Klimaat_Save the PlanetVandaag hebben politici georganiseerd tot protestdag voor het klimaat. Tienduizenden schijnen de straat op te gaan om te protesteren. Te protesteren voor WAT? Voor hogere energie prijzen? Voor meer belasting? Voor een verplichte vleesloze dag? Voor boete voor iedereen die meer dan één kind heeft? Voor een lucratief handeltje in emissierechten?

Of protesteren ze om te eisen dat er nu eindelijk eens harde bewijzen op tafel komen betreffende wat wel en aan het gebeuren is en of de mens daar inderdaad enige invloed op kan uitoefenen? Ik ben er zeker van dat niemand van die duizenden protesters de tien vragen van de 141 klimaatdeskundigen afdoende kan beantwoorden. Zie: 141 experts dagen UN uit:”Bewijs dat de mens de aarde opwarmt

7 REACTIES

 1. Terwijl alle politiekers naar het mediacircus in Kopenhagen zijn valt het waterzuiveringsstation in Brussel om ongekende reden stil. Sinds de opening van het station is de waterkwaliteit sterk verbeterd en zat er weer een beetje vis rond Brussel, maar dat is nu helemaal om zeep aangezien het afvalwater van een miljoen Brusselaars alweer een drietal weken zonder zuivering de rivieren binnen stroomt. Je zou het als bedrijf maar eens moeten proberen.

  http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=KH2JJCT2

  IIS [2] reageerde op deze reactie.

 2. @TomB [1]:

  Onbelangrijk toch. Weet je wat belangrijk is, dat de klokjes gaan luiden voor een beter en schoner milieu…das vele malen belangrijker!! De rest zoals het artikel wat jij aanhaalt of al die andere artikelen, die per ongeluk nog wel eens ergens zijn te lezen, over lozingen op zee, in de lucht (chemtrails??) en lozingen en het dumpen van zwaar gif, nee, daar luiden we de klokken niet voor…De links gereformeerde overheid heeft dat namelijk liever niet. En de overheidspropaganda media krijgen af en toe wat centjes toegestopt en worden gouden bergen belooft om te voorkomen dat men te veel rugbaarheid geeft aan de hele zwendel.

 3. Onze buurplaneet Mars heeft te maken met opwarming. Uit onderzoek door de NASA blijkt dat de gemiddelde temperatuur op Mars sinds de jaren ’70 met een halve graad is gestegen. Een stijging die vergelijkbaar is met wat er op Aarde is gebeurd. NASA constateert ook dat delen van Jupiter tien graden zijn opgewarmd en de maan Triton (Neptunus) en Pluto licht zijn opgewarmd. Alle verschijnselen zijn echter op een andere manier te verklaren dan met versterkte zonne-activiteit.

  Geen invloed van de zon, maar wat dan wel? Misschien de mens? Constatering en verontschuldiging tegelijk, want echt waar, de zon heeft geen enkele invloed. 🙁 en mensen liegen nooit.

 4. LEON DE WINTER
  titel : “Aan de hoofdredacteur van de Volkskrant”
  woensdag 9 december 2009 09:32 bron ELSEVIER

  Dit artikel leon de winter bevat n OASE aan bronvermeldingen van (oa) niet te vermijden instituten & wetenschappers die kritisch zijn over de interpretatie -en de mogelijke maatregelen in kopenhagen.

  ik ben benieuwd of tussen de gesubsidieerde klimaatnomenklatura, ook deze kritische instituten & wetenschappers in kopenhagen zijn vertegenwoordigd ..

 5. Ik heb er nog geen beelden van gezien, maar volgens Het Laatste Nieuws zaten er weer leden van het ‘Black Bloc’ tussen.

  Volgens de politie zijn de meeste opgepakte personen lid van de “zwarte blokken”, gewelddadige splintergroeperingen die tijdens de NAVO-top in het Franse Straatsburg in april ook al van zich lieten horen. Enkele honderen van deze gemaskerde, in het zwart gehulde betogers sloegen met hamers en stenen etalageruiten in het stadscentrum aan diggelen. Ze gooiden straattegels door de ruiten van het ministerie van Buitenlandse Zaken en ook de voorruit van een bankkantoor moest eraan geloven.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Black_bloc

 6. Ondernemers mogen vanwege de crisis investeringen gedaan in 2009 versneld afschrijven in 2009 en 2010. Dit geldt ook voor zeer zuinige personenauto’s (met 14% bijtelling).

  Ik heb afgelopen week een nieuwe VW Polo 1.2 TDI Blue Motion besteld (en 50% betaald, omdat de regeling dit vereist). Ik mag de auto in twee jaar afschrijven, ontvang investeringsaftrek en krijg de btw terug. Op de auto is geen bpm van toepassing en de auto is vrij van houderschapsbelasting. De auto verbruikt 1 liter diesel op 33 km. Ik heb het voornemen de auto één jaar bij te tellen en daarna voor een aantrekkelijke prijs door te schuiven naar privé.

  Ik heb de indruk dat ze bij de belastingdienst niet helemaal goed hebben opgelet.

  Op het verlanglijstje: een comfortabele energiezuinige vrijstaande woning in een bosrijke omgeving tegen een redelijke prijs.

Comments are closed.