dinsdag, 24 november 2009
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

De vaccinatie speurtocht gaat toch door

Griep_H1N1-vaccinWe rapporteerden eerder over het kort geding waarin minister Ab Klink gelijk kreeg toen hij weigerde om de samenstelling van het griepvaccin bekend te maken.
We vonden dit vreemd, en onverstandig argwaan creëren, en nog vreemder dat we niets meer hoorden van de in het ongelijk gestelde stichting SAN. Nu blijkt dat SAN het er toch niet bij laat zitten.
 
Er is een Openbare Hoorzitting bij het Ministerie van VWS a.s Donderdag 26 november n.a.v. het Bezwaarschrift dat de Stichting StralingsArm Nederland heeft ingediend na het Kort Geding  .

Een speciale Commissie Bezwaarschriften, die niet voor het ministerie van VWS werkzaam is, gaat het bezwaarschrift behandelen, dat zij indienden tegen het besluit van minister Klink om hen de gevraagde informatie over de mexicaansegriep-vaccins niet te geven.
 
De vaccin-producenten Novartis en GlaxoSmithKline komen ook naar de hoorzitting om te bepleiten dat de opgevraagde documentatie geheim moet blijven!
 
De hoorzitting is Openbaar, dus iedereen is van harte welkom!!!

26-11, 11.30 uur, Parnassusplein 5 in Den Haag, afdeling A-1308.

 Hier vind u de contactgegevens van de Stichting StralingsArm Nederland:
www.stralingsarm-nederland.org

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Gezondheid, Overheid, Rechten
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Bon Vivant schreef op : 1

  Ondertussen zijn er problemen met dat vaccin:
  www.telegraaf.nl

  Binnenkort ook hier?

 2. Marc schreef op : 2

  Hopelijk krijgen ze gelijk, denk het niet hoor….klink en zijn trawanten zorgen daar wel voor. Ondertussen; get your shot, you need it …maar niet heus;-)

 3. Hans van Domselaar schreef op : 3

  De contracten van GlaxoSmithKline die Ab Klink heeft ondertekend zouden clausules bevatten waarin geheimhouding van bepaalde zaken wordt afgedwongen.
  Zie deze link:
  zaplog.nl

 4. Het Front schreef op : 4

  Just get your damn vaccine folks!!

  Het vee loopt lachend/onwetend de slachtbank in:

  www.youtube.com

  Check die duistere gestapodocter bij 15 sec, wat een engnek.
  www.youtube.com

 5. Het Front schreef op : 5

  Depopulatie:

  De ouderen door ze eerder kapot te laten gaan, de jongeren door ze onvruchtbaar te maken EN kapot te laten gaan. Just get your damn vaccine!

  Anders nog iets? nog iets meer kwik? das goed voor the brain. www.youtube.com

  Hoor ze lachen en genieten, recht in je porem.
  www.youtube.com

  Fuck them all! Doe je eigen onderzoek. Dat is eenieder aan zichzelf verplicht.

 6. R. Hartman (NI) schreef op : 6
  R. Hartman

  Gisteren de vaccineringsgekte met verbijstering gadegeslagen. Elk jaar is er een griepprik campagne, waar niemand ooit iets van ziet. Nu stonden er ineens allemaal borden, auto’s met zwaailichten, tientallen ‘verkeersregelaars’, aangevoerd van locaties op meer dan 100 km afstand, afgaande op de teksten op de busjes, om mensen te ‘begeleiden’ bij het parkeren, hele parkeerdekken vrijhoudend, en te vertellen waar precies de prik gehaald kon worden. Bij elke parkeerplaats, elke zebra en daartussenin stonden vele groepjes van steeds minimaal twee ‘verkeersregelaars’ uit hun neus te eten en belangrijk te doen; vooral als ze bij zo’n zwaailicht-autootje stonden.

  Waar ik altijd zonder begeleiding oversteek kreeg ik ineens (toen ik al bijna aan de overzijde was) van zo’n figuur “Ga uw gang” te horen. Ik heb hem even zwijgend maar meewarig aangestaard en ben toen doorgelopen.

  Uw belastingcenten aan het werk (not).

  Wie niet doorheeft dat dat hele circus PROPAGANDA schreeuwt is reddeloos verloren.

  I’m from the government and I’m here to help you.

  Teiltje, anyone?
  Sigmund [7] reageerde op deze reactie.

 7. Sigmund schreef op : 7

  @R. Hartman (NI) [6]:

  Maar dan heb je het toch ook echt helemaal gemaakt? Zo naast zo’n autootje. Met zwaalichten nog wel! Heb je wel enig idee, hoeveel verkeer je in je leven geregeld moet hebben, wil je die baan krijgen? En belangrijk doen, dat kan ook niet iedereen!

  Ik vind het wel spannend zo met die Mexicaanse griep. Vroeger had je alleen maar griep. Nu heeft ineens elk griepje een naampje en ineens, sinds dit jaar, is er zo’n eng monster virus onstaan, dat wil je niet weten, zeggen ze. Misschien kunnen we er een mooie traditie van maken. Een beetje als halloween. Iedereen verkleed naar de priklokatie. Elk jaar een nieuw thema. De Hollywood-griep of de Griep van Log Ness. Lekker lachen, lekker spuiten en veilig weer thuis. En daarna: lekker buzzen op de bank, want je bent toch effe out na zo’n spritz….

 8. Lemetje schreef op : 9

  Tja, ik heb ze ook zien komen en gaan bij mij tegenover op de dokterspost. Triest, hoe ze lachend en opgelucht naar buiten kwamen. De rij (drie mensen dik)stond tot ver voor de ingang en Op het parkeerplein was het alleen zo druk voor de laatste Pasen.

 9. Hub Jongen schreef op : 10
  Hub Jongen

  Is Ab zelf ook ingeënt? Ik heb de verwachte show daaromheen gemist.
  En zo ja, waarmee?

 10. Sigmund schreef op : 11

  @Joe [8]:

  Ja, als iedereen z’n eigen thema gaat verzinnen, dan wordt het natuurlijk een zooitje….

 11. J.Klein schreef op : 12

  Ha die Ab Klink die gaat de bak in, hij heeft de kluit belazerd. Hij is door het mand gevallen en de rest van de criminele organisatie ook, zij hebben de mensen vals voorgelicht opsluiten en niet meer laten loslopen, zij zijn staats gevaarlijk. Het systeem is zo corrupt dat die lui zich zelf onaantastbaar achten, ze zijn nu van hun voetstuk gevallen. De enkele mensen die wakker bleven hadden die Ab Klink wel door met zijn sprookjes verhaal.

 12. Polity schreef op : 13
  Polity

  test