liberty2

Een politiestaat kan alleen bestaan zolang er mensen zijn die bij de staat willen werken en blind bevelen uitvoeren, zolang ambtenaren niet nadenken maar doen en hun eigen geweten en ethiek daarbij uitschakelen.

Gelukkig zijn er steeds meer ambtenaren die wel blijven nadenken en hun ethiek laten prevaleren boven de bevelen. In de VS is er bijvoorbeeld de site www.oathkeepers.org. Deze actieve en gepensioneerde ambtenaren hebben ook in de gaten gekregen dat zij voor een karretje worden gespannen dat zij niet langer willen trekken.

Civil Disobedience Is Not Terrorism

Het is hoopgevend dat uit de eigen gelederen van de (Amerikaanse) staatsmachine geluiden komen die duiden op een veranderend bewustzijn. Een tegengeluid tegen de onafgebroken criminalisering, besteling en onderdrukking van de burger. Hier is hun verklaring dat zij aan bepaalde orders niet zullen gehoorzamen.

1. We will NOT obey orders to disarm the American people.

2. We will NOT obey orders to conduct warrantless searches of the American people

3. We will NOT obey orders to detain American citizens as “unlawful enemy combatants” or to subject them to military tribunal.

4. We will NOT obey orders to impose martial law or a “state of emergency” on a state.

5. We will NOT obey orders to invade and subjugate any state that asserts its sovereignty.

6. We will NOT obey any order to blockade American cities, thus turning them into giant concentration camps.

7. We will NOT obey any order to force American citizens into any form of detention camps under any pretext.

8. We will NOT obey orders to assist or support the use of any foreign troops on U.S. soil against the American people to “keep the peace” or to “maintain control.”

9. We will NOT obey any orders to confiscate the property of the American people, including food and other essential supplies.

10.We will NOT obey any orders which infringe on the right of the people to free speech, to peaceably assemble, and to petition their government for a redress of grievances.

Ik kan al die Nederlandse ambtenaren die ook wakker beginnen te worden en hun angst en onzekerheid durven in te ruilen voor moed en persoonlijke integriteit, aanbevelen een zelfde site in Nederland te starten. Ik zie uit naar een site als:

www.ambtenarenmetgeweten.nl of www.ikwerkvoordeburgerennietvoordestaat.nl.

Andere suggesties:

www.mijngewetenisgroterdanmijnhypotheek.nl of www.agentendoenvroegoflaathununiformweeruit.nl.

Medewerkers in de zorg hebben inmiddels ook voldoende reden om zo’n site te beginnen. www.ikdienalleenvaccinatiestoedieikzelfookzounemen.nl.

Er is hoop.

Sen Huwa

7 REACTIES

 1. Het klinkt zonder meer geweldig maar ik denk dat het een utopie is om de verwachten dat deze ‘verlichte’ ambtenaren ook daadwerkelijk naar hun ’10 Geboden’ zullen handelen als het zover is.

  Als ze echt zo principieel zijn als ze beweren moeten ze onmiddellijk ontslag nemen want er wordt intussen al genoeg gezondigd tegen een aantal van hun 10 Geboden en het einde is nog niet in zicht !

  Ik ben trouwens erg benieuwd wat de Messias er van vindt dat zijn Apostelen een beetje recalcitrant worden.

  henk [3] reageerde op deze reactie.

 2. @Rob [2]:

  het lijkt me dat je juist moet blijven zitten als je niet wil dat mensen met de verkeerde normen je plekje in gaan nemen.

  Lijkt me ook met andere dingen zoals die zogenaamde fems kampen. Het schijnt dat ze naar personeel zoeken. Dus iedreen die weet wat er aan de hand is moet undercover daar bij gaan horen. Informatie doorgeven en als de boel uit de hand loopt, kun je met ze allen de stekker er gewoon uittrekken.

 3. @Hub Jongen [1]:
  Koningin Beatrix heeft een heel bijzondere rol. Gisteren las ik dit over koningin Elizabeth en Beatrix. Het gaat over de invoering van het nieuwe bankstelsel. Beatrix zou dit altijd tegen gehouden hebben maar nu zijn er weer nieuwe ontwikkelingen.

  If she did not deliberately give the money to the Bush Nazis but rather had it seized illegally, then I owe her majesty a royal apology. In any case, the latest I hear from the Queen’s lawyer is that the Queen of England and Queen Beatrix of the Netherlands and most of the Bilderbergers are now aligned against the Thule Society Nazis under Papa Bush. We will know if this is true when they show us with deeds and not promises.

  http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/2009/10/more-about-the-queen.html

  Hub Jongen [5] reageerde op deze reactie.

 4. @Sen Huwa [4]:

  Ja, Trix heeft zeker een bijzondere rol. Alleen is het onduidelijk welke en hoe precies. En bewijzen er voor zijn moeilijk te vinden.

  Het aangehaalde artikel maakt het niet duidelijker en bewijst m.i. niets.
  Van daar uit zoekende kwam ik op:
  “By Benjamin Fulford :
  The secret government of the US and EU has promised a major overhaul in the wake of the warning it got from the Chinese secret society, according to a senior Japanese public security police officer and Freemason who has been acting as an intermediary with the Chinese secret society”

  Het lijkt op het ene geheim gedekt door het andere geheim gebracht door een geheime vrijmetselaar.

 5. Goed initiatief. Zoiets kunnen we hier ook wel gebruiken.

  http://www.ethiekvoorambtenaren.nl
  Uw bron voor een zuiver geweten.

  Korte uitleg over statisme (geweld en onderdrukking)
  Korte uitleg over belasting (diefstal en slavernij).
  Korte uitleg over leerplicht (ontvoering en indoctrinatie).
  Etc.

  Ik ben voor.

 6. Inderdaad een hoopgevende opstelling van de Amerikaanse al dan niet gepensioneerde ambtenaren. Ik ben echter bang dat het percentage “rotte appelen” onder de Nederlandse ambtenaren veel hoger ligt dan in de rest van de wereld. Ook tijdens de tweede wereldoorlog was er een relatief groot aantal overlopers of landverraders; als we anno 2009 kijken hoeveel Nederlandse ambtenaren in de hoedanigheid van controleur, handhaver, toezichthouder, Bijzondere Opsporings Ambtenaar (boa) of gewoon politieagent dagelijks op pad gaan om de burgers in opdracht van de overheid via miljoenen bekeuringen te bestelen onder valse voorwendselen, en dat blijkbaar een groot deel van deze figuren daar tevens genoegen in schept, dan ben ik bang dat het hier eerder slechter wordt dan beter!!
  Hierin is dus nog niet eens begrepen het grote aantal ambtenaren wat de regels bedenkt en al deze figuren op pad stuurt!!

  Er mag hierbij echter niet uit het oog verloren worden dat men bij de overheid zeer bedreven is in het volledig indoctrineren van kandidaten voor bovengenoemde functies, waar dan ook bij voorkeur volk voor wordt geronseld wat gezien een ernstig beperkte intelligentie enerzijds makkelijk te indoctrineren valt en anderzijds qua geweten weinig moeite heeft met het terroriseren van burgers. Vandaar dat er dus geen signaal tot ze doordringt wat zegt “dit is fout, ik stap er uit”!!

Comments are closed.