LPlogoDrs. Ewoud Jansen: Onderneming & Maatschappelijke Verantwoordelijkheid:
Ondernemingen worden in toenemende mate aangesproken op hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Alsof ze met het produceren van nuttige goederen en diensten alleen die niet zouden vervullen. 
 
Waar komt deze ontwikkeling vandaan? Wat moeten we nu precies onder maatschappelijk of duurzaam ondernemen verstaan? Wat is de rol van de politiek? En is maatschappelijk verantwoord ondernemen verenigbaar met gangbare financiële ondernemingsdoelstellingen? Vragen die een antwoord, of minstens een aanzet daartoe verdienen.

Over de spreker
Ewoud Jansen (1966) heeft zijn doctoraal diploma Bedrijfseconomie behaald aan de Universiteit van Tilburg. Hij is de auteur van het boek Finance & Accounting; a Comprehensive Introduction en publiceerde ook op het gebied van corporate governance. Hij is als docent verbonden aan de Fontys opleiding International Business & Management Studies en geeft als zodanig tevens gastcolleges aan universiteiten in verschillende landen. 

Locatie en routes  

2 REACTIES

  1. Het is de taak van de ondenemer winst te maken.
    Val hem niet lastig met andere zaken s.v.p.
    Hugo van Reijen

Comments are closed.