Michael Badnarik had hartaanval

[HTML1]

Libertarische presidentskandidaat 2004 Michael Badnarik heeft op 22 december 2009 een hartaanval gehad. Op het moment dat ik dit bericht las ontsnapte mij een welgemeend GVD! Na Pamela, alweer een voorvechter van de individuele vrijheid geveld.

Badnarik, voorzitter van het 2009 Continental Congress, is een vervent voorstander van individuele vrijheid en geeft Constitution Classes om zijn gehoor de essentie van rechten en verantwoordelijkheid bij te brengen, alsmede het besef  dat de huidige Amerikaanse overheid zeer onconstitutioneel is.

Badnarik was in Madison, Wisconsin, attending a hearing regarding a raw milk case when he collapsed, according to Gary Franchi, the National Director of Restore the Republic. “After the hearing he got in a car to go to lunch with friends, He then slumped over. His friends attempted CPR and contacted the paramedics. They attempted to revive him 3 times with no success. Upon the 4th attempt his heart was revived yet with erratic behavior,” writes Franchi in an email.

Ik heb voor deze video gekozen, uit zijn Constitution Class, naar aanleiding van de ontwikkelingen rond Laura Dekker, het ‘zeilmeisje’ dat door de staat als haar bezit wordt beschouwd. Vanaf ongeveer 6 minuut 10 leert u waarom.

Michael Badnarik spendeerde zijn leven aan het verspreiden van de libertarische principes. Laten we hopen dat hij zonder blijvende schade herstelt. Voorvechters van vrijheid als Michael, die in staat zijn het zo verschrikkelijk duidelijk uit te leggen, hebben we heel hard nodig. Hopelijk kan hij nog lang doorgaan met zijn, en onze, missie.

Michael, ook al een IT’er, is pas 54 (!). Veel te jong! De prijs van vrijheid?

Bekijk zijn Constitution Class op YouTube, en luister naar zijn podcasts op WeThePeopleRadioNetwork, dat er helaas al een tijdje mee gestopt is.

Bron: Infowars

6 REACTIES

 1. Ja, laten we hopen dat Michael er weer bovenop komt. In onze strijd voor de vrijheid, voor de waardigheid van de vrije mens, hebben we ieder denkend mens nodig.
  En mensen met zoveel kennis over de grondwet zijn er maar weinig.

 2. In deze wereld bestaat helemaal geen vrijheid. De natuur bv dwingt iedereen dood te gaan. Na slechts een paar jaar is het foetsie. Geen keuze, dat wordt gewoon voor je geregeld.

 3. Communisten hebben ook niet het eeuwige leven:

  http://nos.nl/artikel/124938-cpnleider-marcus-bakker-overleden.html

  “Hij duldde geen kritiek op de Sovjet-Unie. In 1956 juichte hij openlijk toe dat demonstraties in Oost-Europa werden neergeslagen.” Hopelijk zal het snel lukken met dit gespuis korte metten te maken”, schreef hij in De Waarheid. (-) hij (was) kritisch over zijn eigen aandeel in de geschiedenis van de Koude Oorlog, maar hij betuigde geen spijt. Later zei hij dat fouten moeten worden gezien in het licht van de tijd.”

  http://nos.nl/artikel/124941-marcus-bakker-betuigde-nooit-spijt.html

Comments are closed.