PedofielStaatssecretaris Bussemaker en minister Klink van Volksgezondheid hebben dat besloten omdat jongens volgens hen te weinig verantwoordelijkheid dragen voor hun relaties.

Essentieel is hier weer hoe de overheid alles naar zich toe trekt waar ze maar enigszins kans toe zien. En opvoeding is daarvoor heel aantrekkelijk voor de staat.

Onderstaand bericht spreekt voor zichzelf. (Zie ook voorgaande artikel)

KABINET INVESTEREN IN SEKSOPVOEDING JONGENS

Het kabinet gaat extra investeren in de seksuele vorming van jongens. Jongens dragen veel te weinig verantwoordelijkheid voor seksuele relaties, zo staat in de brief ‘Seksuele gezondheid’ van staatssecretaris Bussemaker en minister Klink van Volksgezondheid. 

Er schort iets aan de seksuele moraal, schrijven zij. Als jongens wisselende contacten hebben, is dat stoer. “Hetzelfde gedrag maakt meisjes tot een hoer.”

Anticonceptie
Meisjes wordt regelmatig verteld dat ze moeten nadenken over anticonceptie en moeten aangeven wanneer ze iets niet willen. Bij jongens is dat niet het geval.

Dat moet veranderen, vindt het kabinet. “Jongens hebben immers evenzeer als meisjes verantwoordelijkheid in seksuele relaties.”

Er komt extra geld voor voorlichtingsprogramma’s. Seksuele hulpverleners zullen de jongens de vraag stellen wat ze nu echt willen. “Gaat het hen echt alleen om ‘scoren’. Of willen ze eigenlijk iets anders?.”

Grensoverschrijdend
Het kabinet vindt de cijfers rond seksuele dwang zorgwekkend. Achttien procent van de meisjes en vier procent van de jongens is wel eens gedwongen tot seks.

Uit onderzoek van de universiteit Utrecht en de Rutgers Nisso Groep onder jongeren tussen de 16 en 24 jaar oud blijkt dat 84 procent van de meisjes en 66 procent van de jongens sinds hun 14de verjaardag ‘seksueel grensoverschrijdend gedrag’ hebben meegemaakt.

“Dit varieert van aandringen tot seks, gebruik maken van dronkenschap om seks te krijgen, gebruik maken van geweld om seks te krijgen, seksuele opmerkingen, seksuele telefoontjes etc.”, zo staat in het onderzoek.

Het kabinet is zich ervan bewust dat de overheid zich niet moet bemoeien met wat er in de ‘slaapkamer’ gebeurt. “Maar als iemand in staat is zonder dwang eigen keuzes te maken ten aanzien van seksualiteit draagt dat bij aan het algemeen welbevinden van individuen.”

11 REACTIES

 1. vier procent van de jongens is wel eens gedwongen tot seks

  Dat percentage zou toch hoger moeten liggen als je kerk en sportclubs meetelt.

 2. ‘Essentieel is hier weer hoe de overheid alles naar zich toe trekt waar ze maar enigszins kans toe zien. En opvoeding is daarvoor heel aantrekkelijk voor de staat.’

  Sorry Hub, ik heb jouw verhaal niet af gelezen, want deze ene zin, doet mij al walgen. Trui

 3. Waar bemoeit de overheid zich mee, die moet zelf nog opgevoed worden wat normen en waarden zijn. Kijk op het www. het zuur.nl waar de overheid van genocide wordt aangeklaagd wegens genocide op het irakese volk alsmede afghaniestan en pakistan.Die overheid heeft werkelijk een balk voor hun kop door zo schijnheilig te doen.

 4. ‘Er schort iets aan de sexuele moraal’

  Het is mij volstrekt onduidelijk waar ze het woord moraal hebben opgedaan. In dit hele kabinet is geen enkele moraal te bekennen. Wat? Ze kennen de betekenis van het woord niet eens!

  Al eens bij jezelf nagedacht heren regering, dat slecht voorbeeld slecht doet volgen?

  Stelletje moraalridders, jak, wordt er weeïg van in m’n maag.

 5. “Nooit kijkt de Führer vriendelijker, nooit lacht hij zo, dan wanneer hij uitkijkt over zijn jeugd en hun stralende gezichten ziet.”

  De jeugd heeft de toekomst en daar moeten we zuinig op zijn. We kunnen de jeugd vormen of misvormen en laten we in godsnaam zuinig zijn op onze jeugd. Zonder deugdzaamheid zijn godskinderen reddeloos verloren.

  “Jawohl mein Führer”

 6. Kijk ook eens op you tube naar de presentatie van prof Walter Veith de lezing over: Women s liberation. deze titel googelen
  complete controle over de opvoeding van kinderen door de staat dmv het laten werken van vrouwen,die de kinderen noodgedwongen op jonge leeftijd naar creches sturen,waardoor familie en gezinsband worden doorbroken,kinderen moeten steeds jonger onttrokken worden aan de ouders,daar gaat het over.
  zoek van dezelfde pesentator ook eens op :the secret behind the secret societies en New Age Movement.

  R. Hartman (NI) [9] reageerde op deze reactie.

 7. Word er een beetje misselijk van, van de staat.
  Ze moeten minder druk en stress bij de ouders leggen. Zodat het een normale natuurlijke groei heeft. En ouders tijd voor hun kinderen hebben.
  Gelijk aan het feit dat meisjes kinderen geen toestemming nodig hebben van hun ouders voor de befaamde mexicaanse griep prik. en zelfs door de staat worden gemotiveerd om achter de rug van hun ouders de prik bij de dokter(?) te gaan halen.
  Verders maakt de staat reclame voor jongens kinderen rond de 17- 18 jaar( dus kinderen als kanonen voer ( +- 1 dode van ons op 1000 dode afghanen)om het leger in te gaan. Geschikt of ongeschikt (voor een oorlogs trauma).

  Maarja misschien heb ik het wel mis,
  ik ga maar weer gewoon muziek maken.
  En zorg dat ik veel bij mijn kinderen ben…….

  Love Peace & Respect
  Augusto

 8. “Dit varieert van aandringen tot seks, gebruik maken van dronkenschap om seks te krijgen, gebruik maken van geweld om seks te krijgen, seksuele opmerkingen, seksuele telefoontjes etc.”

  – Aandringen: gewoon even vasthoudend nee zeggen.
  – dronkenschap: overkomt je niet zomaar en het is bekend dat je in dronken toestand domme dingen kan doen. Gewoon vermijden door op tijd neen te zeggen tegen dat extra glaasje.
  – opmerkingen (al dan niet via de telefoon): wie ligt daar nou wakker van? Dikke huid kweken en je trekt je er niks meer van aan.

  Rest slechts geweld: dat is het enige waar de overheid zich mee zou mogen bezighouden. Maar dat staat los van het motief. Geweld voor een diefstal, voor de seks of puur voor het sadistisch genoegen is ALTIJD af te keuren en te bestrijden. Seks als motief verandert daar niets aan.

  Kortom: dit hele initiatief slaat nergens op. Enige wat de overheid behoort te doen, is mensen duidelijk maken dat initiatie van geweld niet kan. Daar vallen jongens die geweld als middel zien om seks te krijgen net zo goed onder als een tasjesdief die geweld wil gebruiken voor zijn financieel gewin.

  R. Hartman (NI) [9] reageerde op deze reactie.

 9. @R. Fiereg [6]: Spijker en kop!

  @Scrutinizer [8]: “Dikke huid kweken en je trekt je er niks meer van aan.”
  Gewoon een beetje discussiëren op de diverse internet blogs werkt daar uitstekend voor 😉

  “Enige wat de overheid behoort te doen, is mensen duidelijk maken dat initiatie van geweld niet kan.”
  Precies. Maar dat wordt dan wel heel erg Do as I say, not as I do, dus de meer oplettende typetjes zullen toch de hypocrisie daarvan inzien.
  Ging de staat nou maar eens het goede voorbeeld geven, maar dat vergt heel andere poppetjes, daar…

 10. ““Maar als iemand in staat is zonder dwang eigen keuzes te maken ten aanzien van seksualiteit draagt dat bij aan het algemeen welbevinden van individuen.””

  Moehaha. Vervang ‘sexualiteit’ door ‘vul maar in’ en het wordt toch wel een heel lachwekkende (grimlach, dat wel) uitspraak van HET instituut dat mondigheid en zelfredzaamheid liever gisteren dan vandaag uit de samenleving ziet vertrekken…

  Vul eens in:
  – belastingbetaling, of
  – mobiliteit, of
  – gezondheidszorg, of
  – privacy, of
  – …
  vul-maar-in

 11. Dit initiatief zal wel weer enthousiast ontvangen worden door De Dubbele Standaard, in het bijzonder door Frank Verhoef die zo graag zedenmeester speelt.

Comments are closed.