Leger_cartTerwijl het geritsel in de EU over wie de topbaantjes krijgt nog niet afgelopen is, komen diverse politici al voor de dag met hun politieke ambities. Zolang de ratificatie van het Verraad van Lissabon (= EU-grondwet) nog gevaar liep, moesten ze dat stil houden. Die hobby’s om hun macht te vergroten gaan immers altijd ten koste van de persoonlijke vrijheid van de burgers, die er dan ook nog voor moeten betalen.
 
Zo meldden we kortgeleden dat er nu stemmen opgaan voor een rechtstreekse EU-belasting .

Nu komen er berichten dat het oprichten van een EU-Leger uit de ijskast is gehaald.     
Ook die plannen zijn al oud. Onze eigen Verhagen heeft dat al meer dan een jaar geleden voorgesteld. **   Nota bene “..om de Europese waarden uit te dragen…”!!

Dit zal niet het laatste voorstel zijn dat uit de kast wordt gehaald.  Er zijn nog heel wat EU-commissarissen met heel veel hobby’s.

Als kleintje toegift over de snel groeiende macht van de EU zagen we vandaag dat de VVD aan “Brussel” gaat vragen of we wel “Kilometerheffing” in Nederland mogen invoeren. Wat denkt u? Zou dat mogen?

Toch fijn om in die EU te zitten! Maar hoe komen we er uit?

8 REACTIES

 1. Hub, je snapt het waarschijnlijk niet. Je moet gewoon meer respect hebben voor eksellenties en andere zelfbenoemde autoriteiten. Dan komt alles vanzelf goed.

  Lees maar eens wat deze zeer verschillige minister van sjoemelen met politierapporten en dienstauto’s er over te zeggen heeft. Heus, ze hebben het beste met zichzelf, pardon, jou voor.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/5341250/__Ter_Horst_krijgt__onvoldoende___.html?p=14,1

  Zo lang dit soort struikrovers en zakkenvullers het land bestuurt zakken wij alleen maar verder in het moeras. Zie ook de artikelen over “respect voor het gezag” en bonnen schrijven.

 2. 1. EU Leger: de ultime reden om uit de fascistoïde reïncarnatie van de Soviet Unie te stappen. Voor zover de souvereiniteit al niet heimelijk om zeep is geholpen, is dat het nekschot voor dit arme land en zijn bevolking.
  2. Verhagen: de gedoodverfde opvolger van Jeepee. Om ons tegen dit gevaar te beschermen is bijna geen kruid gewassen, op een democratische manier gaat dat niet. Verkiezingen hebben geen zin. Wel een nieuw referendum over het verraad van Lissabon.
  3. Kilometerheffing is uit den boze, je zou haast denken dat er wat anders achter zit. Wij hebben hier toch een systeem van accijnzen? Wat had makkelijker geweest dan de brandstofprijzen aan te passen: als je niet stookt betaal je ook geen belasting.

  Samenvattend: al deze maatregelen zijn slechts voortekenen. Wat wel tekenend is, is het langzaam in coma geraken van 95% van de bevolking.

 3. Nou mooi, alles verloopt dus zo als gepland. Er is al voldoende over geschreven en men heeft het zelfs voorspeld, maar men bereidt ons voor op een mega mooi vuurwerk zodra de EU haar hoogtepunt heeft bereikt.
  Het zal me niet verbazen dat de Amerikanskis de boel lopen te pushen. Turkije nog even vlot en soepeltjes erbij en het spektakel kan beginnen.

  Wie zal er toch beter van worden als de Europeanen via slinkse weg in een Derde wereldoorlog belanden??…De EU is een gewillig slachtoffer en haar leiders corrupt en omkoopbaar en als ik het fout zie, wat zijn ze dan wel, knotsknetter gek misschien??? Of is de doorsnee burger dom en ziet ze niet hoe mooi men de wereld maakt.

  Zag laatst een programma op tv hoe de TUF reeds keuringsstation voor auto’s heeft opgestart in Turkije, precies volgens de EU normen. En wat waren die Turken boos, maar toch ook weer super gewillig, WET IS WET…ook daar…Kom, kom schaapjes, kom!

 4. Dan is ook nog maar de vraag waar ze dat leger heensturen. En wanneer de dienstplicht weer wordt ingevoerd. Want ze willen er natuurlijk iets mee; als Verhagen met zoiets aankomt is het per definitie verdacht. Is die trouwens al eens “aan het front gesignaleerd?”.

  Alle bezettingsmachten in centraal Azie zijn gestresst (overstretched zoals ze in de USA zeggen), omdat ze het nooit of te nimmer kunnen winnen. Pakistan moet er ook nog bij, dus het wordt nog veel erger. De individuele landen. zoals Nederland, weigeren op den duur troepen te leveren voor die avonturen, lees energie monopolie.

  Wat kan je dan beter doen om het centrale bevel bij de landen weg te halen en in Brussel te concentreren?
  Als we niets doen (bijvoorbeeld referendum), dan gaat het gegarandeerd gebeuren. Want wij willen “meedoen” met de grote jongens, het zit bij Verhagen, Balkenende, Koenders en Van Baalen in de genen.

 5. Hitler kijkt vanuit de hel naar de EU en mompeld,
  Verdomme, dàt was mijn idee, maar ik moet zeggen, ze doen het helemaal niet slecht. Socialisten onder mekaar hè.
  (en verder met branden gaat)

 6. Ik vraag mij af, hoeveel werkeloze mensen hiervoor gaan tekenen, en zich voor de gek laten houden.

  Laat ze het maar allemaal in een keer van ons afpakken wat we (denken te) bezitten.

  Misschien leert de grote meute het dan.

 7. Maar we hebben al een (geheime) polititiemacht gestationeerd in Noord Italië genaamd EUROGENDFOR = European Gendarmerie Force.

  Het is waar er heeft geen enkele krant of tv -programma aandacht aan besteed, die zitten te spinnen of Wilders niet iets wil zeggen dat verkeerd kan worden uitgelegd. Maar het mag ieder duidelijk zijn dat het voor de burger niet veel goeds voorspelt.
  Laat Europa maar lekker doormaffen!!

 8. Toch fijn om in die EU te zitten! Maar hoe komen we er uit?
  Wij hebben, zei de leek, twee mogelijkheden:

  a. meelopen en meedoen en wachten tot de boel ontploft. Daarna kan Nederland weer worden opgebouwd

  b. de voordelen en zeker de nadelen op een rijtje zetten en burgers informeren. Zodat het duidelijk wordt dat de regering beslissingen voor hun neemt, zonder te overleggen. Wie doet wat en hoe komt een beslissing in de provincie of stad terecht.

  Als dat met behulp van journalisten, die waarschijnlijk niet meewerken, algemeen bekend wordt en bovenal duidelijk, dan kan er een lijst worden gemaakt met produkten, die uit landen komen waar wij Nederlands gewoon mee kunnen samen werken.

  Bijvoobeeld Max Havelaar koffie en thee. Groente kopen bij een groenteboer, die zijn goederen niet van de veiling haalt maar bij boeren in Nederland. Vlees halen bij een zelf slachtende slager. Weet waar de produkten die je koopt vandaan komen.

  Volgens de oud topman van Philips, de heer Boonstra, hebben wij een regering, die niet samenwerkt en die niet ergens voor staat.

  Hij zei ook tijdens het interview dat er veel meer aandacht zou moeten worden besteed door de regering aan de haven Rotterdam en dat de infra structuur rond Rotterdam en wel eens echt op poten mag worden gezet. = werkgelegenheid.
  Delfzijl heeft hij niet genoemd. Ik ben het met hem eens.
  Trui

Comments are closed.