ZatIk heb een redelijke baan. Leuke collega’s en twee keer modaal. Ik hou zelfs ondanks alle belastingen een beetje over elke maand. Niet dat ik erg aangemoedigd word om te sparen. Met de vermogensrendementsheffing , de door de valsemunters in Frankfurt veroorzaakte inflatie en de te lage gemanipuleerde rente moet ik redelijk risicovol beleggen om rendement te maken. En als het dan fout gaat komt dat door mijn eigen hebzucht… Gelukkig hoef ik niet te sparen voor mijn oude dag want dan zal vadertje Staat voor mij zorgen. Ik kan me niet voorstellen dat ze tijdens de rit eenzijdig de voorwaarden gaan veranderen…
 
Het circus in Kopenhagen was de druppel.  Surrealistisch was het om te zien hoe na ‘ Climategate’  politici – tussen het kaviaar knagen op onze kosten door – gewoon doorgaan met het formuleren van de ene na de andere ‘ krachtdadige’ CO2 reductiedoelstelling (lees belastingmaatregel) terwijl er in de EUSSR record koude wordt gemeten en de US wordt geteisterd door een enorme blizzard. http://www.youtube.com/watch?v=UNRW5qMRnIU

Eigenlijk was het kookpunt al bereikt op 1 december toen het Verraad van Lissabon in werking trad en het uiterst democratische geritsel om de baantjes weer losbarstte. Aan deze poppenkast word ik gedwongen om mee te betalen: http://www.youtube.com/watch?v=0vBqyG6qYXE

Het overlijden van Pamela Hemelrijk heeft het proces ook versneld. Zij heeft geen kans gezien om te ontsnappen. Ik had het haar zeer gegund. http://www.meervrijheid.nl/index.php?pagina=979
Dat geeft te denken.

Maar het meest doorslaggevende is eigenlijk dat ik elke dag weer en zeker elke maand me bestolen voel. Ik moet tot augustus of september voor anderen werken. Ik dacht altijd dat slavernij was afgeschaft.   Als je dagelijks Vrijspreker leest, wat grasduint op meervrijheid.nl  en wat boeken van Rothbard downloadt (mises.org) dan weet je op een gegeven moment dat al dat gestolen geld wordt verkwist, contraproductief wordt ingezet en wordt gebruikt om bureaucratische parasieten(1 voorbeeld : http://www.fd.nl/artikel/8578761/trichet-verdient-minder-dan-wellink )  te onderhouden die productieve ondernemende mensen lastig vallen met onzinnige wetten en regels.  Waarom moet ik bijv. meebetalen aan de niet door mij veroorzaakte staatsschuld? Waarom moet ik meebetalen aan de uitkering van de puissant rijke Oranjes of veelverdieners bij de staatsomroep en waarom geldt daar geen Balkenende norm voor?. Waarom krijg ik een pistool tegen mijn hoofd als ik weiger oorlogen te financieren en de verzorgingstaat in stand te houden?

Ik kan daar niet meer aan meewerken. Het is immoreel om zo’n systeem nog langer te ondersteunen door mijn arbeid.  Ik trek het niet meer, kan het niet meer rijmen met mijn geweten. Ik ga mijn baan opzeggen. Over 2010 kan ik nog wat van mijn geroofde geld terugkrijgen door mijn inkomen te middelen. Misschien kan ik iets regelen met mijn werkgever zodat ik in aanmerking kom voor een WW uitkering. Dan ga ik netto er nauwelijks op achteruit en zo krijg ik nog meer terug van het van mij afgeperste geld. De door overheden zelf veroorzaakte recessie ( ) is vast wel een goede smoes om iemand te ontslaan. Zo niet dan zsm de bijstand in. Ik heb gehoord dat het niet zo moeilijk is om daar jaren in te verblijven. Af en toe een paar brieven schrijven  of zou men het al wat moeilijker hebben gemaakt inmiddels? Lijkt me niet ( http://www.elsevier.nl/web/10221633/Nieuws/Nederland/Duizenden-migranten-onterecht-in-bijstand.htm )  Zo te zien is het niet eens echt sappelen ( http://www.spitsnieuws.nl/archives/provinciaal/2009/12/minima_negeren_kerstpakket.html )

Aangezien ik me ook al jaren erger aan het NL drugsbeleid  en de aantasting van de vrijheid die dat met zich meebrengt (in de zin van zelfbeschikkingsrecht en het moeten meebetalen aan de onzinnige war on drugs) zal ik in mijn (dan met huursubsidie gefinancierde) woning een wietplantage beginnen. 2 vliegen in 1 klap. Zwart bijverdienen en het niet conformeren aan onrechtvaardige wetten (zie ook de serie Natuurrecht op Vrijspreker https://www.vrijspreker.nl/wp/2009/11/inleiding-in-het-natuurrecht-1/#more-66482 ).

En als ik dan uiteindelijk (nadat de politie klaar is met belangrijke dingen zoals zeilmeisjes ondervragen) gepakt wordt en de cel in moet?  Soit! Gratis kost en inwoning van de Staat. In een NL gevangenis schijnt het beter te zijn dan in een gemiddeld bejaardentehuis (https://www.vrijspreker.nl/wp/2009/09/bejaarden-in-de-cel/#more-64282 )  Daar kan ik vast een hoop leren over hoe ik het systeem kan misbruiken. Moet ik wel een snelle leerling zijn want echt lang zijn de straffen niet in NL. Met mijn beperkte verstandelijke vermogen wordt het waarschijnlijk recidiveren om toch nog wat op te steken.

Voordat ik de cel in ga en mijn baan opzeg moet ik niet vergeten om zoveel mogelijk leningen af te sluiten (liefst bij staatsbanken). Voor dat geld koop ik dan goud wat ik makkelijk ergens kan verbergen.  Een leuk appeltje voor de dorst en bestand tegen eventuele door roverheden veroorzaakte hyperinflatie.  Tegen de bewindvoerder in het kader van de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (weer zo’n onrechtvaardige wet) zeg ik dat ik gokverslaafd ben geworden door de door mijzelf gefinancierde reclames van Holland Casino en dat ik alles heb verbrast in deze staatsgokpaleizen. Dan ben ik binnen 3 jaar van mijn schulden af en kunnen mijn schuldeisers fluiten naar hun centen. Een schone lei heet dat dan… Een beetje immoreel misschien, maar goed voorbeeld doet goed volgen.

Ingezonden door The Red Pill

7 REACTIES

 1. Prima artikel!
  En die staatshotels? Voor onschuldige kinderen die Jeugdzorg *kuch* zich heeft toegeëigend schijnen ze net zo geschikt te zijn als voor zware criminelen. Dan moet het er wel goed toeven zijn, toch?

 2. Prima stukje.
  Maar als je jezelf bevind in die geromantiseerde wereld.
  Dan zit het toch net iets anders in elkaar.
  Je levert nog meer vrijheid in, en je bent werkelijk overgeleverd aan de grillen van een ander, en owe als je niet luistert, als je ook maar een stapje van het geoorloofde pad afwent, maar ey. van mij mag je.

 3. onwetendheid is een zegen.ik heb ook gekozen om die pil te slikken om het eens anders te zien dan ze me het ooit hebben voorgeschoteld.het nadeel is wel natuurlijk dat ik na het lezen van een artikel zoals dit op 4 jan weer extra moeite moet doen om me eigen te motiveren aan het werk te gaan.
  respect!!!!!

 4. Jep, zo is dat, ze gooien gewoon met onze zuurverdiende euro’s!

  http://www.hln.be/hln/nl/957/Belgie/article/detail/1045994/2009/12/24/Parlement-betaalt-fortuin-om-kantoren-terug-te-kopen.dhtml

  De Kamer heeft voor 139,5 miljoen euro een gebouwencomplex gekocht […]. Een opvallend gegeven in weken waarin men bijna uitsluitend besparingen stemt. Bovendien oordeelde men in 2005 nog dat de overheidsgebouwen, waarvoor toen 22,5 miljoen werd gevraagd, veel te duur en te groot waren.

  Hoe de hel kan men een gebouw kopen dat eerst te duur was en 4 jaar later, als het ZES keer zo duur is, wel geschikt vinden?

  Dat kan alleen maar de overheid!
  Hoe lang duurt het nog voor de EU landen volledig failliet zijn en totaal aan de grond zitten? Dit komt allemaal NIET goed.

 5. Het artikel verwoord precies van wat ik af en toe voel.
  Ik kan beter zeggen “steeds regelmatiger” voel!

  Het is dat ik op dit moment in een werkomgeving zit die me goed bevalt.
  Mocht die situatie veranderen dan zou het dubbeltje zo maar eens de andere kant op kunnen vallen.
  Waarom zou je je dan nog langer inzetten? Om een verrot systeem in stand te houden? Om te voldoen aan van huis uit meegekregen waarden zoals bv het ophouden van je eigen broek? Waarom zou je op een gegeven moment niet gaan parasiteren op een systeem dat tientallen jaren op jouw geparasiteerd heeft? Is dat dan moreel verwerpelijk of niet?

  Dit zijn vragen die 20 jaar nog niet eens bij me op waren gekomen. Was ik toen een naieveling of nu een een “oude” zuurpruim?

  Andre [7] reageerde op deze reactie.

 6. @GB [6]:

  “Is dat dan moreel verwerpelijk of niet?”

  Dat lijkt me niet, nee.

  Een interessante manier om het zooitje ongeregeld in Den Haag and beyond machteloos te maken is door van productief naar consumptief te switchen, waardoor het systeem waarop de klojo’s parasiteren, wordt overbelast. Daar kunnen ze weinig aan doen..

Comments are closed.