Auto_Km-heffingHallelujah praise the lord and grab the ammunition!

Het is intellectueel kleiduiven schieten voor de mensen tegen alle CO2 maatregelen.

Je hebt geen reden of recht meer om al je plannen door te gaan voeren, je argumenten zijn gebaseerd op een leugen en als je nu doorgaat minister Eurlings, bekent u inderdaad kleur en weten we eindelijk waarom we dat kastje in de auto moeten krijgen.
 
Zoals eerder aangegeven heeft het niets met CO2 te maken of de files oplossen, daarbij heeft het ook helemaal niks met nieuwe wegen te maken. Gezien we allemaal voor de auto wegenbelasting hebben afgedragen en enorme bedragen aan accijnzen op brandstof. Met die bedragen hadden we al over geheel Nederland vierbaanswegen kunnen hebben, zij het niet dat de overheid al jaren niet met geld om kan gaan en door waanzinnig idealisme een enorm gat in de hand heeft, een van de onderdelen daarvan is het klimaat fabeltje.

 Fraude,
Zoals enkele dagen te lezen op het internet blijken diverse wetenschappers die de data leverden voor het vaststellen van de mensgemaakte”klimaatverandering “ corrupt

Hierop zijn tal van maatregelen op gekomen en diverse commissies en pseudo wetenschappelijke groepen opgericht zoals het IPCC. Hogere accijnzen op benzine, BPM en bijtelling sinds 2009. Zo ook de nieuwe regelingen met de Kilometerheffing waar dit dus over gaat.

Alles en al het geld wat geïnd is door de overheid is gebaseerd op een grote leugen. Maar gelukkig zijn er nog mensen die met een beetje IT deskundigheid alle informatie op straat hebben neer gegooid en de leugen hebben blootgelegd
Download kan hier en hier.:

CO2 is goed voor je, we gaan de ijstijd in, trek de slee en botjes/schaatsen maar van zolder, want de afgelopen vier jaar koelt de aarde juist af.
Natuurlijk noemt Cramer (PvdA)  het  verschrikkelijk dat er informatie  op straat ligt door hackers en dat het strafbaar is, natuurlijk hebben de hackers de mail gemanipuleerd.

Dit is echter niet waar. Overal ter wereld is het al bekend, behalve bij Cramer blijkbaar, dat de wetenschappers openlijk toe hebben gegeven dat het om hun data gaat.
Wetenschapper is in deze dus niet gelijk aan intelligent zoals je wel ziet gezien er gerechtelijke stappen gaan volgen is al bewijs genoeg.
Ook verwijs ik jullie naar Alex Jones die het nog eventjes goed neer zet.

Behalve de Hackers waren er natuurlijk ook andere bronnen die uitwijzen dat de opwarming van de aarde absoluut niks met de mens te maken heeft.
Zie: http://news.nationalgeographic.com/news/2007/02/070228-mars-warming.html  

 Of wij ook op mars en andere planeten en manen de oorzaak zijn weet ik niet, maar al met al, we wisten al eerder dat het een grote leugen was en nu is het zeker. 

Mijn dank gaat uit naar de hackers en helaas kunnen ze geen adresgegevens sturen, maar een bloemetje is het zeker waard met een flinke doos cafeïne bonbons.

Waarom dan toch doorgaan?
Met de idiote plannen om belasting te heffen op CO2 en de kilometerheffing?
Gewoon omdat het kan.

U als burger bent een dom wezen; u heeft uw dagelijks stukje varkensvlees want de beef is onbetaalbaar geworden of anders wel een schaap. Binnenkort is Popstars weer afgelopen en kan u eindelijk weer kijken naar de zonnebank bruine rimpel lach van Ron Brandsteder in het een of andere programma, waarschijnlijk Dancing with the Stars survival editie in Afghanistan.(we zijn er immers nog lang niet weg)

 In de tussentijd maken mensen zich druk of Rich en Brook wel weer bij elkaar zullen komen voor de 150ste keer. En het hoogtepunt van het jaar zal voor velen zijn dat Frans Bauer toch bij de toppers komt en Gordon besluit met Kim Holland in het huwelijks bootje te stappen.
Nou zou dat laatste echt nieuws zijn maar u snapt wat ik bedoel.

Iedereen zit wel snor en maakt zich niet zo druk terwijl er wel degelijk iets groots gaande is achter de schermen.
Men klaagt wel op feesten en op de werkvloer maar men doet niets.
We als volk zijn apathisch, hebben een verslagen gevoel en zijn volledig verzadigd met hersendodende entertainment.

 Daarbij heb ik ondervonden dat veel mensen een protest steunen, toch zijn velen niet bereid de straat op te gaan.
We weten dat ons leugens verkocht wordt.

Zo ook in het debat vandaag in de plenaire zaal.
Dhr de Rouwe(n) (CDA) heeft mooie plannen en noemt het “ Betalen voor mobiliteit”  De SP ziet best wat in meer betalen per kilometer maar dan niet via de Gestapo methode, goddank maar daarbij ook niet minder erg.

Ook is vandaag in het debat duidelijk geworden door de argumenten van de SP dat de half miljard die het hele kilometerheffing project gaat kosten zichzelf nauwelijks terug gaat verdienen en dat geld wat er uit komt niet eens effectief is, laat staan naar de wegen gaat. Dan heb ik de 4 miljard niet eens opgenoemd, 4 miljard!

 Het infrastructuur fonds is bedoeld om infrastructuur aan te leggen, aldus het CDA.
“ We gaan als het CDA kijken of we het geld van de andere belastingen en die van de kilometerheffing terecht komen in het infrastructuur fonds” WAT?

Herhaal die zin nog eens een paar keer in uw hoofd.
Het geld gaat dus helemaal niet naar de bestaande infrastructuur projecten, waar dan wel naar toe? Dat is de vraag.

Het CDA is in het debat niets als vaag en verwijt de SP van goochelen met cijfers, dat terwijl hij als goochelaar toch aardig de konijn uit de hoed laat vallen.
Dhr de Rouwe brengt cliché uitspraak na cliché uitspraak naar voren, minder overheid, publieke en private samenwerking, samen nadenken.
Ze hebben zelfs het lef te zeggen dat de overheid angstig zou zijn als ze geen verkeersborden zouden plaatsen.
Inderdaad zouden ze angstig moeten zijn, dat het volk deze schijnsamenwerking en schijnsolidariteit niet enorm beu gaat worden.

Dhr de Rouwe zat er een beetje over in dat hij niet vaak genoeg geciteerd werd, nou bij deze.
“We moeten ambitie tonen en innovatie”

Ze tonen inderdaad innovatie en ambitie, maar op welk vlak is pijnlijk duidelijk. Ondanks de woorden van samenwerken en minder overheid die kant nog wal raken met hetgeen ze aan het doen zijn, geven ze de Nederlanders geen keus en geen samenwerking. Ze duwen een peperdure rekening door de strot van de belastingbetalende burger, zonder samenspraak en zonder inbreng.

Daarbij innoveren ze behoorlijk, nog nooit waar ook ter wereld is een burger zo onder de controle en toezicht van de overheid geweest als nu en dadelijk totaal. Criminelen krijgen een bandje om hun te volgen, nu iedereen in de auto.

Het geld gaat niet naar de wegen als je tussen de regels door luistert maar lijkt meer op een middel om de enorme kosten van Big Brother te kunnen dragen, gezien ze nauwelijks positieve cijfers overhouden na de implementatie er van.

Ik kijk nog even verder naar de plenaire zaal en grif woord voor woord in mijn geheugen, dit is hoe wij bedrogen worden.  De essentie van het gestelde doel is volledig zoek en de maatregelen genomen helpen de doelen niet, maar wat dan wel?

De Moraal van dit verhaal?
Wanneer de overheid straffen zet op het uitzetten van een kastje en jou laat betalen voor iedere kilometer die dat ding aflegt, dan ben je geen vriend van de burger. Dan ben je een crimineel, een maffia, een afperser.

 Als een bedrijf dit zou doen zou de wereld schande spreken en komt het erg dicht bij maffia praktijken.

Geld geëist met een geweer tegen je hoofd of een vooruitzicht van celstraf is niet veel verschil. Daarbij is de uitspraak “ Betalen voor mobiliteit” op zich al bitter van nasmaak, wanneer we die uitspraak even anders formuleren is het niet meer dan “ de Overheid betalen voor jou recht om jezelf vrij te verplaatsen d.m.v. een voertuig” . Whats next, voetgangers belasting omdat sommige schoenen van kinderarbeid afkomstig zijn, of onder het mom van”  het is druk op straat” ?

Hoezo samenwerking? Hoezo eerlijk betalen? Hoezo minder overheid?

 Met deze regelingen en is de overheid groter dan ooit, kan u beheersen in u hele doen en laten, denk maar niet dat het hierbij blijft.

Hier een voorproefje:
http://www.anarchiel.com/display/nederland_is_klaar_voor_de_onderhuidse_chip 

U betaalt zich scheel aan maffe regels die tot niets uitdraaien behalve grotere en meer overheidsorganen.

Maar goed, laat ze maar naar Kopenhagen gaan, misschien vinden zij daar sympathie, en laat ze ons maar misleiden. Bij iedere persoon die zichzelf beschouwt als vrijgeboren betwijfel ik ten zeerste of ze het nog lang slikken. Uw leiders liegen en bedriegen u voor zonder schroom of mededogen.

Achja, zolang Goede tijden slechte tijden Ludo maar niet verliest, is alles dik in orde.

Wanneer worden wij allen wakker?

 Reageren kan bij inzender,  hocvolearunt@live.nl
en uiteraard hieronder bij reacties.

 Ook is er een live kanaal geopend waar we live kunnen discussiëren over de kilometerheffing en andere libertaire zaken.

Morgen ga ik live over de kilometerheffing om 22:15 op kanaal “ The Free Dutch” Profiel is hier te zien  http://www.stickam.com/thefreedutch?rf=lsthumb
Of deze als het live is
http://www.stickam.com/largeChatNew.do?uId=178886152&rf=lspop

 Hoop enkele tegenstanders hier terug te vinden, maar vooral ook voorstanders van de kilometerheffing.

 Verder zal ik mij in blijven zetten tegen de kilometerheffing op welke manier dat ook mogelijk is, demonstreren moet nog even wachten tenzij een grotere organisatie dit bewerkstelligt en/of hier mee helpt. In ieder geval wil ik iedereen er op attent maken dat er een vrijheids parade aan komt in Utrecht op 13 December.
http://vrijheidsparade.nl/

 Hoewel ik hier zelf niets mee te maken heb wat betreft organisatie, het mee lopen laat wel zien dat u uw vrijheid op prijs stelt, en die graag wil houden.

Kilometerheffing of niet, dit groot goed ligt wel onder vuur.

 Wordt vervolgt

PS: hoewel dit Amerikaans is, is het toch ook actueel op de Nederlandse politiek en situatie
http://www.youtube.com/watch?v=Cd-SLRyuRq0

4 REACTIES

  1. Overheid, milieu,CO2,regels ,wetten,wetshandhaving ,gezag,commissies,enz,enz.Beste mensen ,wij worden bestookt met negativiteit ,ellende ,bangmakerij ,wat blijft er nog aan gelukzaligheid over !!?? Als het aan de overheid ligt ,NIETS!!!waarom ,al die negativiteit ? Het kan toh niet zo zijn ,dat er aan negativiteit meer te verdienen valt ,dan aan positiviteit??Is het al net zo als met het geloof ,het bang maken voor de hel??
    Lieve mensen ,probeer door deze lobby heen te zien ,conformeer u enkel aan dagene ,wat niet aan +- onderhevig is ,ik geef toe,het is niet eenvoudig ,maar toch! Liever zien ,dan gezien worden!! Groet en alle goeds gewenst , Jaap koopman Schoonebeek.

  2. Sinds kort hebben ze een tolsysteem op de belangrijkste verkeersslagader (Dubai), de Sheik Zayed Road. Het systeem is simpel. Je koopt bij een benzinestation een prepaid-kaart die je achter het raam plakt. Als je over de weg rijdt, ga je door een poortje en wordt er 80 eurocent afgeschreven. Je hoeft niet te stoppen, zoals op de Franse tolwegen, maar kunt met 120 kilometer per uur doorrijden. De invoering kostte een paar maanden. Dan denk ik: hoe is het mogelijk dat we daar in Nederland zo lang over doen?’

    Ik heb P$W niet helemaal kunnen kijken, zag alleen dat Eurlings het kastje aan het promoten was (tuurlijk, het bedrijfsleven ziet al een Europese heffing in het verschiet waardoor de kastjes over de toonbank zullen vliegen, tel uit je winst). Ging ook veel over hoe Eurlings de gezellige uurtjes moet missen met zijn vrouwtje, de stakker. Misschien beslist zijn vrouwtje of we eerdaags wel of niet een judaskast krijgen??
    Maar er zat ook een knuppel die makelaar was in Dubai, alleen heb ik dit gedeelte gemist en kan niet helemaal zeker zijn over wat deze ‘gast’ allemaal vertelde. Maar wat ik hoorde was dat meneer de raaf vertelde dat de kilometerheffing in Dubai een doorslaand sucksex was. Kilometerheffing in Dubai?? Was meneer de raaf misschien ook even voor Eurlings de boel aan het promoten? Maar goed, zie boeven…boven wat het werkelijk was, namelijk doodordinaire zoll!

Comments are closed.