- Vrijspreker.nl - https://www.vrijspreker.nl/wp -

Groot verlies voor de Vrijheid

EU_COMMUNISMEDe laatste echte verdediging tegen de grote volgende stap naar collectivisering van de EU is gevallen. Het Tsjechische Hoge Gerechtshof heeft het protest van Klaus en 19 senatoren afgewezen. Nu rest alleen nog de symbolische verdediging van een handtekening van Vaclav Klaus! Een zwarte dag voor alle Europeanen. De politici vieren feest.
 
Klaus zou nog niet kunnen tekenen. Waarschijnlijk alleen door nu meteen af te treden. Met als extra reden dat hij bij zijn makkers in Brussel toch uitgespeeld is; ze zullen hem tegenwerken waar ze maar kunnen. Als hij echter wel zou aftreden, dan is dat alleen maar een vertraging en nog geen einde. Immers de kans dat een nieuwe president niet zou tekenen is zo goed als nul.

 Voor mensen met een geheugen zal het ook lachwekkend zijn dat men nu al druk bezig is met een president van de EU te ritselen, terwijl bij het doordrukken van het verraad van Lissabon (VvL) als argument gebruikt werd dat er geen president zou komen. Dat was toen een van de grote veranderingen ten opzichte van de afgekeurde EU-grondwet! Een demonstratie hoe politici het volk belazeren.

 Om de haverklap verklaart nu een politicus, en ook de pers, dat het VvL nodig is om de EU beter “bestuurbaar” te maken. Dat klopt. Het betekent immers dat een stuk soevereiniteit van de afzonderlijke landen verdwijnt. Voor veel beslissingen verliezen landen hun vetorecht. Ze hebben getekend dat zij zullen gehoorzamen aan de besluiten van “Brussel”, die al of niet met meerderheid van stemmen worden genomen. De macht van de EU wordt groter en die kunnen ze gemakkelijker doorduwen.
Dat werkt overigens nu al: iedereen kan zien hoe de wil van de EU gehoorzaamd wordt in de Europese bankenwereld.
De weg naar de communistische heilstaat staat open.