen medicatie van onze dochter kunnen we onze ‘lol’ op.

  En nét als in de psychiatrie niemand om voor deze gevolgen verantwoordelijk te stellen.

  henk [30] reageerde op deze reactie.

 13. @Colossi [26]:
  Wie garandeert mij, dat Novartis geen “vaccin” gekocht heeft, dat direct of indirect van Baxter afkomstig is?

  Er hoeft maar één rotte appel tussen te zitten of de hele mand is mogelijk besmet.

  Die charge van 72 kg met levend H5N1-virus besmet vaccin is tenslotte nog steeds foetsie.

  Jammer wellicht, maar er bestaan -gelet op de publicaties- goed beschouwd weinig zaken die zo stinken als de vaccin business, heer Colossi. Vooral als er staten zijn die er zich mee bemoeien.

  En Dr. Ab Klink probeert uit alle macht met goed fatsoen van zijn vaccinhandel af te komen door nu al vast 10% van het verdachte spul aan zijn PvdA-collega op ontwikkelingssamenwerking te verpatsen.

  Daar gaan mijn belastingcenten.
  Andre [28] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.