[HTML1]

Klik bij foutmelding op het eerste icoontje links onderaan.

De Amerikaanse politieke elite bereidt massale verplichte vaccinatiecampagnes voor, die het mogelijk maken de bevolking te controleren. Hoe dit in zijn werk gaat vertelt deze video.

Voor toepasselijke wet- en regelgeving zie:

www.spp.gov/pdf/nap_flu07.pdf

Zie verder:

http:// worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=57369

“When we give government the power to make medical decisions for us, we, in essence, accept that the state owns our bodies.” – Ron Paul (R-TX)

10 REACTIES

 1. Krijg een puntzak, het filmpje geeft een error…

  ‘WHO roept op vaccins tegen griep te benutten’…’WHO bezorgd over weigeraars van griepvaccins’..Hier zit ook al een stevig luchtje aan, dit riekt naar toekomstige regels die er voor zullen zorgen dat we verplicht het lichaam vol moeten laten spuiten met allerlei ondefinieerbare vaccins…Laat je je niet inenten dan ben je een gevaar voor je omgeving en zal je derhalve moeten!

  Zal alvast een arts gaan zoeken die zich voor een paar stuivers laat omkopen.
  IIS [2] reageerde op deze reactie.
  Spy-Nose [3] reageerde op deze reactie.

 2. @IIS [1]:
  Ik heb de aanwijzing vooraan gezet en een separator ingelast, zodat de rest van de tekst verschijnt na clicken op “Lees verder”.

  Heb je icoontje gevonden en erop geclicked?

  @IIS [2]:
  Daaruit blijkt meteen hoe het in dienst gesteld is met de handhaving van de grondrechten.

  Dienstweigering zou zonder enige sanctie moeten worden toegestaan.

 3. Ik geloof niet in de theorie dat de machthebbers bezig zijn met plannen voor ontvolking. De ontvolking van Europa zou een feit zijn als er geen massa’s mensen uit de derde wereld toegelaten zouden worden, en dat hebben we toch echt te danken aan die machthebbers.

  Door de derde wereld aan haar lot over te laten zouden ze aangewezen zijn op visserij en de jacht en van honger omkomen.

  De machthebbers hebben het helemaal niet voorzien op ontvolking en willen Moeder Aarde helemaal niet ter wille zijn. Het tegendeel is het geval.
  Spy-Nose [5] reageerde op deze reactie.
  surfer [5] reageerde op deze reactie.

 4. @Nico de Geit [4]:
  Het filmpje gaat niet over “ontvolking van Europa”, maar over (de-)populatiepolitiek in het algemeen door of onder auspicien van speciale organisaties als de WHO.

  Depopulatiepolitiek dan wel genocide is in de eerste plaats gericht tegen de bevolking van (bepaalde) ontwikkelingslanden en kan deel uitmaken van ontwikkelingshulp via de Wereldbank.

  Zo heeft er bijvoorbeeld in de jaren ’90 van de vorige eeuw een massavaccinatiecampagne plaatsgehad met een zogenaamd antitetanus vaccin onder miljoenen vrouwen van 15-45 jaar in Mexico, Nicaragua en de Philippijnen, dat tetanustoxoid bevatte, terwijl het, naar werd vastgesteld door de Mexicaanse katholieke lekenorganisatie “Pro Life” bovendien human choriongonadotrophine (HCG) bleek te bevatten.

  Van deze samenstelling is bekend, dat hierdoor (toekomstige) zwangerschappen worden afgebroken.

  Zie: Andrew Gavin Marshall,/Global War and Dying Democracy: The Revolution of the Elites – Global Power and Global Government: Part 5, Transnational Totalitarianism, /Global Research, August 19, 2009.

  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=14839

  Dat deze vrouwen de facto werden gesteriliseerd werd hen niet verteld. Er was dus sprake van een geheime (dus onvrijwillige) sterilisatiecampagne.

  Wat deze problematiek betreft, moeten we het doen met bepaalde harde feiten die -al dan niet toevallig- bekend worden. Daar gaat dit filmpje over en niet over “Europese machthebbers”.

  Of iemand de harde feiten wil geloven of niet, is helemaal niet relevant.

  Wie bedoel je met “de machthebbers”? Heb je inzage in “hun” agenda, zodat je je geloof kunt onderbouwen?
  Heb je verder nog argumenten, die je standpunt aangaande dit onderwerp zouden kunnen onderbouwen?

  “Door de derde wereld aan haar lot over te laten zouden ze aangewezen zijn op visserij en de jacht en van honger omkomen.”

  Dan mag men zich toch gaan afvragen, hoe ze het alle voorgaande eeuwen -inclusief de slavenhandel- hebben overleefd. En als ze toch “aangewezen zijn op visserij en de jacht en van honger omkomen”, jammer dan. Dat noemen we dan “natuurlijke oorzaken”. En dat is iets anders dan genocide, die nu -ingegeven door commerciële en politieke belangen- systematisch op de bevolking van Derde Wereldlanden wordt toegepast.

 5. @Nico de Geit [4]: Dat dacht ik ook vroeger… Tot je erover blijft lezen en dan past de puzzel uiteindelijk in elkaar.

  De reden waarom hier zoveel buitenlanders zitten is om heel de maatschappij op z’n kop te zetten, en we uiteindelijk mekaar de schuld geven van de problemen. Ook om overal wereldsteden te creëeren met een mix van overal, zodat er geen identiteit meer is en we klaargestoomd worden voor een wereldregering.
  Op http://euro-med.dk/?cat=5 staan daarover wel’n paar goeie artikels over oa oil for immigration.

  Geo-politieke architecten en strategen, zoals ’n Brezenski weten daar alles over.
  Er zijn natuurlijk ook veel meer factoren.. Je zal jezelf de vraag stellen: maar ligt het gewoon niet aan de linkse multiculturelen, die dit zo hebben gewild en toegelaten? Ja, dat is het maatschappelijk draagvlak dat wordt gecreëerd, en duurt 10 a 20 jaar. Een generatie studenten zeg maar.
  Als je doorzoekt, kom je erachter dat de NGO’s, en allerlei organisaties bestaande uit idealisten, gefinancierd worden door dezelfde architecten!
  Een concreet voorbeeld hiervan is 350.org , die gefinancierd wordt door een Rockefeller fund.

  Het lijkt allemaal ver gezocht, maar het is meestal hidden in plain view.
  http://www.rbf.org/close_ups/close_ups_show.htm?doc_id=727883

  > Ik geloof niet in de theorie dat de machthebbers bezig zijn met plannen voor ontvolking.

  UK population must fall to 30m, says Porritt
  http://www.timesonline.co.uk/tol/news/politics/article5950442.ece

  Spy-Nose [6] reageerde op deze reactie.

 6. @surfer [8]:

  Het verhaal over de paniek in de Ukraine kwam gisteren wel op het Journaal, maar bleef praktisch zonder commentaar. De waarschuwing van Moshe werd niet genoemd.

  Wat Edgar Steele zegt klopt wel: Die epidemie in dat gebied kon alleen voorspeld worden, wanneer hij is georchestreerd.

  Steele is uitermate berucht bij PC denkenden. Hij wordt door alle liberals e.d. voor rotte vis uitgemaakt -net als Wilders door sociaaldemocraten als Eberhard van der Laan.

  Enfin we zullen zien.

  surfer [9] reageerde op deze reactie.

 7. @Spy-Nose [8]: Vandaag was er op Radio 1 een item over de griep, met oa de nationale griepcommissaris Van Ranst aan het woord.

  Er zijn zo’n 200 reacties in de draad.. het meeste in de geschiedenis van het programma.
  http://www.radio1.be/programmas/peeters-pichal/stel-je-vragen-over-mexicaanse-griep

  Je kan de uitzending herbeluisteren.

  Tja weet je.. uiteindelijk zullen mensen zelf maar moeten beslissen of ze dat vaccin willen of niet. Ik heb vastgesteld in mijn omgeving, dat mensen toch niet te overtuigen zijn van de andere mening, dan die ze al hadden, en zullen blijven hebben, tot ze persoonlijk geconfronteerd worden met de nadelen ervan.
  Het vaccin ter sprake brengen, stuit 95% van de keren op ongeloof.

Comments are closed.