Griep_H1N1-vaccinOverheidsbehandeling vaccinatie een voorbeeld van onbekwaambeid, gestuntel, argwaan zaaien, en slecht beleid.
We willen niet onterecht kankeren en daarom kijken we alleen maar naar feiten. Weliswaar voor het grootste gedeelte uit eigen herinnering waardoor u misschien nog enkele feiten kunt toevoegen?

Vele maanden geleden kwamen de eerste berichten over de Mexicaanse griep. Een verschrikkelijk kwaadaardige griep die hard zou toeslaan en veel doden zou kunnen opleveren. Die zou zich over de hele wereld verspreiden: het zou een “Pandemie” worden. Luister en huiver!!
 


In die “begintijd” werd door internationale organisatie de definitie van pandemie veranderd, en wel zodanig dat een ziekte veel eerder onder deze bedreigende term valt dan daarvoor.

Klink koopt 34.000.000 injecties. Kosten 300 miljoen euro belastinggeld! (of meer?) Een voortvarende en stoere handeling!

Dan verschijnen op Internet allerlei twijfels, gelardeerd met cowboy verhalen.
Maar zelfs als de gevaren, (en verboden)  van Thimerosol en Squaleen worden genoemd, komt er geen verklaring/geruststelling/bewijs van de overheid. Ze laat het sudderen.

Als de Vrijspreker dan aan alle fractieleiders vraagt om een geruststelling, komt er geen enkel duidelijk antwoord op. Het meest directe antwoord komt dan van Rita Verdonk die mailt dat ze onze mail “zal gaan lezen”. Punt uit. Daar moeten we het dan mee doen, en we hebben daarna ook niets meer gehoord.

 Dan komt een vraag van de Stichting SAN die vraagt wat de samenstelling van het vaccin nu precies is. Het antwoord, via een kort geding, komt neer op: “Dat zeggen we je niet, kijk maar op het Internet daar kun je alles vinden!”

Waarom niet gewoon open: “Wel, simpel, hier heb je alle gegevens. Wij hebben niets te verbergen.”?

 De Vrijspreker stelt dan een vraag aan het ministerie hoe dat zit met verschillende soorten vaccins. Daarop ontvangen we het volgende antwoord:

Geachte heer Jongen, 
In Nederland zijn twee soorten vaccin besteld: Focetria en Pandemrix. Beide vaccins bevatten een adjuvans. In Nederland wordt geen onderscheid gemaakt tussen doelgroepen voor vaccinatie en welk vaccin er gegeven wordt. De vaccins zijn gelijkwaardig.(Vet door Red.) 
In eerste instantie wordt in Nederland alleen Focetria gebruikt bij de vaccinatiecampagne tegen Nieuwe Influenza A. Op www.grieppandemie.nl kunt u uitgebreide informatie vinden over Influenza A (H1N1).
Met vriendelijke groeten, 
Willy Storm”,   Voorlichting VWS    070 – 3406049
 Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Postbus 20350,   2500 EJ Den Haag,   www.minvws.nl

 Wie schets mijn verbazing toen de minister artsen ging bedreigen ze voor de tuchtraad te slepen als ze nu al jonge kinderen gingen inenten. Want kinderen krijgen EEN ANDER VACCIN! Volkomen in tegenspraak met de verstrekte e-mail informatie. Geen open aanduiding wat de verschillen dan zijn!

Bovendien horen we in het nieuws dat het gevaarlijk is als spuit 1 en spuit 2 van verschillende fabrikanten komen. Dan zijn bijwerkingen helemaal onbekend! Ze zijn dus niet “gelijkwaardig”!

En dat hoor je dan tegelijkertijd met deze informatie dat meer dan de helft van de verpleegkundigen weigert zich te laten vaccineren!!
Ik kan me niet voorstellen dat ze weigeren omdat ze ervan overtuigd zijn dat vaccinatie hen zo goed beschermt!

 En terwijl dit alles vele maanden loopt, de epidemie volop in ontwikkeling is, blijkt dat de overheid veel te weinig vaccins beschikbaar heeft en dreigt met de tuchtraad als de artsen zich niet aan het overheids-distributieschema houden.

Zou met dergelijke manier van werken een particulier bedrijf niet voor de rechter worden gesleurd?

30 REACTIES

 1. Laten we niet vergeten dat we op dit moment een minister van VWS hebben zonder enig verstand van medische zaken.
  Iemand dus die artsen(die dus wel dat verstand hebben)voor de tuchtrechter wil slepen omdat sommigen van hen te vroeg zouden inenten.

 2. Die minister lijd aan dementie, kan daarvoor ook een vaccine halen is goed voor zijn clubje! Denk maar aan het rook verbod en dat ze in den Haag allemaal niet sporen,die volksvertegenwoordigers in de eerste en tweede kamer en het kabinet, zij blijven elkaar maar aankijken over hun domme beslissingen,het schijn nu eenmaal zo te horen op dat niveau net doen of het normaal is!

 3. Ik heb hier de complete produktkenmerken en klinische gegevens van pandemrix, op pdf. Samenstelling, testgegevens, bijwerkingen. Dit komt van de website van de Europese Unie, is dus in principe openbaar, alleen zeer lastig te vinden. Ben zelfs de link al kwijt. Echter, als iemand die wil ontvangen wil ik dit wel naar Vrijspreker mailen (email??).
  Pandemrix is dus niet getest bij personen onder de 18, maar er zijn testresultaten genomen van een vergelijkbaar vaccin???, het zg Vietnam vaccin! Na dit document zorgvuldig gelezen te hebben (Nederlands!), notabene een Europees document uit Brussel, is er geen enkele kans dat dit vaccine bij ons in het lichaam komt.

  henk [5] reageerde op deze reactie.

 4. wanneer een overheid nauwelijks in staat is om een behoorlijk vaccinatie programma te managen, waarom bepaalt zij dan steeds meer voor ons?

 5. @Michel [3]:

  “Na dit document zorgvuldig gelezen te hebben (Nederlands!), notabene een Europees document uit Brussel, is er geen enkele kans dat dit vaccine bij ons in het lichaam komt.”

  Hoe bedoel je dit?

 6. HET PRIKKEN ZELF loopt ook niet altijd vlekkeloos:
  NIJMEGEN (ANP) – In Nederland komen per jaar minstens 15.000 prikongelukken voor. De meeste van deze zogenoemde accidenten hebben plaats in de gezondheidszorg. ……deze ongelukken, die voor overdracht van ernstige infectieziekten als hepatitis B en C en hiv kunnen zorgen.
  Dat blijkt uit een onderzoek dat epidemioloog Paul van Wijk heeft gedaan. Van Wijk was tot april van dit jaar projectleider van het Nationaal Hepatitis Centrum in Amersfoort. Deze maand promoveert hij aan de Radboud Universiteit in Nijmegen op zijn onderzoek naar het voorkomen van prikaccidenten, de verzamelnaam voor prik-, snij-, bijt- en spatongelukken.
  Van Wijk vindt het belangrijk dat alle prikaccidenten worden gemeld bij een speciaal meldpunt. ……………
  http://www.brabantsdagblad.nl/algemeen/gezondheid/5758725/Jaarlijks-meer-dan-15000-prikongelukken.ece

 7. Sommige complotdenkers geloven dat de Joden erachter zitten en dat het vaccin is bedoeld om de mensheid te decimeren.

  Wat schetst mijn verbazing: heel veel lieden die het vaccin aanmoedigen zijn Joods of in ieder geval Joodachtig, met Abraham Klink voorop – Klink is volgens sommige complotdenkers Joods.

  Wat schetst voorts mijn verbazing: 60-plussers worden ingeënt, maar jonge gezonde mensen mogen ABSOLUUT NIET ingeënt worden met dit vaccin, op straffe van de tuchtrechter. Voor hen is er een ander vaccin.

  In de VS wordt verplegend personeel op staande voet ontslagen bij het weigeren van de inenting.

  De complotdenkers zullen toch geen gelijk hebben?

  merlin [26] reageerde op deze reactie.

 8. Volgende info komt van EMEA (Europees Geneesmiddelen Bureau):
  Pandemrix bevat:
  10.69 milligram Squaleen;
  4.86 milligram Polysorbaat 80 (verhoogde onvruchtbaarheid);
  5 microgram thiomersal (organische kwik, 40% verlaat het lichaam weer, rest blijft achter);
  (Hoogervorst heeft destijds thiomersal uit vaccines verboden wegens ontbreken lange termijn effecten)
  Geen ervaring bij kinderen onder de 3 jaar (krijgen nu een halve dosering);
  Zeer weinig ervaring bij 3-9jaar en 10-17jaar;
  Geen ervaring bij zwangere vrouwen.
  Geen langetermijn resultaten bekent.
  Zeer beperkte immunogeniteitsgegevens verkregen 3 weken na toediening van een eenmalige dosering.

  En diezelfde (lagere NL) overheid probeert nu massaal die troep te slijten. Mijn huisarts en vriend heeft 4 opgroeiende kinderen, in totaal 5 personeelsleden in de praktijk en geen haar op z´n hoofd die er aandenkt hun te vaccineren, terwijl de wachtkamer vol zit met zg risicogroep-mensen!!

 9. @Michel [9]:
  Net even vluchtig door genomen.
  Ik word hier niet veel wijzer van. Kun je jouw criteria voor afwijzing geven? Niet dat ik überhaupt van plan was mijzelf te laten inenten, maar dat is omdat ik overheidsinstanties per definitie wantrouw.

 10. @Michael uitstekende informatie.T.a.v.

  10.69 milligram Squaleen:
  Tot nu alleen op ratten uitgeprobeerd/getest !
  Ja U leest t goed Alleen op ratten .! En werkte t…reken maar .!

  What Squalene Does to Rats:
  Oil-based vaccination adjuvants like squalene have been proved to generate concentrated, unremitting immune responses over long periods of time. A 2000 study published in the American Journal of Pathology demonstrated a single injection of the adjuvant squalene into rats triggered “chronic, immune-mediated joint-specific inflammation,” also known as rheumatoid arthritis. Zie o.a. Dr Mercola, Natural News e.a.

  * 4.86 milligram Polysorbaat 80 (onvruchtbaarheid en leidt tot ontstekingen in het lichaam;

  * 5 microgram thiomersal – organische kwik. In bestrijdingsmiddelen welke reeds in de landbouw verboden zijn.
  Let op-Hoogervorst heeft destijds thiomersal uit vaccinaties verboden-.
  Doch er moet opnieuw iets=iemand bestreden worden.

  Kwik geeft vooral storingen en blijvende afwijkingen in het centraal zenuwstelsel zoals tremoren, dementie e.a. Niet reversabel..!

  *Geen ervaring bij kinderen onder de 3 jaar …krijgen nu een halve dosering .! Doch een halve dosering Kwik ,Squalene en Polysorbaat 80 in mindere mate telt in kinderen voor extra.

 11. En dan nog iets: Hoe zit het met de vrijwaringsverklaring van de fabrikanten van de vaccins wat betreft schadelijke bijwerkingen en mogelijke claims? Waarom zijn die verklaringen nodig als aan de andere kant wordt gezegd dat het vaccin ´veilig´ is? Wat verwachten ze dan wat wij niet mogen weten? Dit is wat mij betreft een ´smoking gun´ maar ik kan het verkeerd hebben. Aan de andere kant zou het met deze vrijwaringsverklaring onmogelijk moeten zijn om alsnog tot verplichte vaccinaties over te gaan, maar je weet het maar nooit met de overheid.

 12. De ALLER belangrijkste reden voor ons is het feit dat het onvoldoende getest is op de lange termijn effecten. Dat het op korte termijn de immuunrespons verhoogd is wel aannemelijk en is ook eenvoudig te meten, maar wat met name Squaleen en Thiomersal over 10-20 jaar doen is volstrekt onduidelijk. En zeker voor Squaleen (dat ook in het Antrax vaccin zit tijdens de golf oorlog) ziet dat er niet goed uit. In feite is het een ongetest medicijn dat op de markt komt, waardoor de vaccinatie-nemers in feite de proefpersonen zijn. Dit medicijn is via een Europese noodprocedure toegelaten, waar het normaal 5-10jaar duurt voor een medicijn op de markt komt. Maar tegen die tijd is het virus al meerdere malen veranderd.

  We kiezen er dan ook voor om nu eventueel de griep te krijgen en het lichaamseigen immuumsysteem dit te laten oplossen. We zijn absoluut niet tegen alle vaccinatie, maar wel zeer kritisch. Nu zitten we als familie in de medische wereld (met 3 huisartsen) en het wordt een heel ander verhaal met personen die een aantoonbaar zwakke gezondheid hebben, maar bv gezonde zwangere vrouwen vaccineren is werkelijk waanzin.

  Ook bij mij gaan alle alarmbellen rinkelen als de (r)overheid iets verkondigd, omdat vaak is gebleken dat er meerdere belangen spelen. En die zijn niet de mijne. Eigen onderzoek is dan gewenst, zonder alles klakkeloos van internet over te nemen.

  Liberty 5-3000 [15] reageerde op deze reactie.

 13. The President of the United States, Barack Obama has shares in Baxter, the company many say is responsible for the h1n1 swine flu pandemic. Back 2005 Barack Obama bought $50,000 worth of stock in two companies.

  Right after he bought the shares also in 2005 Barack Obama (still a senator at that time) introduced the first comprehensive bill to address the threat of avian influenza pandemic. AVIAN Act (S. 969)

 14. Jazeker. 1 is een vriend van de familie, en de andere 2 zijn schoonmoeder (tegen pensioen aan) en vrouwlief (niet praktiserend momenteel). En 2 dochters willen ook arts worden en laat zich ook niet foppen. Patienten van deze praktijken (2 dus momenteel) worden wel gevaccineerd nu, maar de eigen kinderen niet! En als er ergens virussen rondwaaien is het wel in de wachtruimtes!
  De mening is hier dat het voor de sterke, gezonde mensen tamelijk nutteloos is en voor de zwakkere een afweging per geval. Zeker bij de zwakkere is een anafylactische reactie niet ondenkbaar.

  Liberty 5-3000 [18] reageerde op deze reactie.

 15. De meeste mensen, die ik ken, heb ik gevraagd of zij zich laten inententen. Antwoord: nee, nooit. Ik ook niet. Gelukkig kan klink mij niet dwingen.

  Ik vind het geweldig om hier de informatie te vinden, waarnaar ik maanden heb gezocht. Transparant. Ik zal het kopieren en doorsturen naar vrienden en kennissen, als dat mag?
  Alle bedrijven, instanties en organisaties zouden transparant moeten zijn, zoals dat wordt verwacht van sportverenigingen en andere stichtingen. Trui

 16. Het is juist die transparantie die ik bij de overheid mis. Praktisch alles lijkt een dubbele bedoeling te hebben. De linkerhand weet ook niet waar de rechterhand mee bezig is. In Brussel liggen documenten die er,toegegeven, vrij eerlijk uitzien (heb nog zoiets ergens liggen over de DKTP (nog erger)), in Den Haag zit een minister die maar wat roept, Polen doet helemaal niet mee, Italie weigert massaal; en dat moet nu een federale staat worden. Wat een klucht. Ik heb geen medicijnen gestudeerd maar vang wel eens wat op, maar wat deze minister elke dag uitbraakt is te belachelijk voor woorden. Terwijl hij juist nu met dit project wat veel mensen bezighoudt, punten kon scoren door eens openheid van zaken te geven en te zeggen van, kijk, dit hebben we. Het is niet perfect, is niet zonder risico, je kunt er zelfs aan doodgaan, maar als je longontsteking krijgt kun je ook doodgaan. En het ergste van alles is: hij werkt voor jou en mij maar we kunnen hem niet ontslaan!

  Liberty 5-3000 [20] reageerde op deze reactie.

 17. @Michel [19]:
  “hij werkt voor jou en mij maar we kunnen hem niet ontslaan!”

  Hoe kom je erbij dat hij voor ons werkt?
  Dat vind ik wel grappig.
  Leg uit. De man parasiteert op ons, net als alle anderen die zich overheid noemen.

 18. De ene zijn dood is de anderen zijn brood !!!!!!!!!!!!! Tegenwoordig moet je gewoon een plaat voor je kop hebben in de gezondheidszorg echte mentaliteit van de amerikanen overgenomen. Kijk maar naar de proeven op hun soldaten die in koeweit afghanistan irak vietnam enz zijn uitgevoerd, een lijk meer of minder interesseert ze niet, als de molen van de farmacie en de oorlogindustrie maar draait. Poen poen poen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 19. Tekenend voor Klink, dat hij uitgerekend diegenen die hij het hardst nodig heeft om vertrouwen bij het publiek te winnen, t.w. de huisartsen, met de tuchtrechter dreigt.

  Psychopathie voert de boventoon op VWS.

 20. @Nico de Geit [7]:

  Tjaaaa, complotdenker zijn gek maar check dit effe:

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

  Maintain humanity under 500,000,000
  In perpetual balance with nature

  Guide reproduction wisely —
  Improving fitness and diversity

  Unite humanity with a living
  New language

  Rule passion — faith — tradition
  And all things
  With tempered reason

  Protect people and nations
  With fair laws and just courts

  Let all nations rule internally
  Resolving external disputes
  In a world court

  Avoid petty laws and useless
  officials

  Balance personal rights with
  Social duties.

  Prize truth — beauty — love —
  Seeking harmony with the
  Infinite

  Be not a cancer on the earth —
  Leave room for nature —
  Leave room for nature

 21. Nico.. Geweldig ..zie ook dezes artikel op
  Zaplog onder Instroom: Baxter.. Goldmans Sachs en Obama & Bak en Klink….Schijnheilige Stenen Driehoek.

  Obama- Blankfein – Baxters zijn allen erop bezoek geweest voor een gebed.
  Bak ook…omdat…..?

  Bak heeft in de States de opleiding aan t Speciaal door Rockefeller gesubsidieerde opleiding I.V.L.P.

  Balk is in 1985 uitgekozen voor een door Rockefeller opgerichte opleiding met de naam ‘International Visitor Leadership Program’. Dat is een opleiding voor toekomstige regeringsleiders. Een opleiding waarvoor niemand zich kan inschrijven, maar waarvoor de leerlingen worden gespot door recruiters ….nwo en de joodse inteelt van de financiele wereld .

  Vrijwel iedere president of minister president van bijna elk land ter wereld heeft er jaren geleden gestudeerd. Je zou je kunnen verbazen over de vooruitziende blik van de recruiters.

  Totdat je beseft dat de realiteit precies andersom is. In 1985 is Balkenende uitgekozen. Net als Sarkozy (1985) en Gordon Brown (1984) en alle anderen. Zie hier de lijst etc.

  De kans dat allen er zijn geweest welke aan IVLP studeerde is wel erg groot.

  Dit is het Heilige Tabernakel van de nwo/rockef. joodse inteelt Blankfein amerik. banken Wall street.
  Mozes en de 10 geboden uitgehouwen in Georgia… Helaas waar.
  De leiding van Goldman Sachs heeft bijeenkomsten waar dit soort gebedsdiensten en/of vereringen aan …worden bedreven
  er is in de geschiedenis van Nederland ook geen politicus geweest welke nederlandse bedrijven tegen no costs heeft afgestaan aan amerikaanse multinationals . Zie eens Douwe Egberts, van Nelle en vele vele anderen.

  Het volksverraad van Balkenende e.a artikelen.Onvoorstelbaar en tot zo een graad dat weinigen het beseffen.

 22. Het LAREB dochter van het RIVM meldt 6 doden binnen 2 dagen na de mex griepprik .

  (mijn commentaar)
  Overlijden na prik kan ook nog binnen een maand.

  En de campagne is nog maar net begonnen.

  Maar geen enkele krant die dit vermeld.

  Hoe is dit in godsnaam mogelijk.

 23. Ik heb de prik gehad, geen last van gehad.
  Weet niet of veel heb toe te voegen.
  Maar 1 ding is dat thiomersal en squaleen NIET verboden zijn, en er is nooit bewezen dat het een gevaar voor de gezondheid is.
  En van thiomersal is bewezen dat het GEEN gevaar voor de gezondheid is.
  En pandmrix is getest op fretten, dus geen ratten.
  Ze hebben 3 soorten getest, met adjuvants, zonder adjuvants en nog een (sorry ben de naam kwijt) maar alleen de groep die met adjuvants heeft gekregen waren beschermd en de andre gingen dood.
  1 ding dat wel klopt is dat als je een 2e dosis nodig heb moet het wel hetzelfde zijn als de eerste.
  Maar na meer testen blijkt dat 1 dosis genoeg moet zijn

Comments are closed.