Person_Monckton_Lord_ChristopherIn een voorbode wat ons met de nieuwe wereldorde of moet ik schrijven ‘klimaatorde’ te wachten staat, hier het bericht dat de klimaat scepticus Lord Monckton, door de geciviliseerde Deense politie, tegen de grond wordt geknuppeld.

Natuurlijk, het zal achteraf wel een te betreuren incident zijn, maar in een omgeving de ene helft van de wereld honderden miljarden eist van de andere, onder het mom van klimaatschulden, is dit wel heel toevallig en zoals hij zelf schrijft: een indicatie van wat ons te wachten? Staat. zie link

7 REACTIES

 1. Veel mensen van de overheersende cultuur op de planeet fantaseren dat ze geen rekening hoeven te houden met natuurwetten die God uitlegt.

  Want God bestaat niet! Hahahahaha.

  We zullen nog heel wat gaan meemaken wat veel mensen liever niet mee wensen te maken. Maar ja, arrogantie heeft nu eenmaal zo zijn prijs.

  God, de Almachtige en voorbij wereldlijke logica, is zachter dan een rozenblaadje, echter ook harder dan een bliksemschicht.

  Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.
  Jean-Pierre [3] reageerde op deze reactie.
  Marlon [7] reageerde op deze reactie.

 2. @YaHozna [1]: Doel je wellicht op de wederkomst?

  He ja. Laten we onze verantwoordelijkheden als mens weer afschuiven richting De Almachtige Schepper. Da’s de oplossing! Het religieuze systeem heeft ten slotte bewezen dat de Schepper wel weet wat goed voor ons is….*kuch*.

 3. De overheid hebben we de afgelopen 50 jaar wel leren kennen. Bedriegen misleiden en de burgers zijn democratische rechten onthouden om de burgers vervolgens te kunnen uitkleden tot ze in hun blote kont komen te staan!!!! Dit zijn de manieren die de overheid hier in nederland gebruiken, waarbij de ambtenaren en de rechters en bedrijven en politie elkaar de hand boven het hoofd houden om de boterham van zichzelf te waarborgen ten kost van de rechten van de burger!!!!!!!

 4. Omdat die overheidshulp bij de zelfde boeven komen als hier om ook daar de zaken in stand te houden met de NSBers, die het geld in handen krijgen , daarom worden zij geholpen met het geld van de burger,dus wij zijn onze eigen ondergang aan het finacieren al meer dan 64 jaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.