Auto_Km-heffingIn mijn vorige Column sloot ik af met de belofte een demonstratie te houden tegen de Roverheid.

Het is mooi om te zien dat ik niet de enige ben bij wie het bloed kookt van woede als we nu gevolgd gaan worden door de mensen die door ons gekozen zijn en zogenaamd in onze “ Best interest” handelen.
 
Inmiddels zijn er een aantal initiatieven gestart o.a.:

 www.kilometerheffing-nee.nl door een Bezorgde burger net als wij. Zie  Vrijspreker

geenkilometerheffing@pvv.nl Mailadres van de PVV waar mensen zich kunnen melden

 Verder is er maar weinig aan de hand en dit is verontrustend.

In mijn poging om steun te zoeken voor een demonstratie loop ik tegen een doodse stilte aan. Politieke partijen die pretenderen fel tegen te zijn zwijgen als het graf, het graf waar we best een bloemetje mogen gaan leggen, het is namelijk het graf van onze vrijheid.

Zolang er niets groots gebeurt, blijven de plannen van deze Roverheid door gaan en kunnen zij dit ongehinderd doen. Immers zoals al eerder gezegd, uw stilzwijgen is het geven van toestemming.

 In de privé sfeer papagaait een enkeling de media na en ziet de wonderen in van de kilometerheffing. “ Mijn auto kan niet meer gestolen worden”, “ ontvoeringen dalen die in de auto plaatsvinden”, “ we betalen eerlijk naar verbruik” (Red: Dit doen we overigens al via de accijnzen!)

 Dit is een enkeling die werkelijk alle woorden gelooft van de overheid onder het mom:

” ze hebben het beste met ons voor”. Als dit waar is, dan is het een uitzondering op 10.000 jaar beschaving, want politieke leiders zijn altijd uit geweest op het behouden van hun eigen machtspositie, daar hebben we nu het politieke spel voor terwijl we het vroeger met wapens beslechtten.

De nieuwe trend is misleiding en wel op de volgende manier.

Een nieuwe regeling invoeren bijvoorbeeld om de complete bevolking in de auto in de gaten te kunnen houden of ze niet te hard rijden, waar ze rijden en hoe lang. En plots zijn daar enkele bijkomstigheden die er compleet los van staan, maar toch wel erg handig zijn om aan te halen zoals hier boven genoemd. Dit is de zelfde retoriek als ”wanneer iedereen opsluiten die een vloekwoord uitspreekt, zal niemand meer beledigd worden en iedereen voortaan netjes praten”. (nieuwe zin)  het doel heiligt in deze de middelen niet en zo ook met de kilometerheffing,  Het is een verkapte Gestapo tactiek. Immers zou Himmler spontaan ejaculeren bij de gedachten van een dergelijk kastje bij iedereen in de auto.

 Denkt u eens na en noemt  mij paranoïde als u wilt, maar denk er toch eens over na.

De kilometerheffing moest er komen voor een groener beleid en oplossing tegen de files.

Nu zitten we in het pakket waarmee ineens 100% snelheid controles mogelijk zijn, iedereen gevolgd kan worden overal en daar voor belast, inzetbaar bij misdrijf en noem het maar op.

 Het doel was om de files op te lossen en de wegen groener te maken, maar de middelen die ingezet zijn bereiken alles behalve dat en dus lijkt het gestelde doel ineens iets heel anders te zijn.

Hoe krijgen we de wegen groener, wanneer de elektrische auto enorm vervuilend is in productie en waarom is de wagen op lucht niet toegelaten of niet al verspreid of zelfs die op water loopt? Als al ons geld nou eens daar in gestoken werd dan hadden we inderdaad een groenere weg, maar een oplossing bedenken, dat kunnen ze dus blijkbaar niet.

 Flexibelere werktijden om de druk op de wegen op bepaalde tijden te verminderen? Waarom zouden ze? Iedereen heeft immers internet en een VPN verbinding is zo gemaakt voor 3 uur per dag om de file te ontlopen.

 Nee in plaats van dit alles geeft de overheid miljoenen of misschien wel een miljard uit aan de distributie, regelgeving en productie van een apparaat wat geen van de doelstellingen bereikt enkel en alleen inzetbaar is om meer geld van de burger af te troggelen.

 Deze zaken lijken geen interesse te hebben. Iedereen zwijgt maar we vechten door.

Er hebben al enkele mensen contact met mij opgenomen en we gaan alles op alles zetten om deze mania en misdaad tegen de vrijheid van het volk te voorkomen.

Er zijn enkele initiatieven, maar 100 proppenschieters kunnen samen een kanon maken, en daar moeten we voor samenwerken.

 Samen staan we sterk tegen een overheid die nu te ver gaat.

 Doet u mee? Stuur me uw ideeën en mogelijkheden!

Mail Hocvolearunt@live.nl

@ Eurlings: u noemt de Kilometerheffing een maatregel die rechtvaardig is zoals  als u een brandmerk een modieus statement van publieke gehoorzaamheid zou noemen.
Verwacht ons!

19 REACTIES

 1. Km-heffing is een middel voor genocide.

  Wat mij betreft mag iedereen behandeld worden alsof ze genocide plegen zodra ze medeplichtig blijken aan de invoering van km-heffing of zelfs alleen maar het goed proberen te praten.

  Hoe ik mijn gedachtes ook went of keer, ik kan niet anders concluderen dan dat dit een middel is voor demografische filtering.

 2. Ik ben niet gelovig, maar de zinsnedes over “het merkteken van het beest” en het niets kunnen doen of laten zonder het “merkteken” klinken steeds harder door.

  Want een ding is zeker, zonder het merkteken van de eurlingsbox of the OVchip kan je je straks niet meer verplaatsen.

  Klaas

 3. Men heeft op de gristenhonden gestemd. Zolang men dit tuig, privé of zakelijk en politiek nog wenst, zou ik denken heeft protesteren weinig zin. Ik ken een paar geesteszieken die op deze partij hebben gestemd en als ik vraag wat ze vinden van dit monster, dit zoveelste duivelse mechanisme dat ten koste van alles en iedereen ingevoerd moet worden, misschien moet het wel van Judas en Jezus, want wie weet hoe deze zieke geesten denken, dan antwoorden ze niet, maar trekken onverschillig met de schoudertjes.

  Tegen wie moeten we eigenlijk protesteren? Tegen dit soort tuig, tegen half NL?? Half NL zit vol met het tuig en zolang we nog vriendelijk om wensen te gaan met de gristenen dan geef mijn portie maar aan Fikkie. Een land krijgt toch de regering die ze verdient? Nu, dan zal men dit wel hebben verdient.

  Laat maar komen die kast, uiteindelijk hebben ze al je vingerafdruk enz.enz….Het is de wereld van morgen, sla de bijbel er maar op na. Ik geloof niet, maar in dit boek staan toch wel een paar zaken die de oude heldere geest even met ons wilde delen. Leedvermaak zou ik het willen noemen…, iemand uit een ver verleden met een behoorlijke dosis humor heeft ons verteld hoe morgen wereld er uit zal zien. LOL…

 4. @IIS [4]:

  Doet me denken aan de film Papillon met de scene waarin mcQueen door een oude non wordt verraden met de mededeling dat god alleen weet wat je hebt gedaan, en als je onschuldig bent dan zal god je helpen…Ken de letterlijke tekst niet meer, maar dat is typisch de onzin die heel het achterlijke geloof gebruikt. Allah of god, hun wil is wed. En van dit soort zit er tonnen aan judasvlees in Den Haag en in Brussel, een soort die met hun god en zieke geesten de wereld naar de hel brengen. Protesteren tegen geesteszieken is vechten tegen het luchtledige, is een zinloze strijd…Men zal eerder medelijden met ze hebben, want dat kan dat soort ook heel goed, medelijden opwekken, dan een afkeer.

  Vraag me wel af wie gestoorder is? Degene die een zelf verzonnen iets aanbid of degene die deze mensen serieus neemt. Want nemen we deze mensen niet een beetje te serieus??

 5. ..wed = wet…misschien krijgen ze er wel a wet cross van, ook dat nog.

  Zou zomaar een nieuwe partij kunnen zijn…Wet Cross partij..

 6. Vandaag hoorde ik een interessant argument tegen de kilometerheffing. Een gezin, man, vrouw, kinderen hebben ook een auto. Die auto kan als verlengstuk van het gezinsleven worden gezien. Man,vrouw en kinderen brengen per slot van rekening ook veel tijd in de auto door. Die auto maakt derhalve deel uit van de privésfeer, zoals dat ook het geval is bij een woning(zie ook bij het huisrecht).
  Nu wil Eurlings in alle auto’s zo’n kastje. Om de kilometers bij te houden en te registreren, zegtie. Maar dat doen kilometertellers al sinds de uitvinding ervan! Ergo: wat heeft het kastje van Eurlings binnen de hierboven geschetste situatie te maken(en dat nota bene zonder huiszoekingsbevel)?? Ik voorzie dat in de nabije toekomst in iedere woning zo’n kastje(geïnitieerd door welke politieke IDIOOT dan ook) krijgt…
  Waarom wil Jan Kees de Jager geen kilometerheffing?
  Waarom verdwijnt de BPM niet?
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=9790
  Wel eens crimineel gedrag meegemaakt?
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=9849

 7. “GPS-enkelband voor criminelen”…en automobilisten.
  “Kamer akkoord met vingerafdruk bij verdachten”…en burgers.

  Crimineel/verdacht gelijk aan automobilist/burger…IJzersterk, maar de regering en overheid hebben er voor gezorgd dat we één grote familie zijn, en dat er geen onderscheid wordt gemaakt. Men is toch erg sociaal…Praise the lord!!

 8. Wij burgers kunnen zeuren,protesteren desnoods met zijn allen een demo houden zoals in de 80 jaren, de politiek neemt braafjes de ‘handtekeningen’ in ontvangst,verdwijnen in een kelder.
  De plannen,voornemens worden ‘ zonder pardon,zonder enige vorm van menselijke logica’ door gevoerd.

  nu is het zaak dat men ‘Mentaal Weerbaar is!’ en ook enige wetst-kennis is erg nuttig.

  en de wetenschap dat men niet alleen is met zijn ongenoegen is een stimulans om creatief te zijn en bevorderlijk voor een goed humeur.

  R. Hartman (NI) [14] reageerde op deze reactie.

 9. Ja Hartman, dat zou best kunnen dat er geen eensgezindheid is, ik vraag me af, wat zou de eensgezindheid kunnen bevorderen tussen de mensen ?

  of wacht men op een onbekende Meneer X of Mevrouw X die het wel even fikst?
  of de Nederlanders zijn zo afgestompt door de super model burger te zijn, dat zij gewoon weg vergeten wie ze zijn en wat ze zijn.

 10. @IIS [10]:

  Misschien word de eeerste stap tegen chippen nu al gezet.

  Het CDA will een capuchonverbod in de supermarkten ivm het grote aantal overvallen.
  De redenatie is dat mensen identificeerbaar moeten zijn.
  Uiteraard zal dit voorstel veel weerstand ondervinden omdat dat ook burka’s en aanverwante artikelen zal verbieden.

  De oplossing ….

  Een chip … kan je jezelf helemaal bedekken en ben je evengoed identificeerbaar.

  Klaas

 11. @R. Hartman (NI) [14]:

  Men rekent op de angst.

  Enkelen zullen kei en keihard worden aangepakt en omdat de meeste mensen bang zijn dat juist zij tot die enkelingen zullen behoren zullen zij niet mee durven doen.

  Klaas

 12. begin met vracht vervoer ….
  kortom, wat de vervoerder naar de fabrikant brengt word duurder
  wat de fabrikant naar de winkel verstuurd word meer duurder…
  de burger betaald dus uiteindelijk 3x de kosten van een kastje van 1 of andere idioot?
  hoe help je een land om korte tijd helemaal naar de donder !!
  we dachten eerst dat Bush de enige was, maar kennelijk heeft Eurlings ook een hersentransplantatie overleefd.

  als nederland nou is dit soort idiote dingen niet zou onderzoeken, met al die commissies en zo, dan had nederland minstens 12 miljard in de tas gehouden over de jaren dat ze het al over rekening rijden hebben gehad.
  als (helaas, als) dat toch eens in bijvoorbeeld alternatieve energie gestoken was, zouden we nu allemaal op bijvoorbeeld water of op licht rijden!

  thats my 2 cents.

  Rem

  KlaasDenHelder [19] reageerde op deze reactie.

 13. @Rem [18]:

  2 cents?

  Alles wat je duurder maakt, krijgt ook nog eens 19% extra door de BTW.

  Op deze manier krijgt de overheid een veelvoud binnen van hetgeen ze alleen aan kilometerheffing binnen halen.

  Klaas

Comments are closed.