Griep_H1N1-vaccinDe geruchten en publicaties over de Mexicaanse griep houden nog steeds aan. Het is voor ons bijzonder moeilijk om de feiten te achterhalen. Van verschillende bezoekers van de Vrijspreker kregen we vragen over hoe het zich nu aan het ontwikkelen is. Paul E stuurde ons veel (gedocumenteerde) informatie, die ook aansluit op vorige publicaties. Daarom plaatsen we die inzending zodat iedereen voor zichzelf kan oordelen.  We kunnen echt niet aan elk verzoek voldoen om alle stukken over die griep te plaatsen. We blijven echter geïnteresseerd in (bewijsbare) Feiten.

Inzending van Paul E:
N.a.v. het bericht dat één van de 11 bejaarden is overleden na een verkeerde ‘insuline’-injectie i.p.v. een Mexicaansegriep-vaccin:

http://www.telegraaf.nl/binnenland/5338746/__Bejaarde_sterft_na_foute_injectie__.html
http://www.volkskrant.nl/binnenland/article1315836.ece/Grove_fout_met_vaccinatie_Mexicaanse_griep

…Wil ik u hierbij wijzen op dít bericht van de onafhankelijke Arts Dr. Jannes Koetsier (bekend als panel-lid van het TV programma ‘Medische Missers’):

Amaris Theodotion bejaarden door insuline-fout in ziekenhuis? (13 nov 2009)
Ik ben vandaag gebeld door een bekende van één van de elf in het ziekenhuis opgenomen patiënten uit Amaris Theodotion te Laren. Er zou een fout gemaakt zijn bij de pandemie-vaccinatie.

De beller vertrouwt dit insuline-vergissing-verhaal niet en heeft daarvoor goede argumenten.
Namelijk:

– 200 kwetsbare oude mensen werden geprikt met het pandemie-vaccin. Hoe kunnen er dan elf insuline gekregen hebben? Er zitten toch maar tien doses in een vaccin-flacon? De andere ouderen hadden kennelijk geen last.

– De ziekenhuisopname was wegens shock-verschijnselen die ook als mogelijke bijwerking na pandemievaccinatie kunnen optreden volgens de bijsluiter (anafylactische shock)

Behandeling van hypoglycaemie (te laag bloedsuiker) die het gevolg is van onterechte of teveel insuline dient te bestaan uit toedienen van suiker, direct via limonade drank en als drinken niet gaat via glucose-infuus. Dat weet iedere verpleger en diabetespatiënt. De naar het ziekenhuis afgevoerde bejaarden kregen allen infuus maar ook andere medicatie toegediend. (tegen anafylactische reactie?)

– Er is direct contact geweest met de autoriteiten alvorens de zaak naar buiten werd gebracht. Het belang van de autoriteiten om het Mgriepvaccin buiten verdenking te houden is giga.

Uiteraard weet ik ook niet wat er gebeurd is, maar het insulineverhaal lijkt gezien deze gegevens niet erg logisch. Ik ben ook benieuwd wat er met de verpleegkundige gaat gebeuren die de insuline-fout gemaakt zou hebben. Grondig journalistiek onderzoek naar deze zaak lijkt mij wel zinvol. Burgers hebben recht op complete informatie. De overheid promoot vaccinatie. Kunnen we dan wel zeker zijn van de eerlijkheid en veelzijdigheid van de informatie die de overheid verspreid over de risico’s van de griep en veiligheid van de vaccins en mogelijke problemen t.g.v. vaccinaties?
Bron: http://www.degezondepatient.nl/Weblog/

Lees hier ook een brief van één van de familieleden waarvan de moeder ernstig ziek is nadat zij in het verpleeghuis insuline kreeg i.p.v. het griepvaccin:
http://www.verontrustemoeders.nl/Vaccinatie%20in%20verzorgingshuis%20LAREN.pdf

En hier een reactie van een Deskundige op het gebied van diabetes, op de gebeurtenissen in Laren:
http://www.verontrustemoeders.nl/Een%20reactie%20van%20een%20deskundige%20op%20het%20gebied%20van%20diabetes%20op%20de%20gebeurtenissen%20in%20Laren.pdf

Voor de bronnen van deze twee brieven kunt u het beste contact opnemen met mevrouw Anneke Bleeker van de ‘Verontruste Moeders’.

Wat vreemd is dat diverse media, waaronder het nos-journaal eerder berichten dat alle 11 de bejaarden in goede toestand vrijdag-avond het ziekenhuis hebben verlaten…:

‘LAREN (ANP) – De groep verkeerd gevaccineerde bewoners van verpleeghuis Amaris Theodotion in Laren zijn vrijdagmiddag uit het ziekenhuis ontslagen. De elf bejaarden kregen donderdag per ongeluk insuline geïnjecteerd in plaats van het vaccin tegen de Mexicaanse griep.
Negen bejaarden keerden vrijdagmiddag terug naar Laren, twee anderen moesten tot de avond blijven. ,,Er zijn geen complicaties, maar de dokter wil er honderd procent zeker van zijn dat alles in orde is”, aldus woordvoerster.
Het is nog onduidelijk of de bejaarden alsnog gevaccineerd worden tegen de Mexicaanse griep.’

Bronnen: http://www.gelderlander.nl/algemeen/gezondheid/5803046/Verkeerd-gevaccineerde-bejaarden-naar-huis.ece
http://www.nos.nl/nosjournaal/artikelen/2009/11/13/131109_bejaarden_laren_griep.html
Dit zou onderzocht moeten worden!

Ook wil ik u hierbij op andere belangrijke mededelingen van Dr. Jannes Koetsier wijzen omtrend het Mexicaansegriep-Vaccin:

‘De Nederlandse pandemievaccins Focetria en Pandemrix zijn zelf niet getest. Er is namelijk getest met een vaccin dat er op lijkt en dat vaccin is getest op maar 145 kinderen tussen 6 mnd en 35 mnd en niet op zwangeren en dit gedurende een zeer korte periode!’
Dit en meer vertelde de Onafhankelijke Arts dr. Jannes Koetsier (bekend als panel-lid van het TV-programma ‘Medische Missers’) in ‘Goede Morgen’ Nederland:
http://www.youtube.com/watch?v=CAJfrWcXnng

Lees hierover meer informatie van Dr. Jannes Koetsier:
http://www.degezondepatient.nl/officiele-informatie-over-focetria-wat-wist-vws-kort-geding-21-okt-2009.html

Lees ook wat Dr. Jannes Koetsier nog meer heeft te zeggen over de incorrecte informatie vanuit de overheid over het Mexicaansegriep-vaccin:
http://www.degezondepatient.nl/voorlichting-door-overheid-over-vaccinaties-is-niet-correct-10-nov-2009.html

In het TV-programma ‘Drents Diep’ waarschuwde Dr. Jannes Koetsier al eerder voor de bijwerkingen van het Vaccin als gemeld in de originele bijsluiters van EMEA:
http://www.youtube.com/watch?v=9tRVSF8i4U8
Volgens de cijfers zou de kans om te overlijden aan de Mexicaanse Griep dus 1 op de 100.000 zijn terwijl de kans op ernstige bijwerkingen door het vaccin 1 op 10.000 zou zijn volgens de bijsluiters!

Vriendelijke Groet,     Paul E.

RED: Zie voor ander  artikel: Reactie nr.6.

20 REACTIES

 1. Prima artikel met veel betrouwbare informatie en links.

  Inderdaad weet elke verpleegkundige, hoe een hypoglycaemie moet worden behandeld.
  Ook de “medicatie” bij deze “hypoglycaemie” dient te worden opgehelderd.

  Al dat geklaag van de overheid over wantrouwen bij de patiënten heeft ze volledig aan zichzelf te wijten. Dat wantrouwen is volkomen gerechtvaardigd en correct.

  Maar ja bijna alle gevestigde media zijn al lang opgehouden met behoorlijke en betrouwbare berichtgeving.

 2. Gelet op de vele berichtgeving en aandacht (positief en negatief)rondom de mexicaansegriep, heb ik in navolging van mijn vader besloten om mezelf niet te laten vaccineren ondanks dat ik wel tot de risico-groepen behoor. Een aantal weken geleden heb ik wel de gebruikelijke jaarlijkse griepprik gehad.

 3. mijn moeder heeft in haar jonge jaren in aan apotheek gewerkt toen moesten ze nog wat weten en medicijnen kunnen klaarmaken, mijn moeder was daardoor erg tegen medicijnen want het is allemaal gif zei ze altijd.
  Inenten met ziektekiemen kan als men de werkingen of bijwerkingen kent, dat is nu niet zo dus kunnen jonge kinderen en zwakke mensen aan de bijwerkingen of de opgeroepen ziekte sterven, dat is ook de hand nu.(de duivel verzoeken heet dat ook wel)
  Ik verblijf veel in bangkok, 16 miljoen mensen op een kluitje, de hele stad is resistent geworden, van zieken is zover ik weet bijna geen sprake, de grote stadwerkt als een geneesmiddel iedereen wordt licht besmed en maakt antistoffen aan.
  In afgelegen gebieden worden mensen eerder ziek als ze naar een stad toe gaan dan diegenen die er wonen.
  Niet inenten, niets opeten aan medicijen alleen de pillen boeren worden er rijker van, en al die deskundigen die op de TV komen vertellen dat we vooral ons moeten inenten (ze lobbyen voor de medicijnen maffia natuurlijk) ,het is een grote bak onzin die Mexico griep want anders waren er in wereldsteden al tienduizenden doden gevallen als het echt zo’n drama was.

 4. @marianne [4]:
  Er is geen reden aan te nemen, dat “het hele virus niet bestaat”, wel, dat in veel gevallen in de wereld nauwelijks of helemaal niet op influenza wordt getest.

  Dan zegt de geneesheer al gauw: “Je hebt Mexicaanse Griep kruip maar een paar dagen onder de wol.”
  En als er sprake zou kunnen zijn van een gecompliceerde infectie, geeft men een antibioticum.

  Want het is meestal de moeite niet om elk individueel geval te testen, terwijl de ziekte na enkele dagen meestal vanzelf weer overgaat.

  Soortgelijk medisch handelen geldt ook voor enkele andere z.g. virusaandoeningen als bijv. “buikgriep”.

 5. GROEIEND VERZET TEGEN MASSALE VACCINATIEPLANNEN WHO.
  Een ander artikel dat we toegezonden kregen door Maarten van den Heuvel lijkt ook de moeite van bekijken waard. Meer mensen zouden wakker worden en de politieke drang naar NWO door hebben. Dit kan positief zijn, maar zijn het ook de feiten?

  Het artikel, dat u kunt vinden op:
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=562939&r=1&tbl_archief=0& , zegt onder andere:
  “Volgens sommigen wordt het mysterieuze dodelijke virus waarmee al 1,25 miljoen Oekraïners besmet zouden zijn, nu ook uitgesproeid over Oostenrijk en Polen.”

  Let wel op:
  “volgens sommigen…..” Hoe betrouwbaar is dat?
  “…mysterieus dodelijk virus….”
  “…..besmet zouden zijn…..” lijkt ook erg op een gerucht.

  Het is goed dergelijke mogelijkheden te vernemen, maar het blijft noodzakelijk om ze toch op waarheid, feiten, te onderzoeken alvorens het allemaal te geloven.

 6. Er is toch best wel reden aan te nemen dat “het hele virus niet bestaat”, laten we zeggen “niet bestaat zoals ons verteld wordt.” Zou best een virus kunnen wezen, zoals er zovelen wezen, maar niks nieuws onder de zon.
  De bureacraten verzinnen constant ziektes om meer macht te krijgen. (de instanties die leven van de angst voor epidemien, CDC, WHO..instanties die hun bestaansrecht hieraan verlenen).
  Wat hebben we ondertussen gehad: varkensgriep,vogelgriep, mexicaanse griep…allemaal broodje aap verhalen, om over Aids nog maar te zwijgen.

  Jerom [8] reageerde op deze reactie.

 7. Vanmorgen lang onder de koude douche gestaan, want ik ben te lang niet meer ziek geweest. Of de koude douche maakt de griep los of maakt hard, maar een fikse griep is doodnormaal, bijbehorende verhoging enz. zorgen er voor de het lichaam zelf de boel aankan en opruimt. Hoe meer men spuit, hoe slapper het lichaam wordt, tenminste dat is mijn visie.
  Zolang het nog verkrijgbaar is (weet wel, codex alimentarius ) gebruik om weerstand te verhogen vitamine D. Drink geregeld veel water. En verder kijk maar waar het schip strand, is het tijd om te vertrekken, dan ga je.

  Kijk voor een ander onderwerp ook even op http://www.zielenknijper.nl

 8. Halverwege de tekst: anneke(apenstaartje)verontrustemoeders.nl
  (niet voor publicatie!)

  Wat zou hier toch mee bedoeld worden? 🙂

 9. Een vriend zijn vader was zowat opgegeven dwz mocht niets meer, kortademig, maar hij lachte er om, rookte stiekem, een buurman die op de ppr STEMDE ALLEEN YUGURT ad en wortelen was immer aan het joggen , op een dag viel hij dood neer, te veel gesport dacht men.
  Hij voorzag mijn vaders vriend een spoedige dood, want hij deed niets aan gezondheid en let op HIJ LAS ook DE TELEGRAAF !
  Uiteindelijk werd die vader 87, en nu komt het, zijn huisarts overleed toen hij, die arts dus , 57 was !
  Moraal van het verhaal, leef er gewoon op los, ziektekiemen komen het liefst bij zeurkanissen die aan gezondheid doen.(en op Groen links stemmen)
  Toen ze Churchill vroegen hoe hij toch zo bij de tijd bleef met zijn levens stijl(drinken als een tempelier, politiek en weinig slaap) zei hij :” no sports !”

 10. @TaLoN.NL [11]:

  dat was toch met de trein, of heb ik weer niet goed opgelet tijdens de laaste uitzendingen van “Oorlog” van de NOS ?

 11. Hoe kan dat ?
  Ik woon in Bangkok, als er ergens mensen op bezoek komen vanuit heel de wereld en als er ergens ziektekiemen zijn en reken dan ook nog even een tropisch warm land dan MOET dat hier zijn, de ideale broeikamer van alles wat de mensheid wil aanvallen, en doden.
  Maar, er is NIETS aan de hand, lees de internetkranten die er zijn in het Engels van bangkok je zult 0,00 berichten tegenkomenn over die griep, er zal griep zijn , maar als er echt wat was dan had ik dat geweten.
  Het KAN niet ineens heel anders zijn in een stad waar dagelijks tientallen vliegtuigen uit de EU landen, dus is het gewoon een hype in NL, de medische maffia is aan NL aan het verdienen middels een uitgekiende bangmaak campagne.
  neem de proef op de som, je hebt griep, hup onder de wol, neem rum in hete thee, twee dagen uitzweten, geen Nova kijken (want dan windt je je weer op) en je bent weer als vanouds.
  Oma’s recept.

  René [17] reageerde op deze reactie.

 12. @Jerom [8]:

  Het internet staat er vol mee dat aids broodje aap verhaal is, en alle feiten lijken dit ook te ondersteunen. Ik zou zeggen: laat ze eerst maar eens bewijzen dat het wel bestaat.
  Kan toch ook moeilijk bewijzen dat marsmannetjes niet bestaan?

  Er moet eerst bewezen worden dat iets bestaat. Zoniet, dan bestaat het voor mij niet. En zeker niet als het over informatie gaat die regelrecht bij bigbrother of afhankelijke organisaties komen.

  Er is geen bewijs dat hiv aids veroorzaakt.

  henk [16] reageerde op deze reactie.

 13. @Sjonnie [15]:

  Nou ik heb heel veel patienten met aids behandeld en dit is echt onzin!

  Prima dat je nadenkt en vraagtekens bij dingen zet. Niet alles klakkeloos aanneemt. Geloof zelf dat de mexicaanse griep een hoax is en dat er bepaalde mesen veel geld aan verdien. Wil ook geloven dat aids een men made virus is dat door een vaccinatie programma verspreid is. Maar wat jij hier zegt is echt BS

  Kim Winkelaar [18] reageerde op deze reactie.

 14. Stukje van belang:
  “But what was proving far worse then the absurdity of the HIV hypothesis itself, was the industry of death it was spawning. The same year Peter Duesberg exposed HIV as a fraud (1987), Burroughs-Wellcome, (now Glaxo-Smith-Cline) finagled an old cancer chemotherapy called AZT through the FDA for approval to treat AIDS patients. This highly toxic nucleoside analogue, designed to destroy the DNA of white blood cells, was given to human patients for the first time (after it caused cancer and poisoned the rats they fed it to in studies).One could only wonder why this known carcinogenic toxin was being administered to patients who desperately needed the very cells it was designed to kill. Unless of course, the drug was needed to actually cause AIDS because HIV did not. Dr. Duesberg pointed out that even the manufacturer’s warnings claimed AZT could cause AIDS by prescription!”

 15. vroeger ging met dood bij gebrek aan weerstand, nu heet dat ineens aids en worden er sprookjes over verteld,het is al duizenden jaren bekend dat onbeschermde sex zeer gevaarlijk kan zijn, kortom alweer geldklopperij en mekaar bang maken.
  Mensen gaan vroeg of laat dood en hoe onvoorzichter ze leven des te eerder, daar horen ook wisselende contacten bij met iedereen die maar voorbij komt.
  Mensen zijn net apen, als er een vrouwtjes aap met haar roze blote bips gaat draaien wordt de hele roedel gek.(de mannetjes apen )

Comments are closed.