EUneeComiteEr is door overheids- en Centrale Bankenacties een economische crisis ontstaan. Vooral door de grote hoeveelheden geldcreatie van die organisaties. Die crisis hebben ze (hoe bestaat het?) voorlopig opgelost door “Nog veel meer geld te creëren”. Uiteraard uit dunne lucht!
 
Rationele economen vinden dat een van de eerste dingen die moeten gebeuren om een definitieve oplossing uit de crisis te krijgen, is het afschaffen van Centrale Banken.

 Maar wat doen politici? Die doen het tegengestelde. Die gaan de rol van de Centrale banken net versterken. En nu zelfs een nieuw hoofdkantoor bouwen van begroot 850 euro belastinggeld. (Ik neem aan dat u al lang weet dat als politici nu vertellen dat het 850 miljoen euro belastinggeld gaat kosten, dat het dan minimaal 1.700 miljoen euro belastinggeld gaat kosten!

Dit zou voor iedere Nederlander iets van 100.000 euro betekenen. Gelukkig betalen alle baby’s en anderen uit de hele EU mee, waardoor het maar 3000 euro per Nederlander wordt. (Per gezin 10.000 euro belastinggeld!)

 Bouw_Hoofdkantoor ECBAls u de keus krijgt voor die 10.000 euro, houden of betalen voor dat mooie kantoor? Dan kiest u toch zeker om te betalen voor dat mooie kantoor??
Zo niet, laat dan even weten waarom niet.

 Op de schets van het nieuwe kantoor van twee torens zien we dat al één toren omvalt en steunt op de andere.
Een symbool??

Hoe kunnen we uittreden uit die waanzinnige EU?

7 REACTIES

 1. Natuurlijk betaal ik graag mee voor die nieuwe kantoren. Want we weten toch allemaal hoe groot het tekort aan bestaande (lege) kantoorgebouwen is? En om de synergie (en andere onzinbegrippen) van de overheid te bevorderen, is een nieuwe omgeving nodig. En gezien de beloftes van overheden om te bezuinigen en in te krimpen, hebben we nog meer kantoorruimte nodig?

  Okay, de cynische bui even weg laten trekken…

  Ik weet ook echt niet meer hoe zwaar geestelijk gehandicapt je moet zijn om dit soort beleid te kunnen voeren. Politici hebben oftewel een IQ dat minstens 30 punten onder het gemiddelde van een willekeurig bandlid van de Jostiband ligt, of we hebben binnen een jaar of vijf een herrezen communistische geweldsstaat binnen dit land en de EU.

  Eugenie [3] reageerde op deze reactie.

 2. @Paul Martens [1]: Het klopt toch als een bus… je drijft de kosten van burgers zo hoog op dat ze niet meer kunnen eten. Dan komt er onrust, rumoer, protest. Mensen gaan heftig reageren, plunderen winkels, vechten om een stuk brood. En dan tuig je als oplossing de politiestaat op.

  Dit is een van de stappen in die richting.

  Tijd om de film van Ghandi te gaan bestuderen. Het neerzetten van ook maar het minste geweld vanuit de bevolking zal het lont zijn waarna een geweldige explosie zal volgen.

  surfer [5] reageerde op deze reactie.

 3. Hub,

  Ben je voor je bevolkingsaantallen uitgegaan van een door NWO succesvol uitgevoerd plan om het inwoneraantal van Nederland te decimeren of zo?

  Want als ik 3000 per Nederlander reken, dan kom ik uit op een kleine 50 miljard. En nu weet ik niet precies hoeveel van de ca. 500 miljoen Europeanen er in Euroland wonen, maar zelfs als het er maar 300 miljoen zijn, dan praten we over minder dan 3 euro per persoon.

  Wat was je score onlangs op Hugo’s rekentestje, als ik mag vragen?

  Dit gezegd zijnde, wil ik duidelijk stellen dat ik het met je eens ben dat a) we centrale banken moeten afschaffen, b) als we ze toch houden er geen nood is aan een nieuw kantoor van 850 mln en c) er in de huidige situatie voldoende kantoorruimte leegstaat om een eventueel plaatstgebrek in het huidge kantoor (mits je dat niet opvangt door drastische personneelsinkrimping) makkelijk te ondervangen door ergens een extra pand te huren voor administratieve staff. Een extra pand van hooguit 50 mln en dit goedkoop huren in de huidige toestand met veel leegstand.

  Dus ik deel je verontwaardiging wel, maar de 3000 euro per persoon, klopt zelfs niet als het alleen Nederlanders waren die het kantoor moesten ophoesten.
  Zo’n joekel van een rekenfout komt het aanzien van de site niet ten goede en dat zou jammer zijn, want ik ben een grote fan van de vrijspreker en raadt hem iedereen aan en stuur regelmatig links naar artikels aan vrienden en bekenden.
  Ik zou dus willen verzoeken om dit artikel aan te passen of te verwijderen, maar gezien aanpassing niet meer tot een sensationeel artikel leidt, lijkt verwijderen me het meest aangewezen.

 4. @Eugenie [3]: In Griekenland zijn er al tekenen van dat scenario.
  http://www.thestar.com/news/world/article/740488–economic-turmoil-rocks-greece

  Griekenland , Ijsland, .. Op infowars was deze week een interview met Nigel Farage. Rake taal.

  Hij sprak er ondermeer over dat de revolutie eigenlijk al aan de gang is. Het gebeurt niet overnacht, verandering begint met mensen die erover praten op café, werk, familie enz.
  Het zijn een paar delen, maar ik vond heel de uitzending de moeite
  http://www.youtube.com/watch?v=emOj59ZppOA

  Eugenie [6] reageerde op deze reactie.
  R. Hartman (NI) [7] reageerde op deze reactie.

 5. @surfer [5]: Hi Surfer, dank je wel voor de link over Nigel Farage. Top.

  Ik zal hem doorsturen naar iedereen die het maar wil horen.

  En denk aan je eigen hachie ook; verkoop je huis nu het nog kan.

Comments are closed.