Obama-land-DelingerJames Delingpole radio interview

James Delingpole , moet inmiddels de bekendste journalist van de Britse krant de Telegraph zijn. Sinds het lekken van de CRU emails, zorgde zijn kritische artikels over Climategate, voor een massale toeloop van bezoekers die meer wilden weten over deze wetenschappelijke fraude. Nu, na de VN top te Kopenhagen, geeft hij een interview op de Alex Jones radio show, waar eerder ook al uitgebreid Christopher Monckton aan het woord kwam.

Behalve Climategate, gaat het ook over de EU, wereldpolitiek, vrijheid, en deelt zijn interessante visie met de luisteraars.

deel 1 http://www.youtube.com/watch?v=dpA2tUYeKTA

deel 2 http://www.youtube.com/watch?v=orDhF5qhjX8

deel 3 http://www.youtube.com/watch?v=Q1JHpf9evkg

deel 4 http://www.youtube.com/watch?v=zUqeD9urpOQ

Zie ook Video

1 REACTIE

  1. Ik heb het beluisterd. Zeer de moeite waard. Er worden nuttige dingen in gezegd. Ook als men het er niet 100% mee eens is, zijn het toch zaken waarvan het goed is als er eens over wordt nagedacht.
    Het is zo langzamerhand erg aannemelijk dat de burgers ontzettend bedonderd worden, en dat er allerlei ontwikkelingen gaande zijn die zonder onze goedkeuring in gang zijn gezet. Ook onze ‘volksvertegenwoordigers’ laten zich meeslepen; in de praktijk zijn het meer volksverraders (schuldig door passiviteit en slaafse coöperatie) dan volksvertegenwoordigers.

Comments are closed.