[HTML1]

5 REACTIES

 1. RP zegt het weer goed. De mensen die het vaccin wel willen kunnen het niet krijgen, lol…

  Wat zou Dr “Mengele” Klink gaan proberen om iedereen die rotzooi (ongetest vaccin) door de strot -of was het neus- te persen?

  Weet iemand al of politici en ambtenaren hetzelfde vaccin nemen als de rest van de bevolking of wordt het net als in Duitsland?

 2. grappig dat hij steeds over ’they’ spreekt als het over de overheid gaat.

 3. H1N1 heerst al. Van de klas van mijn zoontje zijn er van 11 ziekgemeld. Nog 2 a 3 weken. En dan is een spuitje compleet overbodig. De meesten hebben H1N1 dan al gehad.

  Ik ben benieuwd wat er dan voor een reden komt om toch te krijgen. HxNx?

 4. Oekraïne is in de ban van het virus. Of is het beter “een” virus.

  http://www.president.gov.ua/en/news/15559.html
  There are even experts, who suppose it is another modified virus – the differentiated virus between the “bird flu” and the “pig flu”. But only the operative analysis would answer that. The flu, which the risk group is suffering from, should be identified.”

  Er zijn reeds een 60tal doden, voor 3 weken zijn de scholen dicht, grote bijeenkomsten zijn verboden, soldaten worden in quarantaine gezet tot ze gezond verklaard zijn..
  Om het aan te pakken bestellen ze 700K extra Tamiflu (wat geen centimeter helpt).

  De achtergrond rond dit gedoe is zelfs zorgwekkender. In augustus is een zekere Joseph Moshe (Israelische bio-expert) opgepakt in de VS. De officiële versie zegt dat hij het witte huis bedreigd had (vandaar dat homeland security zich kwam moeien met traangas en al (die niet scheen te werken op hem). Andere bronnen melden dat hij naar verluidt naar buiten wilde brengen dat Baxter in Oekraïne met een bioweapon bezig was. Laten we hopen dat dit niet waar is.. en het in Oekraïne ook over het ‘gewone’ H1N1 virus gaat.

 5. Ik heb nog wel een eenvoudige middel (velen die goed hebben opgelet kennen dit middel reeds) om minder vatbaar te zijn voor griep en verkoudheid.
  Zodra de overheid er lucht van krijgt dat het werkelijk helpt, zal het wel een verboden middel worden…De overheid bepaald namelijk wat goed is voor u en de farmaceuten…

  http://www.liff.nl/index_cpath-87.html …Nee, het middel zit hier niet tussen…Hysterie verkoopt!

Comments are closed.