oriReeds geruime tijd claimt de overheid dat het wemelt van de terroristen. Sterker nog: volgens de overheid schuilt er in ieder van ons een potentiële terrorist. Dat u het maar weet.

Lange tijd dacht ik dat terrorisme allemaal onzin was. Een typische staats-hype om iedereen bang te maken. Maar toen ging ik e.e.a. op een rijtje zetten.

Worden er aanslagen gepleegd?
Nou en of! Aanslagen op onze vrijheden, aanslagen op onze privacy, aanslagen op ons immuunsysteem, aanslagen op onze inkomsten, erfenissen en alle andere eigendommen.

Worden doelen heiliger beschouwd dan de middelen?
Nogal ja, kijk maar naar vrijwel alle politieke besluiten van de laatste jaren.

Worden acties verdedigd vanuit een krampachtig, doorzichtig, eng en fanatiek geloof?
Kijk maar naar de recente uitspraken van “Hallowed are the Ori”-Rouvoet.

Zucht, het is helaas waar: terrorisme is een groot probleem. Maar vraag jezelf vooral niet af wie daar voor verantwoordelijk is, want dat is ook een vorm van terrorisme.

Sen Huwa

5 REACTIES

 1. Het terrorisme-spook is als het poeder van Urbanus z’n boerke dat hij gebruikt tegen de olifanten. Het afwezig zijn van voornoemde olifanten in de akker van het boerke is volgens het boerke het bewijs voor de goede werking van het poeder.

  De overheid is als het boerke. Helaas geen grap, maar wel totaal geschift.

 2. Van welk land is de overheid nu de grootste terrorist?
  Hugo van Reijen

 3. Terroristen doen enge kleine dingen, uit frust.
  Regeringen doen enge grote dingen uit macht lust.

  Enne 3 torens met 2 vliegtuigen naar beneden halen vind ik een eng groot ding. En daarna ergens een land binnen vallen en het bezetten ook. Daarna al onze vrijheden weg halen ook. Daarna wetten veranderen en geen tegenspraak dulden ook. Een president onder een ander noemer aan stellen voor alle europianen zonder dat maar iemand van het volk mag kiezen ook. Iemand zonder enig kans om zich te kunnen verdedigen in de rechtzaal als Terrorist in een oranje pakje opsluiten, ook.

  Ik weet het niet meer, kan beter wachten op verandering, rustig blijven. En zorgen dat mijn kids niet het leger in gaan. Hun de waarheid vertellen zo als ik het zie, hoe je met je buren kan en zou moeten omgaan;
  Love Peace & Respect
  Augusto

Comments are closed.