donderdag, 31 december 2009
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

James Delingpole over Obamaland

Obama-land-DelingerJames Delingpole radio interview

James Delingpole , moet inmiddels de bekendste journalist van de Britse krant de Telegraph zijn. Sinds het lekken van de CRU emails, zorgde zijn kritische artikels over Climategate, voor een massale toeloop van bezoekers die meer wilden weten over deze wetenschappelijke fraude. Nu, na de VN top te Kopenhagen, geeft hij een interview op de Alex Jones radio show, waar eerder ook al uitgebreid Christopher Monckton aan het woord kwam.

Behalve Climategate, gaat het ook over de EU, wereldpolitiek, vrijheid, en deelt zijn interessante visie met de luisteraars.

deel 1 www.youtube.com

deel 2 www.youtube.com

deel 3 www.youtube.com

deel 4 www.youtube.com

Zie ook Video

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. Winston schreef op : 1

    Ik heb het beluisterd. Zeer de moeite waard. Er worden nuttige dingen in gezegd. Ook als men het er niet 100% mee eens is, zijn het toch zaken waarvan het goed is als er eens over wordt nagedacht.
    Het is zo langzamerhand erg aannemelijk dat de burgers ontzettend bedonderd worden, en dat er allerlei ontwikkelingen gaande zijn die zonder onze goedkeuring in gang zijn gezet. Ook onze ‘volksvertegenwoordigers’ laten zich meeslepen; in de praktijk zijn het meer volksverraders (schuldig door passiviteit en slaafse coöperatie) dan volksvertegenwoordigers.