shadowgovDe Council of (Foreign) Fear Relations hebben het niet zo op mensen die zich niet willen laten vaccineren. Hieronder volgt een korte video met uittreksels van een vergadering die bij de CFR plaats vond. Let op a) de leugens die ze willen verspreiden om mensen tóch een vaccin te laten nemen en b) het minachtende gelach van de poppetjes van de Poppetjes-meesters jegens degenen die hun leugens niet willen geloven.

[HTML1]

Hattip David Kramer @ LewRockwell.com

7 REACTIES

 1. …En reken maar dat het inenten verplicht gaat worden. Vroeg of laat ga je voor de bijl…Niet laten inenten staat gelijk aan terrorisme, zoiets zal er wel bij worden gehaald. Ik durf bijna alles erop te verwedden dat de farma bedrijven en de hele strategische manier van werken duidt op een hogere elite (zou de namen willen weten van de ceo’s…, berg, stein, straussvogelachtige namen??….In ieder geval zijn het mensen die gek zijn op geld, geld, geld en op een laffe doorziekte manier te werk gaan, want ziek zijn ze. In ieder geval zit er een simpele, doch effectieve marketingstrategie achter. Nu, alleen nog even samen met de marionetten (politici) uitvogelen hoe mensen kunnen worden gedwongen. Onder welke noemer moeten ‘ze’ ‘het’ verkopen?

  Ook geloof ik dat het oude geld zijn macht terug wil en bezig is het nieuwe geld om zeep te helpen.

 2. http://www.euroinvestor.co.uk/stock/chart.aspx?id=344043

  In maart was er een totale dip op de chart en plots breekt er de reddende varkensgriep uit. Het bedrijf Solvay is, voor zover ik kan nagaan, de leverancier van het vaccin. Misschien mijn achterdocht, maar toevallig komt er de griep der griepen, op het juiste moment.

  Correct me if I’m (totally??) wrong…

 3. Typisch staaltje CFR talk.
  Als we eens zouden weten wat ze daar allemaal bekokstoven… onvoorstelbaar.
  Straks eens naar heel de audio luisteren te vinden via de link.

 4. Zouden de huisartsen zo dom zijn en niet inzien dat er hogere machten aan het werk zijn?
  Is er iets bekend over een vergoeding voor elke prik?
  De huisarts blijkt vaak te koop te zijn geweest met vakantietjes en cadeautjes als medicijn X werd voorgeschreven.

  Nico de Geit [6] reageerde op deze reactie.

 5. @Nico de Geit [6]: “Vijf euro per prik”?
  Onze Eerste en Tweede Kamer levert dus 225 x 5 = 1125 euro op. Iemand zin om een dagje te prikken in Den Haag?

  Ik wil dan wel het EU-parlement en aanverwante commissies gaan doen. Daar offer ik graag een dagje freelance werk voor op.

Comments are closed.