anti-discriminatieBent u een klimaatscepticus? Ja? Dan bent u een blanke man. Zo simpel is het en zo wordt het onze jeugdige studenten uitgelegd via het kennisnetwerk voor studenten “kennisnet.nl”. Wat is dit nu weer? Een fraai staaltje indoctrinatie (zoals de rest van het onderwijs) of door de overheid opgelegde discriminatie?

Kunt u als blanke vrouw of niet blanke (m/v) dan geen klimaatscepticus zijn? Valt u dan niet in de categorie “rationeel en zoekende naar de waarheid en feiten”?
NEE! Tenminste, dat is het antwoord van een onderzoek naar welke mensen er sceptisch staan tegenover alle global warming propaganda.

Wordt hiermee dan gesuggereerd, dat alle blanke vrouwen, niet-blanke vrouwen en niet-blanke mannen NIET rationeel zijn? Dat zij dom zijn en de ideologische voorstellingen van overheden klakkeloos aannemen? Het is bijna een reden om aangifte te doen (seksuele én rassendiscriminatie) tegen Kennisnet.nl en de overheden. Ware het niet, dat ik een blanke man ben en dus (?) wel rationeel de propaganda beoordeel.

De link naar dit onderzoek (met grafieken en al) schijnt volgens de geruchten al weggehaald te zijn bij Kennisnet.nl, maar gelukkig heeft de Klimatosoof nog wat mirrors geplaatst. Kijk hiervoor op http://www.klimatosoof.nl/node/1016 en verbaas u. Dat deed ik in ieder geval wel.

Overheidsonderwijs = wij van WC-Eend… En dat zorgt voor de vorming van onze jeugd; de modelburger van de toekomst. De jeugd heeft de toekomst, maar wel geconditioneerd zoals de overheid het wil. In wat voor een wereld zijn we beland als de immorele dwang al zó ver gaat en op deze wijze?

9 REACTIES

 1. En de indoctrinatie zal steeds vroeger gaan beginnen.

  Binnenkort wellicht al vanaf twee jaar.

  En dat allemaal wettelijk verplicht.

  ………

  Klaas

 2. volgens het artikel zijn nietgelovige (=klimaat sceptici) niet angstige blanke mannen.

  volgens andere berichten zijn islamcritici (=islamomophobe) juist wel angstige blanken mannen.

  dus klimaatcritici kunnen geen islamophobe zijn, ze zijn sterk verschillend van aard.

  surfer [9] reageerde op deze reactie.

 3. De taak ligt bij de ouders om, (eigenlijk zo als altijd), in de gaten te houden met welke schoolboeken hun kind(eren) mee thuiskomen. De inhoud van de schoolboeken samen met de kinderen bekijken en samen eventueel lezen.
  Tip: Geef naast de officiële schoolboeken, boeken en folders, die volgens jullie de juiste, dan wel andere, informatie geven. Naarmate de kind(eren) ouder worden kan dat leuke en interessantie gesprekken en discussies tot gevolg hebben. Trui

  Paul Martens [4] reageerde op deze reactie.

 4. @trui [3]: Ja Trui, dat zou inderdaad beter zijn. En gelukkig zijn er nog enkele ouders die zo met de opvoeding van hun kinderen bezig zijn.

  Helaas zien we om ons heen toch ook andere verschijnselen. Ouders die de aandacht van kinderen afkopen met gameboys en weet ik wat. Zo lang ze er maar geen tijd aan hoeven besteden.

  Als ik dan nog de plannen lees, waar KlaasDenHelder over bericht, wordt de invloed van ouders op de opvoeding nog kleiner.

  Maar “gelukkig” weet de overheid veel beter wat goed voor ons (en ons kind) is. Toch?

  trui [5] reageerde op deze reactie.

 5. @Paul Martens [4]: Beste Paul, liegen en bedriegen is streng verboden! Het is maar dat je het weet. En deze wet is gemaakt door de overheid. Hoe hypocriet is de overheid als zij nog niet eens voor de ouderen in deze maatschappij kunnen en willen zorgen.

  En dan vraag ik mij af, dit is serieus: waar halen zij de leerkrachten, de onderwijzers, de leraren vandaan? Ze komen al mensen te kort die in het onderwijs willen werken, dus elk plan slaat kant nog wal. Trui

  Paul Martens [6] reageerde op deze reactie.

 6. @trui [5]: Ja, als wij liegen en bedriegen tegen de overheid, dan is het streng verboden.
  Maar natuurlijk mag de overheid wel tegen ons liegen en bedriegen.

  Net zoals dat wij, burgers, voor elk wissewasje een vergunning nodig hebben, maar dat de overheid het wel toelaat om mensen te laten lesgeven die daar geen papiertje voor hebben gehaald. De scholen zitten daar inmiddels vol mee. En ik vind dat prima hoor: beter een goede docent zonder papiertje, dan een slechte met alle toelatingen.

  Maar het heeft weinig te maken met universele moraal. Want wie bepaalt dat iets wel voor de een, maar niet voor de ander hoeft te gelden?
  Ik denk: degene met de macht, je weet wel, die kleine minderheid van 225 mensen in Den Haag die alles dicteren aan die andere 16.500.000 in dit landje.

  trui [7] reageerde op deze reactie.

 7. @trui [7]: Hallo Trui, nou: ik denk dat de overheid dat verschil echt wel kent. En erg genoeg kent zij dat verschil zó goed, dat ze beide gebruikt om haar burgers (haar kiezers dus, de mensen die zij zou moeten vertegenwoordigen) “onder de knoet” te houden.

  “De realiteit is echter dat de overheid plannen kan en mag bedenken die niet uitvoerbaar zijn. Als ik dat zou doen, dan staat de overheid te brullen, dat ik een dictatrice ben.”
  Precies Trui. En zo zit de wereld in elkaar. Helaas. 🙁

Comments are closed.