BenTimeMagazine2009Voor wie het nog niet had gehoord of gelezen: Time Magazine, één van de vele ten onder gaande mainstream media, heeft Ben Bernanke als Persoon van het Jaar 2009 gebombardeerd.

Charles Burris denkt er het zijne van (KLIK voor het volledige verhaal):

De keuze van Fed voorzitter Ben Bernanke als de Time Magazine 2009 Person of the Year is niet minder krankzinnig dan hun keuze voor Adolf Hitler (1938), Joseph Stalin (1939), Winston Churchill (1940), Franklin D. Roosevelt (1941), Joseph Stalin (1942), George Marshall (1943), Dwight Eisenhower (1944), Harry S Truman (1945), James S. Byrnes (1946), George Marshall (1947), Harry S Truman (1948), of Winston Churchill (1949).  De keuze voor Bernanke dient in de juiste historische context gezien te worden. Time Magazine heeft altijd macht en degenen die het uitoefenen bewierookt.

En Ron Paul ook:

[HTML1]

[HTML2]

Hattip lewrockwell.com.

4 REACTIES

 1. Tja, dat is triest hoor. Die man vertegenwoordigt het belang van de FED en die vertegenwoordigt weer het belang van de grote bankiers. Dat is niet het belang van het volk of de economie.
  Bernanke is de machtigste figuur in het Westen. Samen met zijn bancaire vrienden wordt bepaald wat er gebeurt. Zij zijn de veroorzakers van deze crisis. Zijn foto zou niet op de Time moeten prijken maar op een poster op het politiebureau: gezocht!

  Zo wordt me steeds duidelijker dat de MSM de weg kwijt zijn. Riekt wederom naar propaganda.

  (dit is een kopie van mijn post onder een andere rubriek)

 2. Maakt niet uit, het is binnenkort afgelopen met de papieren media en niet veel later met de huidige vorm van TV.
  De focus moet nu liggen op het beschermen van het vrije internet, geen milimeter internet vrijheid moeten we opofferen!

 3. Ron Paul heeft het goed verwoord, een van de weinigen, die het hart op de goede plaats heeft zitten voor de belangen van de burgers en niet van dezelfde zakkenvullers die al jaren de kluit belazeren en denken zich dat nog steeds te kunnen permitteren. De kruik gaat net zolang te water tot hij breekt!

Comments are closed.