Kosten voor de belastingbetaler: 25 .000 euro inclusief een  aanzienlijk bedrag voor organisatie en begeleiding.ship

Ik gun hun  de trip graag , maar het plan moet ontsproten zijn aan een ziek brein dat  niet de markt, maar de overheid  wil laten bepalen wat  er gebeurt met verdiend  geld , dat  de belastingbetaler onder  dwang ontnomen  wordt teneinde het te verdelen onder  personen die hij niet kent  voor doeleinden waar hij niet mee instemt.

Wat  hier verder nog over te zeggen valt ?

Niets, en verzet is zinloos.

Hugo van Reijen

8 REACTIES

 1. Die € 25.000,– zal wel per persoon zijn. Lekker andermans geld uitgeven – hoe lang nog?

 2. Ik meende ergens te hebben gelezen dat de stadsdeelraden (mijn god wie verzint zoiets?) worden opgeheven en het geld dat ze tot hun beschikking hebben moet worden opgemaakt. Kan me vergissen, maar als dat zo is dan zal dit wel geen reisje zijn voor jongeren, maar een manier om de kas, van degene die de centjes in ontvangst neemt, te spekken.

 3. Het is natuurlijk wel de reis van je leven, maarrrr die jongeren leren daar wel voetstoots bevelen op te volgen want anders gaat het goed mis op die boot. Luisteren ze niet dan krijgen ze en de kapitein over heen plus de rest van de bemanning. Als ze dan weer terug zijn, heeft de maatschappij er weer een stel keurige burgers bij die braaf doen wat ze wordt opgedragen en dat moet ons toch die belastingcenten waard zijn, niet?

  Het heeft, zoals altijd een dubbele bodem. Een mooie reis, maar wel 1 waar je als modelburger uit tevoorschijn komt. Voor mij hoeft het op deze manier ook niet. Een mens moet zelfstandig moeten kunnen blijven denken.

 4. De nederlandse manier van probleem oplossen is een reisje aanbieden. In het verleden zijn er heel wat loosers op reis gestuurd van uw en mijn belastingcenten. Ik kan me herinneren dat er eind jaren 80 in Den Haag enorm veel overlast was van tuig uit de schilderswijk. Er is toen door de gemeente besloten om 20(!) man, de harde kern van de schilderswijk, met oud en nieuw op wintersport te sturen. Ongelofelijk. Dat was de eerste keer dat ik van dit belachelijke fenomeen hoorde. Het is daarna nog in vele varianten en op vele ‘probleemgroepen’ toegepast door de gemeenten.
  Schande

 5. Tja Hugo, toevallig ben ik bij die club verzekerd. Ik waag er eens een brief of e-mail aan, met de vraag hoeveel korting ik op mijn premie kan verwachten. Ik ben daar namelijk heel erg “basis” verzekerd voor mijn ziektekosten. Meer niet. Ik ben niet van plan met mijn ziektenkostenpremie een reisbureau te sponsoren. Ik betaal al genoeg belasting om probleemjongeren aan te pakken en/of te helpen. Dus in mijn opinie levert CZ teveel “service” aan een specifiek deel van hun klanten. Die service wil ik dan ook graag zien in de vorm van een korting op mijn premie.

  Mocht er reactie komen op mijn briefje/e-mail, zal ik dat op deze site melden.

  Groet,
  Paul.

  Scrutinizer [8] reageerde op deze reactie.

 6. @Box Zilla [6]:

  Ja hallo, als men daar ook nog geld aan moet uitgeven waar blijven we dan? Zie het voor u, de vetkopjes en stropdasjes zonder bonussen, declaraties of topsalarissen?? Zij zijn toch niet gek.

Comments are closed.