CO2Als je alleen al telt de 140 privé vliegtuigen en de 1200 limousines die er rondrijden, kom je een heel eind. Maar denk aan het belang: Er komen wel: “ 15,000 delegates and officials, 5,000 journalists and 98 world leaders”, waaronder “Archbishop Desmond Tutu and Prince Charles”, en de Kopenhaagse prostituees verstrekken gratis hun diensten (voor delegatieleden).
 
Positief is dat er voor de eerste keer ook een delegatie aanwezig is die sceptisch is. Vooral door het bekend worden van de fraude van wetenschappers die de gegevens voor het opwarmen hebben gemanipuleerd: Zie Climategate. Daardoor kan blijken dat de hele opwarming door de mens helemaal niet plaats vindt en dat de miljarden aan de gang zijnde temperatuurwisselingen bvb door de zon gebeuren. En deze constatering, of zelfs de twijfel aan de waarheid, zou onmiddellijk de conferentie moeten verdagen en alle geplande miljarden die men de belastingbetaler wil dwingen te betalen, af te lassen.

In ieder geval zijn er in Australië al (alle?) klimaatwetten ingetrokken, en Saoudi Arabië  heeft op de conventie al een verzoek ingediend om Climategate serieus te onderzoeken. Of en hoe dit gebeurt, is nog een grote vraag want veel politici wuiven het weg als zijnde onbelangrijk.

Ondertussen worden door de conventiegangers 41.000 ton CO2-equivalenten geproduceerd. Evenveel als een stad als Amersfoort.

Maar ook in Washington is het druk door allerlei lobbyisten die wetgevers trachten af te houden van zeer kostbare maatregelen die de economie in gevaar brengen. Zie Business fumes over carbondioxyde rule

De politici zullen echter hoe dan ook zorgen dat er een overeenkomst komt. Hoe serieus die is, en hoe diverse landen er zich aan houden, is een ander punt. Met uitzondering van Nederland, waar de politici zo machtig zijn, en het volk zo volgzaam, dat alles wordt uitgeboerd. Onafhankelijk van nadelen voor economie en belastingbetaler.

Als voorbeeld heeft de Engelse premier Gordon Brwon aangedrongen op het aannemen van 30 % reductie CO2 (in plaats van 20). Polen wil eerst een analyse wat de gevolgen daarvan zullen zijn, maar andere EU politici vinden dat niet nodig; dat kan later nog wel. Normaal in de EU: eerst doen, dan denken!

En zo gaat Jantje naar de bliksem!

——————————-
Meer informatie over Kopenhagen bij:
http://www.telegraph.co.uk/earth/copenhagen-climate-change-confe/6736517/Copenhagen-climate-summit-1200-limos-140-private-planes-and-caviar-wedges.html

11 REACTIES

 1. Yeah, well….

  The U.N.’s Intergovernmental Panel on Climate Change has promised to investigate the scandals, although its chairman said Monday that it provided no basis for questioning the science behind global warming.

  Dus de IPCC gaat de IPCC fraude onderzoeken. Ja hoor. Wij van WC-Eend… Eens kijken of Saudi Arabië gaat vasthouden aan hun eis voor een independent onderzoek.

 2. Mijn nieuwste e-mail naar nederlandse dagbladen

  Geachte leden van de Nederlandse pers bladen,

  In Kopenhagen wordt er in de komende twee weken over het lot van de mensheid beslist. Omdat, er in recente gebeurtenissen veel gevonden kan worden, wat zeerzeker een nieuw licht op climate change werpt. Helaas is het in Nederland zo dat er eigenlijk haast geen media aandacht aan dit onderwerp wordt besteed (behalve 2 artikelen in de NRC). Dit vindt ik zeer verontrustend vooral als we de verstrekkende gevolgen van deze beslissing in acht nemen.

  http://www.nrc.nl/dossiers/energie_en_milieu/opinie/article1861411.ece/Partijdig_nieuws_over_klimaatverandering
  http://www.nrc.nl/buitenland/article2420673.ece/Hackers_kraken_server__klimaat-instituut

  Er zijn ook buitenlandse bladen die de waarheid niet vrezen en dag licht op dit fenomeen werpen.

  http://www.guardian.co.uk/environment/2009/nov/27/australia-liberal-party-climate-change
  http://www.telegraph.co.uk/comment/columnists/christopherbooker/5067351/Rise-of-sea-levels-is-the-greatest-lie-ever-told.html

  Er is ook televisie die wel degelijk over deze dingen rapporteert.

  http://www.youtube.com/watch?v=JHH9Jz_eydI&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=zV1XlJLVeOs
  http://www.youtube.com/watch?v=CHATItyOsdY&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=4zOXmJ4jd-8
  http://www.youtube.com/watch?v=FfHW7KR33IQ

  Zoals gesteld wordt door Professor Phil Johnes “I accept that some of the published e-mails do not read well. I regret any upset or confusion caused…” dit lijkt mij toch zeer duidelijk een quote die authenticiteit verleend aan deze e-mails en bestanden. Toch nog maar eens naar kijken beste pers?!?!? En ow ja de bestanden van de geleerden waar in de meeste bladen bijster weinig over wordt gemeld zijn via de volgende link te downloaden.

  http://www.megaupload.com/?d=OKXKDUBZ

  Graag als laatste, wil ik jullie erop wijzen wat voor draconische economische gevolgen dit zal hebben op de wereld. In de laatste 2 jaar is de voedselprijs verdubbeld, omdat, veel agrarisch land rond de wereld is omgezet in landbouw voor biofuels. Het is zeer zeker te voorzien dat deze stijging zal doorgaan en drastisch omhoog zou schieten als deze wetten worden ingevoerd. Daarom, wil ik graag een oproep doen op jullie geweten en jullie plicht. Ik heb al veel voor onderzoek voor jullie hier geplaatst het enige wat gedaan hoeft te worden is de betrouwbaarheid te controleren en het om te zetten in een artikel en te publiceren. Want dat is dacht ik waar persvrijheid om draait, of niet? Ik zou u ook willen waarschuwen! Mochten deze wetten toch worden ingevoerd dan kleeft aan uw handen net zoveel bloed als die van politici. Ja inderdaad bloed, het bloed van miljoenen doden die alledaagse voedsel niet meer kunnen betalen.

  U bent gewaarschuwd.

  Hoogachtend,

  Timothy Wilbers

  tip4422@telegraaf.nl, redactie@volkskrant.nl, nrc@nrc.nl, buitenland@ad.nl

 3. @Peter de Jong [4]:

  Hekking zal niet onder de indruk zijn. Wél zal hij het betreuren, dat een elektronische krant niet als kattenbakvulling is te gebruiken..

 4. @Timothy [9]:
  Sorry, ik had uw bericht verkeerd geïnterpreteerd. Door het tweede deel van de zin dacht ik dat u met “dit soort artikelen” refereerde naar artikelen op vrijspreker.nl. Niet goed opgelet.

Comments are closed.