HitlerJugendLord Monckton, die onlangs in het voor de NWO zo rampzalig verlopen Kopenhagen-fiasco een Greenpeace-gelovige op de korrel nam en later in de week bewusteloos werd geslagen, heeft nog meer mensen de les gelezen.

In de onderstaande video is te zien hoe een bijeenkomst van Americans for Prosperity ruw verstoord werd door jeugdigen:

[HTML1]

Monckton, die de verstoorders vanwege hun weigering verder te kijken dan hun neus lang is en te geloven in de klimaatonzin volkomen terecht identificeerde als “Hitler Youth”, was dermate furieus over het incident, dat hij hier later op terug kwam:

[HTML2]

Voor de goede orde, hier het origineel:

[HTML3]

En het moderne Amerikaanse equivalent, waarin meer van hetzelfde soort misleide kinderen Obomba vragen stellen over de “GIVE”-act:

[HTML4]

In het kader van “de jeugd heeft de toekomst” is het belangrijk te blijven werken aan een verandering ten positieve in hun bovenkamer.

The truth is emerging now, and it will prevail. – Monckton of Brenchley

44 REACTIES

 1. Geweldig, wat een man(mens)!
  Die ‘kindjes’ zijn allemaal geNLP’t en hij kan alles onderuit halen waar zij in ‘geloven’ zonder zich, zichtbaar, op te winden. English stiff upperlip.
  Hij is ook goed geinformeerd over wat er werkelijk aan de hand is en laat zich geen rad voor ogen draaien.
  Ik kan me goed verenigen met zijn boodschap; ga zelf op onderzoek uit en geloof niet klakkeloos wat anderen je vertellen. Begin pas te protesteren als je een goed fundament hebt en alles kunt weerleggen. Vorm vooral je eigen mening op goede informatiebronnen.

  Als deze ‘kindjes’ ouder worden zullen ze zich de onzin realiseren waar ze zich voor hebben ingezet en hun kinderen de boodschap meegeven van deze lord Monckton.

  Frenkelfrank [3] reageerde op deze reactie.

 2. Nou, voor een engelsman windt hij zich behoorlijk op, vind ik.

  Grote bewondering voor deze man! Inspirerend.

 3. Persoonlijk vind ik de milieu indoctrinatie op scholen een stuk ernstiger dat het gekrijs van een stel activisten (categorie 13 in een dozijn) die een bijeenkomst binnenvallen. Wie neemt dit soort lui nou serieus behalve hun eigen kliek en misschien het NOS Journaal?

 4. Lord Monckton. Een groot man, een buitengewoon moedig mens. Wat een kracht, wat een beheersing!
  Goed voorbeeld doet goed volgen.
  Buitengewoon nuttige bijdrage Andre.

 5. @henk [12]: Ik vind het ook niet helemaal correct dat hij die jongeren “Hitlerjugend” noemt. Hij had het bij de feiten moeten houden, dus moeten aangeven dat ze dezelfde tactieken gebruiken als de Hitlerjugend, o.i.d..

  En wat die CO2 hoax matra betreft: Natuurlijk zijn er meerdere kanten van het verhaal! Maar ik wil weten wat de échte feiten zijn. Feiten hebben geen meerdere kanten. Religies wel.

  henk [15] reageerde op deze reactie.
  Peter de Jong [16] reageerde op deze reactie.

 6. @Frenkelfrank [13]: “… ik wil weten wat de échte feiten zijn. Feiten hebben geen meerdere kanten. Religies wel.”

  Goed punt, Frenkelfrank. Het probleem is, dat je dan Monckton’s advies moet opvolgen en als leek de datasets moet gaan beoordelen. De meeste mensen haken dan af en zoeken een deskundige waar ze vertrouwen in hebben (nog afgezien van het feit dat de data gemanipuleerd kunnen zijn, zoals de Climategate hackers beweren). Het blijft dan voor de meeste mensen een geloof.

  Ik heb de vorige Monckton video (die met de Greenpeace activiste) ingebracht op het Real Climate forum van AGW aanhangers. Het centrale argument, dat zij steeds naar voren brengen is de grote wetenschappelijke consensus en het feit dat geverifieerde wetenschap in principe nooit stappen terug kan zetten (dwz na Newton kwam Einstein, maar die verklaarde de bewezen wetten van Newton niet onjuist, hij bouwde ze alleen verder uit).

  De verontwaardiging van Monckton is volgens de AGW aanhangers ook onterecht. Wetenschappelijke vooruitgang komt immers alleen tot stand via een felle strijd tussen voor- en tegenstanders van een bepaalde theorie die met alle denkbare middelen mag en ook zal (!) worden gevoerd. Uit die felle wetenschappelijke concurrentiestrijd komt de waarheid uiteindelijk altijd bovendrijven. Serieuze AGW aanhangers liggen daarom helemaal niet wakker van Climategate.

  Zie post #249 van Ian:
  http://scienceblogs.com/illconsidered/2008/07/how_to_talk_to_a_sceptic.php

  Andre [17] reageerde op deze reactie.

 7. De wijze waarop Obama met zijn vrouw de jeugd indoctrineert in de VS baart me grote zorgen. Ik zie dan ook zeker overeenkomsten met de wijze waarop Hitler en Goebbels dit aanpakten. Dat waren intelligente mensen en hadden heel goed door hoe ze het volk aan zich konden binden. Net als andere dictators trouwens.

  Ik ben een bewonderaar van Monckton. Aan de andere kant baart het me ook weer zorgen hoe groepen mensen daar dan weer achteraan lopen. Monckton zegt dat we zelf op onderzoek uit moeten gaan en ook hem niet blind moeten geloven. Daarom heeft hij mijn grote sympathie. Maar wie van zijn bewonderaars doet dat ook daadwerkelijk?

  We moeten nimmer blind achter wie dan ook aanlopen. Maar altijd zelf achter de feiten aan gaan en daarop ons oordeel vormen.

  surfer [23] reageerde op deze reactie.
  Anthony [35] reageerde op deze reactie.
  Annamarie [41] reageerde op deze reactie.

 8. @Andre [17]: Volgens Peter Bakker (bestuursvoorzitter TNT) is er meer aan de hand. China is over 10 jaar de grootste en machtigste economie ter wereld. Ze zijn het zat om door de oude grootmachten (VS/EU) nog altijd als een klein kind te worden behandeld.

  Vroeger werden China gewoon eisen gepresenteerd om minder snel te groeien. Ze zeiden dan fuck off, jullie hebben die CO2 in de lucht gebracht en het probleem veroorzaakt. Je lost het zelf maar op, wij groeien door.

  Nu blijkt, dat China een complete generatie technologie gewoon overslaat. Terwijl de VS en de EU alleen nog maar nadenken over elektrische auto’s en enkele kleine fabrikanten hun peperdure producten proberen te slijten aan groene yuppies, staan de massaproductielijnen voor elektrische auto’s in China al klaar.

  Het geeft China dan juist een concurrentievoordeel als ze instemmen met strenge CO2 caps en full scale carbon trading. De VS en wij hebben het nakijken, want wij gaan ons blauw betalen aan die onzin.

  Andre [20] reageerde op deze reactie.
  surfer [22] reageerde op deze reactie.
  henk [24] reageerde op deze reactie.

 9. @Peter de Jong [19]:

  Interessante gedachte. Uiteindelijk zal de tijd leren uit welke hoek de Aziatische wind waait. China en India wensen vooralsnog niet mee te werken aan een nieuw verdrag dat Kyoto moet vervangen, of beter gezegd had moeten vervangen. Blijkbaar spelen er andere sentimenten dan een eventueel concurrentievoordeel. Kopenhagen is dood, morsdood. Een serieuze klap voor de NWO. Good riddance.

  surfer [22] reageerde op deze reactie.

 10. @Andre [25]:
  @surfer [22]:

  Idd, interessante links, surfer. 🙂

  De Chinezen gaan dus (linksom of rechtsom) voor dat concurrentievoordeel. Ze worden daarbij weer ’s ‘prima’ geholpen door de linkse kerk in het westen, die ook hierbij niet nalaat de poten onder onze eigen stoel vandaan te zagen (net als indertijd in de Koude Oorlog en net als nu bij het binnenhalen van de Islam).

  @henk [27]:

  Deels, want kernenergie en waterkracht geven vrijwel geen CO2 uitstoot.

  Overigens kan je voor 100 miljard CO2 maatregelen ongetwijfeld ook in een jaar of 5 een werkende kernfusiereactor ontwikkelen (het ITER kernfusieproject in Frankrijk levert pas tegen 2040 iets bruikbaars op). We hebben dan voor eeuwen alle energie die we maar kunnen verbruiken, zonder het CO2 gezeur.

  Wat zullen ze dan weer gaan verzinnen ? 😉

  henk [30] reageerde op deze reactie.
  The Red Pill [34] reageerde op deze reactie.

 11. @Peter de Jong [29]:

  JA die kernfusie is al zooooooooooooo lang een belofte. Begrijp me niet verkeerd hoor, ik ben de eerste die het wil, maar ik heb er een hard hoofd in ook ingenieurs in mijn omgeing.

Comments are closed.