Person_Gore_Near EndZelfs Al Gore bekent nu dat CO2 helemaal niet de grootste vervuiler is. Het is hoogstens 40% van wat hij tot nu toe beweerde. Dit is een bekentenis die logisch vereist dat de CO2-belasting en de Handel in Emissierechten gestopt worden en opnieuw onderzocht. En al die kostbare, twijfelachtige programma’s waarmee Gore al steenrijk geworden is, werken dus hoogstens maar voor 50 %. Het is ook een prettig bewijs dat leugens geen oneindig leven hebben.
 
De draai die Gore er aan geeft, is dat de klimaataanpak nog breder moet worden opgezet. Roet en methaan zijn nu de grote boosdoeners en die moeten harder worden aangepakt! Dat betekent streven naar nieuwe belastingen op vee, vlees en melk. Net zolang tot hij zijn mening weer verandert en een nieuwe mogelijkheid vindt om te belasten en om geld aan te verdienen.

 Nu de feiten niet blijken te kloppen, schakelt Gore over op geloven. Ook in een nieuw boek, en in opleidingen voor religieuze leiders blijkt dit.

 Zie voor meer:
http://www.climatechangefraud.com/green-affected/5534-gore-clears-carbon-dioxide-of-most-blame 
en
http://greenpeace.hyves.nl/forum/3832613/5VXt/Al_Gore_Admits_CO2_Does_Not_Cause_Majority_Of_Global_Warming/

 PS.
Bij het schrijven van dit artikel kwam ik weer het lijstje tegen van de 9 fouten in “An inconvenient truth” die de Engelse rechter opgenoemd heeft die moeten worden verklaard als de film op scholen vertoond wordt:

Here, in fact, are those nine errors or exaggerations the judge listed which, to me, damn Gore as a loose-with-truth fear-monger – or, as the judge said, a man whose “errors” are made “in the context of alarmism and exaggeration”.

1 GORE’S claim that melting of Greenland or Antarctica could cause seas to soon rise seven metres was “distinctly alarmist”, said the judge, and “not in line with the scientific consensus”. It would take “millennia”.

2 GORE’S claim that Pacific Islanders were already evacuating to New Zealand to flee rising seas was false, since “there is no evidence of any such evacuation having yet happened”.

3 GORE’S claim that the “Ocean Conveyor” that warms Europe’s winds could shut, icing the continent, was “very unlikely”.

4 GORE’S claim that past warming had been caused by rising carbon dioxide was based on “two graphs (which) do not establish what Mr Gore asserts”.

5 GORE’S claim that global warming was melting the snows of Kilimanjaro “cannot be established”.

6 GORE’S claim that global warming was drying Lake Chad was not backed by the evidence, and the drying was “far more likely to result from other factors, such as population increase and over-grazing, and regional climate variability”.

7 GORE’S claim that global warming was causing polar bears to drown was backed by no study, other than one that noted that “four polar bears have recently been found drowned because of a storm”, which “plainly does not support Mr Gore’s description”.

8 GORE’S claim that global warming caused Hurricane Katrina had “insufficient evidence”.

9 GORE’S claim that global warming is already causing reefs to die and species to become extinct “at a rate 1000 times greater” was at odds with the mainstream science, which said this could happen, and not that it had.

2 REACTIES

  1. Goed artikel, Hub. Zoals doorgaans, mag ik wel stellen.
    Edoch mijn onderbuik zegt me dat de hyves-page niet echt van Greenpeace is. De meest recente post mag dan evenwichtig zijn (en in lijn met “ons” denken), een eerdere had het over Gore en diens “global climate hoax”. Really? Is dat hoe die groene rakkers over hun idool spreken?
    Alsof wij op een libertarische site zouden spreken over mw. Rand als een harteloos kreng, really?
    Volgens mij is er iemand met een hekel aan Greenpeace die onder hun naam een pagina op hyves aangemaakt heeft.
    Ook al heeft ie inhoudelijk gelijk, dan nog kan het niet door de beugel dat ie zijn eigen woorden in de mond van zijn opponent legt.

Comments are closed.