Onze hoogste baas, de President van de EU, vertelt ons bij de eerste de beste gelegenheid dat hij tegen ons spreekt, dat we er degelijk rekening mee moeten houden dat de Wereldregering begonnen is. En dat die in Kopenhagen sterker bevestigd zal worden. Alles onder grote toejuichingen van onze eigen Haagse maffia.

Het is maar dat u zich moet realiseren dat vluchten steeds moeilijker wordt en elke tegenactie steeds meer onderdrukt zal worden.

 

28 REACTIES

 1. Je kan veel zeggen, maar de geloofswaanzinnigen hebben bereveel geduld gehad, eeuwenlang hebben ze op dit moment moeten wachten en nu het eindelijk zover is en ze de wereld naar de kloten kunnen helpen zullen ze deze kans natuurlijk niet laten liggen. Het geloof is aan de macht en dat zullen we weldra allemaal gaan merken. “..u bent niet gelovig?”…”geen probleem, want zij, de gelovigen, delen vanaf nu de lakens uit en u krijgt dat wat een ongelovig varken verdient” Niet vergeten dat ook de goedgelovigen hun deel zullen krijgen, want deze goedgelovigen zijn niet meer dan instrumenten die worden gebruikt om het beoogde doel te bereiken en zullen na volbrenging van de grote taak opgeruimd worden.

  …god/allah/bijbel/koran = de valse duivel….En de zuivere duivel die wordt weggezet als het slechte = de werkelijke en natuurlijke God.
  In heel de geschiedenis van het geloof, en het maakt niet zo heel veel uit welk geloof, nu toevallig zijn het deze krankzinnigen, is het geloof bezig de macht te grijpen en de poorten van de hel te openen. Stukje bij beetje is men bezig de wereld met zijn overtollige voorraad aan mensen op te ruimen. Het zal hoe dan ook zwaar en verrot worden en eindigen in de totale vernietiging van de huidige wereld.
  .M [14] reageerde op deze reactie.

 2. @Robert Irving III [2]:

  Ach, een beetje meer van je rechten afnemen, een beetje meer belasting betalen, een beetje meer onderdrukken, een beetje meer controle, een beetje meer geweld gebruiken, een beetje meer afpersen, een beetje meer je voorliegen en bedriegen….Succes gewenst, als morgen je leven een beetje meer op de kop wordt gezet en je een beetje meer je mond dicht moet houden en men een beetje meer je leven binnendringt…Tot het moment dat je je laatste beetje adem mag uitblazen.
  IIS [4] reageerde op deze reactie.

 3. De “New World Order” puzzle begint nu toch wel erg in elkaar te vallen. Amper een paar maanden nadat Balkenende tegen het referendum in de “Europese grondwet” ondertekende en nadat Van Rompuy zich voor de Bilderberg groep pleitte voor het Cap-and-trade stelsel wordt hij in duistere omstandigheden president van Europa, en verklaart hij openlijk in zijn eerste speech de bedoelingen van Kopenhagen: “Global government”. Stap bij stap wordt de democratie buitenspel gezet. Zo men in Kopenhagen een klimaatplan goedkeurt, zal het uitdraaien op een globale dictatuur geleid door de Bilderberg-elite.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Bilderberg

 4. @Robert Irving III [2]: Als ik jou vastketen in een hoekje van een donkere tochtige kelder heb je je orde: je weet waar je bent, je weet waar je straks zult zijn, en je weet dat je geen enkele keuze hebt. Verhelderend, nietwaar?

  Nee dank je; ik heb geen enkele behoefte aan dat soort ‘helderheid’. Jij wel?

 5. Met kwaadwilligen honden is het slecht hazen vangen is mij wel eens verteld,wie goed doet wie goed ontmoet!!!! De vlam kan ook in de pan slaan net als in rotterdam!!!

 6. Van Rompuy kan lullen wat ie wil maar ik moet nog zien dat bv de BRIC landen zich neer gaan leggen bij de door de oude machten opgelegde klimaatdictaten.
  Die klimaatdictaten zijn er volgens mij vooral voor machtbehoud van de oude elite.
  Bilderbergers vertegenwoordigen voornamelijk de oude machten.
  Nog steeds het grootste machtsblok maar die macht is tanende.

  We zullen zie wat Kopenhagen werkelijk opgeleverd heeft als alle pr praatjes en mistgordijnen zijn weggetrokken.
  EEN wereldregering wil zeggen dat zeer veel staten zich zonder verzet onderwerpen aan een centrale machten waarvan je bij voorbaat weet dat ze niet het beste met jouw en je achterban voorhebben. Ontwikkelingslanden laten zich remmen in hun ontwikkeling door absurde klimaatdoelstellingen??
  Noem me naief maar ik zie dit niet gebeuren

  Marc [10] reageerde op deze reactie.

 7. @GB [8]:

  In België zitten alleszins zeer sterke krachten achter het klimaatplan. In de voltallige Vlaamse pers bestaat climategate zelfs niet. In plaats daarvan krijgen we nu al wekenlang Algoristische indoctrinatie en alarmerende klimaat-bangmakerij. Wie de waarheid wil vernemen moet terecht op het internet of bij de engelstalige pers.

  Eerste gevolg van de klimaatplannen: Belgische politici gaan o zoek naar de nodige fondsen en gaan daarvoor onze ontwikkelingshulp korten en dat geld verspillen aan totaal onwerkbare CO2-reductie ( DeGucht vandaag in DeTijd). Het klimaatplan zal dus leiden tot de dood van duizenden (goedkoop geneesbare) malaria doden en tot zwarte armoede in de ontwikkelingslanden. Al Gore en de climategate loochenaars in onze Vlaamse pers zijn daar medeplichtig aan.

  Ik geloof sterk aan die Bilderberg machtsgreep. Zelfs onze linkse vrienden hebben dat opgemerkt :

  http://www.n-sa.be/index.php?option=com_content&view=article&id=941:bilderberg-benoemt-herman-van-rompuy-tot-eerste-president-van-europa&catid=41:in-de-kijker-cat&Itemid=88

  IIS [11] reageerde op deze reactie.
  GB [17] reageerde op deze reactie.

 8. @Marc [10]:

  Link naar interessant artikel en leest zeer soepel. Ik persoonlijk neem het verhaal met de daarin omschreven zaken zeer zeker voor waar aan. Kwam ook de naam van linke loetje Mat Herben tegen, bij Wikipedia staat dat Mat zich per fax aanmeldde bij Fortuyn en dat Matje lid is/was van de Orde der Vrijmetselaren. Men begrijpt toch zeker wel waarom Pim is doodgeschoten. Mocht er meer zijn tussen hemel en aarde dan mag ik hopen dat Pim ooit zijn opponenten in een andere wereld met een bezoekje zal vereren…Zou het niet mooi zijn als foute en mensen zonder berouw nog eens worden afgerekend op hetgeen ze hebben gedaan. Willens en wetens de wereld naar de kloten helpen en inderdaad het overschot aan mensen opruimen zonder een spier in het gezicht te vertrekken, juist dat soort zal nooit hun deel kunnen ontlopen. In mijn leven, misschien is het een gave, heb ik een aantal mensen niet veel goeds toegewenst en wonder boven wonder kregen ze werkelijk dat wat ik voor ze in gedachten had…Er is meer tussen hemel en aarde dan men denkt. In welk jaar overleed Pim en in welk jaar overleed Claus?….De natuur zal altijd een balans zoeken. Als er 4 miljard mensen moeten worden opgeruimd, dan zal daar ook een prijs voor de overgebleven elite tegenover staan, reken maar dat ieder mens zijn deel krijgt en dat wat je uitdeelt krijg je vroeg of laat dubbel hard recht in het smoeltje terug. Ik heb ook mijn ding gedaan en kreeg het ook even hard linea recta vol in de bakkes terug, en dan zouden dat soort mensen alles maar ongestraft kunnen doen? De elite kan misschien overal boven staan, maar er is altijd wel iets of iemand die daar weer boven staat en naar beneden schopt en uitdeelt…En de ‘natuur’ zal niets ongestraft laten.
  IIS [13] reageerde op deze reactie.

 9. “Strength is irrelevant. Resistance is futile. We wish to improve ourselves. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service ours.” — The Borg

  Waar had ik dit eerder gehoord??
  Zelf denk ik dat het een teken is van de laatste stuiptrekkingen van een in elkaar stortend systeem dat niet meer overeind te houden is.

  De mensheid wordt nu heel snel heel bewust. En door burgerlijke ongehoorzaamheid van de velen nemen wij onze eigenwaarde weer terug.

  (Sorry voor de Engelse tekst aan het begin)

 10. @IIS [11]:

  Kissinger 1938, “power is the ultimate aphrodisiac”…Mooie man, met hopelijk een mooi einde.
  Doet me denken aan John Wayne, de stoere harde bikkel op het witte doek, die toen het einde daar was zich nog even snel liet bekeren op zijn sterfbed. Tja, aan het eind willen ze allemaal zachte, zoete druifjes zijn.

 11. @IIS [15]:

  Als de man een zeepbel blijkt te zijn, komen we er dan nog goedkoop van af? Hoe dan ook, zijn clubje trekt op dit moment wel even fijn aan de touwtjes en delegeert de hele kraam richting afgrond.

  Als ik mensen in mijn omgeving hoor brommen en vloeken, mensen die anders geen onvertogen woord zeggen, maar zich niet meer kunnen beheersen is dat voor mij een teken aan de wand en dat de wereld er niet op vooruitgaat. En dan praat ik niet over onbelangrijke mensen.

 12. @Marc [10]:
  *In de voltallige Vlaamse pers bestaat climategate zelfs niet.*

  In NL is het niet anders, Marc.
  Die Bilderberggroep is gevaarlijk dat zie ik ook wel. Dat ze bv als doelstelling van een reductie van de wereldbevolking met 2/3 hebben opgesteld zou ook zo maar eens kunnen.
  De echte machthebbers en hun puppets (o.m. van Rompuy maar ook Balkenende) acht ik tot zulke walgelijke denkbeelden in staat.

  Neemt niet weg dat ik niet zie dat ze hun machtsgreep ook realiseren op mondiale schaal.
  Na de val van het communisme is de macht van die groep misschien behoorlijk toegenomen maar nu zijn er nieuwe machtsblokken aan het ontstaan die het evenwicht weer kunnen herstellen.

  Geef mij één goede reden waarom bv China zich zou onderwerpen aan deze oude machtskliek? Wat hebben ze daar voor voordelen bij?

  Marc [19] reageerde op deze reactie.

 13. Trouwens nog iets;

  Ik lees oop teletekst dat de EUSSR leiders op zoek zijn naar geld voor klimaathulp aan ontwikkelingslanden.
  Er moet 6 miljard (voor 3 jaar) op gehaald worden en maar iets meer dan de helft is binnen. Vooral voormalige oostbloklanden van de EUSSR willen niet over de brug komen wegens geldgebreken.
  Nl heeft 300 miljoen bijgedragen…..300 miljoen te veel maar het is net iets meer dan niks!

  Waar gaat dit over? Gaan we met dergelijke bedragen het klimaat de goede richting opduwen?
  Alleen al de Nederlandse banken hebben een veelvoud van dit bedrag gekregen aan steun.
  Ik vind het lachwekkende symboolpolitiek.

 14. @GB [17]: De Bilderbergers beheersen energie, pers en financien. Ze kunnen de wereldopinie bespelen zoals ze willen. Ik betwijfel of zelfs China tegen de wereldopinie in iets kan aanvangen.

  In de Tijd vandaag krijgt ook “Bilderberger” Soros nog eens paginabreed de kans te pleiten voor het global control over de economie. Voor kritische lezers moet het plaatje nu toch wel stilaan duidelijk worden.

  http://www.tijd.be/dossier/kopenhagen/artikel/Arme_landen_willen_VS_tot_Kyoto_bekeren.8270913-2234.art

 15. *De Bilderbergers beheersen energie, pers en financien.*

  Energie; Landen als Brazilië en Rusland worden steeds belangrijker als energieleveranciers. Rusland en China hebben ook al contracten gesloten. Zie ook de grote olievondsten voor de Braziliaanse kust. Daarbij is China ook nog eens zwaar aan het investeren in alternatieve energie.

  Pers; Men kan de kranten en televisie in zijn macht hebben maar internet wordt steeds belangrijker. Vooral de jeugd laat de “oude” infobronnen steeds meer voor wat ze zijn. Als er een verbod of controle komt op bepaalde internetinfo moet je je zorgen gaan maken. Ik weet niet of men dit -ook technisch- waar kan maken.

  Financien; Het huidige fiatgeldsysteem zoals opgezet door Rockefellers en Rothschilds ism de overheden staat op instorten. Geloof jij dat de bevolking zomaar bij een monetarisering de ene fiatmunt zwaar gedevalueerd inlevert voor een nieuwe fiatwereldmunt?
  Wat voor belang heeft de westerse burger (laat staan de chinese of indiase burger) daarbij?

  Als men totale wereldmacht had willen vergaren had men daar vanaf de val van het communisme veel sneller en doortastender moeten optreden. Toen was er namelijk sprake van een totaal machtsmonopolie. Het momentum is nu voorbij.
  Niettemin blijven ook mijn theoriën steken in veronderstellingen en aannames. De tijd zal het leren.

  IIS [21] reageerde op deze reactie.
  Marc [22] reageerde op deze reactie.

 16. @GB [20]:

  Ergens een heldere gedachte, maar kan het wel begrijpen en misschien heb je zelfs gelijk. Maar de huidige ontwikkelingen, waarbij geld letterlijk kapot wordt gegooid en men willens en wetens op de klippen aanstuurt, komt bij mij niet rationeel en gezond over. Mits men de boel doelbewust wil slopen, om vanaf nu de macht te grijpen. Ik zie eerder Europa ondergeschikt worden in een machtsblok EU en Amerika,…als begin.
  GB [23] reageerde op deze reactie.

 17. @GB [20]:

  We moeten hopen dat resterende democratische krachten in Kopenhagen nog sterk genoeg zullen zijn om de groene krimp-ideologen die elke economische (en dus ook technologische) vooruitgang dwarsbomen te counteren en vooral nee te zeggen tegen het global dirigisme van de Bilderbergs zoals dat in het Cap-and-Trade stelsel vervat zit.

  Het Cap and trade stelsel (gekenmerkt door arbitraire politieke toewijzing van emissierechten tussen landen zowel als tussen sectoren) is de energie-equivalent van fiat-money. Zo een klimaatverdrag wordt afgesloten worden Emissierechten een volledig virtuele maar wel onontbeerlijke grondstof voor al onze productieprocessen. Het is een bijkomend middel van de Bilderbergs tot totale controle van de wereldeconomie, naast het fiat-geld.

  Internet is inderdaar gelukkig een belangrijk wapen in de strijd van het legertje Davids tegen de Goliaths van Big government, Big finance en Big media. Kopenhagen wordt de eerste veldslag in die strijd. Het wordt uitkijken wie die wint.

  GB [23] reageerde op deze reactie.

 18. @Marc [22]:

  Voor die emissierechten geldt hetzelfde als voor een wereldwijde fiatmunt; waarom zouden de landen die zich nu snel aan het ontwikkelen zijn zich laten inperken in hun groei door opgelegde (emissie)beperkingen vanuit de oude macht?

  Emissierechten zullen door de huidige machthebbers worden gebruikt om hun welvaart te behouden ten koste van de landen die zich nu aan het ontwikkelen zijn.

  Volgens mij overschat je toch echt de macht van de Bilderbergers over de nieuwe opkomende (BRIC) landen. Die hebben geen enkel belang bij een status quo waarbij zij knechtjes blijven van de oude machten.

  @IIS [21]:

  Dat het huidige fiatgeldsysteem in hoog tempo kapot gaat door dat ongelimiteerd geldsmijten is voor iedereen met een beetje inzicht duidelijk.
  Maar wordt dit bewust gedaan of is dit pure armoede??
  Ik denk toch echt het 2e want ik zie niet in dat het laten instorten van bv de dollar de macht van de Bilderbergers versterkt. Ik wil je eraan herinneren dat een groot deel van de mensen in de VS een wapen bezit en wat gaat er gebeuren als die door hyperinflatie hun geld in een paar dagen zien verdampen?? Het is gewoon een keuze voor de minst slechte optie.
  Ik heb ook ergens het bericht gelezen dat bankiers van Goldmann Sachs zich aan het bewapenen waren.
  Dat is niet voor niks. Ga er maar vanuit dat er regelmatig bedreigingen bij dat tuig binnenkomen.

  Dan heb je ook nog de euro. Wat gebeurt er met die munt én de EUSSR als bv Griekenland, Spanje. Portugal of Ierland gaan defaulten op hun schulden?

  Ik zie niet echt een ideaal scenario waarbij de huidige macht probleemloos naar een NWO kan toesturen.

 19. @pv

  “Emissierechten zullen door de huidige machthebbers worden gebruikt om hun welvaart te behouden ten koste van de landen die zich nu aan het ontwikkelen zijn.”

  Daar ligt juist het probleem: Het Cap-and-Trade stelsel van Kopenhagen verleent ontwikkelingslanden (in clusief China) een artificiëel comparatief voordeel: ze torsen een geringere uitstootbeperking dan het westen. Daarmee kunnen ze ons doodconcurreren.

  De Bildenbergers hebben zo een objectief verbond gesmeed met ontwikkelingslanden, en de militante minderheid van naïeve groenen voor hun kar gespannen. De wereld wordt bovendien permanent geïndoctrineerd met Al Gore’s klimaatbangmakerij.

  U onderschat hun macht: Bilderbergers Dehaene en Giscard hebben de Europese grondwet geschreven, Bildenberger Balkenende heeft die tegen het referendum in ondertekend, en nu hebben we Bildenberger Van Rompuy als president…. Democratie kon niet tegen hun macht op.

  Het cap-and-trade stelsel is een machtsgreep van de Bilderberger politiek op de vrije markt.

  bekijk alvast dit:

  http://www.youtube.com/watch?v=dAqqAnUxACY&NR=1

  http://www.youtube.com/watch?v=94KH-WMZuw0&NR=1

 20. @IIS

  Lakshmi Mittal incasseerde onlangs 1 miljard pond uit overtollige ETS koolstof vergunningen die hem gratis door het ETS werd verleend
  http://business.timesonline.co.uk/tol/business/industry_sectors/industrials/article6945991.ece

  Heb je het plaatje vast ? Duizenden malen erger is dat met zo’n mondiale arbitraire toewijzing van emissierechten een definitief einde maakt aan de vrije markt.

  http://workforall.net/Climategate-emails-global-warming-hoax.html

  IIS [27] reageerde op deze reactie.

 21. @pv [26]:

  Hoe en waar komen de centen in vredesnaam vandaan? Weet je, Ik begrijp even van dit hele gedoe totaal niets meer niet. Net als deze… http://www.zibb.nl/10234418/Financien/Financien-artikel/Dertien-vragen-over-btw-carrousels.htm Hoe achterlijk is de belastingdienst en hoe debiel is onze overheid?? Jezus, wat ben ik toch een simpel mens, i.p.v. de belasting te tillen, tillen ze mij. Aan de ene kant staat de hardwerkende burger die totaal uitgeknepen wordt en waarbij de belasting doet alsof ze overal de ballen verstand van heeft en je legitiem tot op de laatste cent nauwkeurig kan checken, maar dergelijk fraudeurs weet men niet te vinden??? Deze grappige constructies draaien al tientallen jaren en de overheid speelt dommetje? Duidelijk dat de maffia binnen de politiek werkzaam is, hoe anders is dit alles te verklaren.

  Is er iemand met helder verstand die dit spelletje begrijpt en het samen met mij wil spelen…..BVeetje hier en BVeetje daar en hoppá, waar staan er een paar leuke feestdagen voor de deur!

 22. Auto’s interesseren me eigenlijk niet (auto is leuk en niks zeggend blik tegelijk), maar mocht het ‘zaakje’ goed gaan lopen dan wil ik ook deze in mijn collectie, tenminste als het spelletje goed uitpakt. http://www.autowereld.com/tuning/detail.asp?artikel=9183 Kijk even naar de prijs en de topsnelheid. Wat zal zo’n speeldingetje in NL wel niet moeten kosten met BPM en BTW? Ik denk als een dergelijke auto in NL is verkocht de dealer gebeld gaat worden door Bos om hem te feliciteren.

Comments are closed.