Ron PaulHet blijkt dat de Ron Paul video die ik aanvankelijk had geplaatst eerder al door André is gebruikt. Derhalve heb ik de aanvang van dit artikel iets gewijzigd.

Er verschijnen steeds meer tegenstrijdige berichten over de terrorist die boven Detroit een vliegtuig zou hebben willen laten neerstorten. Volgens de laatste versie zat de bom opeens in ’s mans onderbroek, terwijl er eerder al minstens twee andere versies circuleerden en de laatste versie niet verklaart hoe de terrorist dan aan ernstig verbrande benen gekomen is.

Zoals reageerder Caroline bij Stan de Jong fijntjes opmerkt: Wat mij verbaast is dat de bom in broek zat, ik heb namelijk wel eens gehoord dat opblaasterroristen de geslachtsdelen (die ze nog hard nodig denken te hebben) extra inpakken. Dat nu lijkt me moeilijk te rijmen met een bom in je broek stoppen.

Hoewel de FBI nog steeds ontkent dat er meteen na deze terrorist een tweede man gearresteerd is, wat door verschillende passagiers onafhankelijk van elkaar is beweerd, geeft de Amerikaanse marechaussee nu toe dat er inderdaad een tweede arrestatie is verricht. Het vervelende aan tegenstrijdige berichten is dat ze niet allemaal waar kunnen zijn, hetgeen weer aanleiding vormt voor complot-denken.

Intussen heeft Ernst Hirsch Ballin laten weten dat Schiphol zogenaamde naaktscanners moet gaan gebruiken, en dat met een snelheid die ook al doet vermoeden dat deze ‘aanslag’ niet onverwacht kwam.  Intussen lopen de Christelijke voyeurs zich al warm voor deze doorkijkapparaten; ach, die jongens hebben qua frustraties nog een hoop in te halen. Niemand die het over de effecten van röntgenstraling op frequent flyers heeft.

Ook Erik Akerboom, in één van de meest overbodige functies van Nederland, staat al te trappelen om mensen in het kruis te graaien. Door wat voor soort perverselingen wordt hier in vredesnaam ‘beleid’ gemaakt? Dat het de ‘brave burger’ steeds moeilijker wordt gemaakt om gewoon van A naar B te gaan wordt steeds pijnlijker duidelijk, maar er is nog geen terrorist gepakt door deze vrijheidsberovingen. Sterker nog, hoe geloofwaardig is het dat iemand zonder paspoort op een vliegtuig naar Amerika kan stappen?

Vreemd genoeg weigert men naar bewezen wel werkende oplossingen te kijken. Maar ja, die zijn niet politiek correct. In Israël kunnen passagiers gewoon vloeistoffen meenemen in het vliegtuig, en hoeft men niet zijn/haar schoenen en riemen af te doen. Toch heeft Israël geen last van (mislukte) aanslagen. De Wall Street Journal heeft daar dit bericht over.

Ethnic profiling lijkt mischien wat collectivistisch en discriminerend, maar dat moet dan maar. En misschien helpt het ook nog om ‘de zwijgende meerderheid’ onder de moslims eindelijk eens zo ver te brengen dat zij daadwerkelijk protest gaan laten horen tegen diegenen die uit naam van ‘hun geloof’ andersdenkenden naar het leven staan.

Of de situatie werkelijk te reduceren valt tot het simplisme van Ron Paul, die lijkt te denken dat alle islamitische agressie meteen stopt nadat het westen soevereine landen inderdaad soeverein laat zijn waag ik te betwijfelen; de bepaald niet vreedzame kolonisatie van het westen door dezelfde types wijst daar namelijk niet op.  Dwang, intolerantie jegens andersdenkenden en de heilige opdracht de wereld te beheersen zijn nu eenmaal verankerd in de ideologie die islam heet, en die door sommigen abusievelijk nog steeds als ‘religie’ wordt gezien en aangeduid.

Echter, zolang het westen de soevereiniteit van landen blijft schenden kan de balans niet worden opgemaakt. Dus Paul heeft zeker een punt als hij een pleidooi houdt voor terugtrekking van de westerse militaire aanwezigheid uit landen waar zij niets te zoeken heeft.

Who is John Galt?

21 REACTIES

 1. De militaire uitgaven an VS en UK is al 75% van de totale militaire uitgaven in de wereld. De VS bezit bijna 1000 basissen over heel de wereld. Vind je het gek dat de haat tegen VS in de Arabische wereld steeds groter wordt? Geloof je in een wereld zonder complotten?

  Maak chaos, vernietig natuurlijke banden en vergroot je macht. De plannen liggen klaar. Dacht je dat CIA niets met deze aanslag te maken heeft. Dat je echt dat dit allemaal toeval is? De mensen achter de overheden lijken dom maar ze zijn het niet.
  Ze weten wat ze willen. Ook deze economische crises is gemaakt en zal worden gebruikt om macht te vergroten. Bereid je maar voor op meer oorlogen. De NWO komt eraan.

  Andre [9] reageerde op deze reactie.

 2. Een van de weinige punten, maar wel een erg belangrijk, waar Ron Paul zich volgens mij in vergist of onderschat, is inderdaad de decenia lange kolonisatie van Europa wat zich blijft doorzetten. Alle oorlogen stoppen, die ongetwijfeld bijdragen en vaak een aanleiding zijn van het terrorisme, gaat daar niks aan veranderen..
  Het is ook erg uitkijken naar Jemen en Saoudi Arabië.

  Hoe dan ook, hopelijk blijft z’n populariteit stijgen en komt er eindelijk een kantelmoment.
  Verandering in de EU zal voor ’n groot deel vanuit Amerika moeten komen, en vice-versa.

  peter [5] reageerde op deze reactie.

 3. Wie vertaalt die video ’s eens iedereen kan geen engels verstaan en lezen.

 4. @surfer [3]:
  Saudi Arabie is onder controle VS. In Jemen zit veel olie. Het militair industriële complex wil zijn macht ook uitbreiden in Jemen. VS is vijand nr. 1 van de menselijke vrijheid. Moslimhaat wordt gebruikt om chaos en verdeeldheid te zaaien en macht te vergroten. CIA controleert en gebruikt terrorisme.

  Fluminis [11] reageerde op deze reactie.

 5. @R. Hartman (NI) [7]:

  Die claim klopt wel degelijk. Ze vragen zelfs of je getrouwd bent, hoe lang en met wie. Als je alleen reist dan vraagt men waarom je echtgenoot m/v niet meegekomen is. Dit alles op uitgaande vluchten; het intereseert ze geen reet of je al dan niet je vliegtuig mist. Bij het minste of geringste teken van obstinaat gedrag mag je rekenen op nog meer vragen en nog meer vertraging.

  Zulks is het “voordeel” van de totalitaire, zionistische Staat Israël. Hitler had het niet beter kunnen verzinnen.

 6. @peter [5]:
  Al sinds 1300 jaar verovert de islam ideologie land op land op land. De haat die zij tegen ongelovigen hebben komt mijn inziens niet door de CIA (die bestaat nl. nog geen 1300 jaar) maar door hun ‘heilige’ boek de Koran en aanverwante geschriften (Hadith etc). Dat de VS door een verdeel en heers politiek zoveel mogelijk van de wereld probeert te beheersen daar kan ik in meegaan of zij hieruit een NWO proberen te vestigen durf ik niet te zeggen. Maar de haat van moslims tegenover alle anderen staat al bijna anderhalve millennia in de geschiedenis boeken, dat heeft helemaal 100% niets met de VS van doen.

 7. Buiten het feit om dat het een onnodige inbreuk is op de privacy er andere beproefde methodes bestaan om explosieve op te sporen, nl speurhonden IS HET TEGEN DE GRONDWET!!!
  Artiket 11, recht op onaantastbaarheid van het lichaam.

  Weet iemand wat de stralingsintensiteit is van dergelijke apparatuur, in verband met de ICNIRP-normen?
  R. Hartman (NI) [13] reageerde op deze reactie.

 8. @R. Hartman (NI) [13]: Oke, mee eens, maar dan moet het nog wel door de 2de kamer en als we voldoende oppositie kunnen mobiliseren zou daar misschien nog iets te winnen zijn.
  Als mensen zich bewust worden dat ze voor een kanon staan die hun lichaam doorboord met HF EM-velden (straling) en weten dat deze kankerverwekkend is (verpleging staan niet voor niets achter een scherm), is er wellicht oppositie te vinden. Misschien dan toch maar wat extra speurhonden inzetten, veel gezonder!
  Probeer gewoon (positief) naar mogelijkheden te zoeken.

 9. Wij zijn van mening dat als eerste prioriteit we het fraudulente Centrale Banken systeem dienen te hervormen. Wij zijn het Europese onderdeel van een wereldwijd relatief kleine maar sterk groeiende beweging die actie voeren voor het beeindigen van de Private Centrale Banken, waaronder de Europese Centrale Bank (en haar leden) (ECB), De Centrale Bank van Engeland (BoE), en de U.S. Federal Reserve Bank (FED)

  Rente wordt door banken berekend met maar een doel, winst. Waarom zou een weldenkend land rente betalen aan een private Centrale Bank voor het circuleren en gebruik van haar eigen geld?!

  Het is deze rente die het huidige model rekenkundig bewezen terminaal maakt. Met andere woorden: het huidige zogeheten ¨Fractional Reserve Banking¨ model heeft een verloopdatum zoals door ons al decennia geleden is verkondigd en die eind datum is inmiddels overschreden.

  Ook al is de Nederlandse Bank zogenaamd genationaliseerd toch zijn het nog steeds de Oranjes, de familie Fentener van Vlissingen, Shell, en andere machtige partijen die de touwtjes in handen hebben middels schijn constructies waarbij de indruk wordt gewekt dat het volk/de overheid het voor het zeggen zou hebben.

  Het is onze gedachte dat middels deze machts structuur het land wordt gecontroleerd en dat daarom de eerste prioritiet dient te zijn om hier een einde aan te maken.

  We beschikken over een rekenkundig model dat onomstotelijk het bewijs aantoont dat het huidige bancaire systeem van ¨Fractional Reserve Banking¨ terminaal van karakter is. Dezelfde rekenkundige modellen komen ook met een heldere oplossing waarin er voor inflatie, deflatie, en andere zaken geen plaats meer is.

  In ons model wordt ook geen rente berekend van leningen indirect of direct aan het volk. Het huidge banken systeem is pure fraude en dompelt het volk in schuld. Moderne slavernij is hiervoor een goede term.

  Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: http://endtheecb.ning.com

  Wij voeren momenteel alleen actie in de Engelse taal omdat dit zich nu eenmaal niet alleen tot Nederland beperkt.

  Met vriendelijke groet,
  Sjaak

 10. @R. Hartman (NI) [2]:
  Allemaal heel mooi dat men het model van EL AL gaat promoten.

  Iedereen weet dat er op een EL AL vlucht ook geregeld andere lading is dan er o de vrachtgegevens te lezen is.De gewapende under-covers zijn dan ook deels voor die lading verantwoordelijk.

  En ja jullie formuleren het allemaal heel netjes dat men uiteindelijk iedere moslim binnenste buiten moeten of mogen keren maar als jullie heel eerlijk zijn staat het westen nog altijd bovenaan als het om terreur gaat.

  Het meest onderbelichte maar in omvang grootste gevaar ging uit van het GLADIO netwerk.Met valse vlag operaties werden her en der linkse aanslagen geleegd.Grote groeen criminelen waren onderdeel van onze Nederlandse versie van GLADIO.Immers zij waren-zijn gewend aan ondergrondse netwerken,hebben een natuurlijke aanleg voor sabotage en onttrekking aan de rechtsorde,vormen door hun handel en wandel al een ondergronds netwerk met een behoorlijke structuur die jaren kan stand houden.

  Mink K was en is niet zomaar een crimineel.Zijn kennis van waens en exlosieven kwam echt niet uit de lucht vallen.Niemand in de media die daar echt onderzoek naar doet.Oke hij kwam wel eemns in Roosendaal maar of hij in de snackbar nu een broodje commando bestelde of een commando een broodje Mink K is me nog niet duidelijk.Wel is duidelijk dat menig groene baret zijn eigen kijk o die zaak heeft.Scheveningse bosjes stonden niet o de stafkaart van Mink en Teeven.

  Kortom wie echt de terreur wil uitbannen moet eerst zorgen dat alle illegale acties worden gestopt.

  Handig hoor die die hollandse beveiligers die een eigen zaak het midden oosten hadden.Maar hoeveel van die oeraties lopen er nog.

  Nederlandse ondersteuning van de komende terreur jegens Venezuela is nog onderweg.Maar wie zijn handen vuil maakt kan zijn vingers branden.

  En ons leger die zich tegen de eigen bevolking wapent.Spionage vliegtuigen boven het dorpje VEEN .Nog even en we krijgen ook van die OBAMA FEMA KAMPEN.

 11. Geachte schrijver
  Heeft u zich al eens afgevraagd / onderzocht welke schadelijke gevolgen een electro magnetisch bombardement met MILIMETER-GOLVEN op uw fysieke lichaam heeft, of hoe uw aura erdoor verziekt word tijdens het scannen? Zeker de moeite waard, als u weet dat GSM,UMTS masten al schadelijk zijn voor uw (lichamelijke, geestelijke) gezondheid 😉

  Onder het motto van “detector” word uw fysieke lichaam ge-microwaved. We weten inmiddels allemaal wat dat doet met een ei in een magnetron 😉 Laat staan met een kwetsbaar menselijk lichaam

  Ik ben ook heel benieuwd hoe Schiphol gaat reageren op de eerste (of massale ) gezondsheids – schadeclaims door die “naakt-scanners”
  Hoe lang ze er nog blijven staan, als de schadelijke gevolgen zijn aangetoond

  Volgens mij is dit gescan ook nog in strijd met de “Universele rechten van de mens”voor zover dat nog wat betekent).Dezemillimeter-straling gaat dwars door je fysiek lijf heen. Eigenlijk word hierdoor je (lichamelijk privacy) verkracht met rontgenstraling voor wat?

  Voorts is het ook een manier om mensen te demotiveren om te gaan vliegen. Wie wil er nu gratis met tegenzin in bestraald worden door een andere (rontgen)bron dan de spaanse tropenzon? Niemand toch?

  “Dwang en intolerantie”:
  zijn vooral terug te vinden in de zieke gedachtenkronkels van de duistere New World Order individuen, de Eugenisten, die de werkelijke (kerkelijke, econmische en financiele) wereldmacht in handen hebben.

  Het westerse sovereiniteit word structureel kapot gemaakt door de CFR Council of Foreign Relations ten gunste van Superstaten zoals Europa en North-Amerikaanse-Unie.

  En wat Ron Paul betreft:
  Trap er niet in, Same shit als Obama! Hij is OOK lid van Amerikaanse “horned hands clubje” (illuminatie, Skulls an Bones man)
  http://troyspace2.wordpress.com/2008/02/08/ron-paul-the-horned-hand/

  Politici zijn….
  net als MTV-vechtersbaasjes.. Voor TV maken ze elkaar het leven zuur, en na afloop lachen ze samen met een biertje hoe ze het land weer een dag belazerd hebben. En gehele volksstammen trappen er iedere keer weer in..

 12. Voor de Israel promotie campagne zou ik even willen weten hoe het toch mogelijk is dat een alnd met zo´n verfijnde ilichtingen cultuur een zo´n groot internationaal opererend crimineel netwerk kent.Kijk dat onze Holleeder bescherming geniet vanuit zijn functie onder GLADIO mag dan niet bekend zijn maar waarom denk je anders dat belangrijke strafzaken op kleine vormfoutjes en verdwenen dossiers afketsen.Als je kijkt hoeveel criminele bendes vanuit Israel de wereld bedienen met hun diensten dan kan het niet anders zijn dan dat de MOSSAD van de hoed en de rand weet maar waarschijnlijk ook van hun logistieke diensten gebruik maakt.

  Wat de link maakt naar divesre brandhaarden in de wereld.De luchthaven van Oostende was immers jarenlang de draaischijf voor wapenhandel.Het meest verbazende was echter dat hulporganisaties zowel gov als non gov wisten dat er met diezelfde vliegtuigen of zelfs vluchten wapens werden vervoerd.

  Met andere woorden hulporganisaties zijn een verlenge van de schijnpolitiek.Het is nooit de bedoeling om die derde wereldlanden zelfstandig te laten functioneren omdat dat de macht van de wereld-orde aantast.Immers als een alnd niet langer afhankelijk is van hul gelden en goederen kan het as echt zijn eigen koers gaan varen.Nu gebruikt nederland te pas n te onpas zijn geldeijke steun om in suriname en de antillen de politiek te domineren.Als jullie dit of dat niet doen schorten we de steun op.Machtsmisbruik en de media selen daarbij een belangrijke rol op de publieke opinie op het niveau van de telegraaf lezers

  Wat in de krant en o televisie wordt getoond is immers waar ook als foto´s van protesten zijn geshopt waarbij pro ineens anti wordt.
  Maar kijk ook even naar de bende van nijvel en de bewezen aanvallen van amerikaanse eenheden op belgische kazernes.Die gebeurtenissen staan uitvoerig beschreven met officiele protesten van de lokale en landelijke belgische olitiek.Zie in het verlengde daarvan de nederlandse aanval opde kerncentrale door special forces

 13. Heeft er nog iemand een potje NUTRICIA uit het jaar 1993 voor me staan.Hij moet wel uit een Roosendaalse suermarkt komen en er moeten DOPERWTEN inzitten.O de streejescode moet GLADIO 1993 staan.

  Het collectief geheugenverlies heeft ook deze zaak in zijn macht.Maar zeg nu eens eerlijk als in deze zaak het geiste losgeld ook daadwerkelijk was betaald waar zou dat dan naartoe gegaan zijn.

  Kijk dat Roosendaler en ex-doperwt A. de .W

  en majoor N.B zich verekend hadden over hun vrijbrief wil niet zeggen dat er niet ergens iemand aansprakelijk was voor dit soort zaken.De nederlandse GLADIO afdeling was immers officieel al gesloten maar de acties gingen door.Het enige wat er veranderd was is de verantwoordelijkheid.

  Na het sluiten lag die verantwoordelijkheid immers niet meer bij de overheid maar bij de deelnemers zelf ondanks dat zij nog steeds orders kregen van dezelfde contactersonen die officieel nog altijd ambtenaren waren.

 14. De spontane overgave van het duo Klepper en Mieremet met de wapens van GLADIO was misschien helemaal niet ingegeven door hun angst jegens de maffia maar als bescherming tegen hun oud collega´s van het GLADIO netwerk.Kijk als je jezelf bij een normale agent meldt met die wapens ga je in eerste instantie de normale openbare lijn van onderzoek in.Dit biedt je bescherming tegen het spontaan in rook ogaan van jou persoon.

  Als men zich echt alleen tegen de maffia had willen beschermen had men die wapens immers beter onderhands aan de BVD kunnen leveren.Dat had ze onder normale omstandigheden namlijk meer privileges opgeleverd zoals een onaantastbare status net als degene die de gijzeling c.q ontvoering van een oranje lid heeft kunnen voorkomen met zijn tips.

  Maar wat ook een opvallend gegeven is dat men oude koelkasten als opvulling heeft gebruikt.Ik kan me voorstellen dat je in dat gebied liever iets handzamers zou kiezen.Valt ook wel erg op hoor die witte koelkasten midden in de bosjes ingraven.

  En waarom zou je die wapenkisten uberhaubt meenemen.Kiep de boel leeg en je bent minder tijd kwijt met het verdoezelen van de diefstal dan het sjouwen met opvallende koelkasten in het bos.

  Maar nog even over de ramp in Enschede.Gladio opslag is niet geheel ondenkbaar op die lokatie.Ovallende namen die bij het onderzoek betrokken waren en zich bij het onderzoek van een A mijntje al verdienstelijk hadden gemaakt bij het verhullen van de waarheid.

  Fred Teeven heeft het tegenwoordig wel voor elkaar zeg.In die tijd wist hij ook niet meer welke kant hij moest kiezen maar zie daar wie zich aanpast aan de organisatie spint er meestal garen bij.

 15. john galt is een fictief persoon in het boek Atlas Shrugged
  ow.. het was niet de bedoeling daar antwoord op te krijgen 🙂
  goed boek wel

Comments are closed.