Milieu_Klimaat_CO2_Stop exhalingIn Kopenhagen hebben de klimaatgelovigen tot nu toe nog steeds geen overeenstemming kunnen bereiken. Morgen, vrijdag, is al de laatste dag. Hoewel nog maar weinig tijd, durf ik te wedden DAT ER EEN OVEREENKOMST KOMT! Dit is voor 90 % zeker.
 
Al die hotemoot-politici kunnen zich niet permitteren om thuis te komen met een mislukking. Er moet daarom een formulering gevonden worden waarmee ze naar huis kunnen en aan “hun volk” kunnen vertellen welke grootse daden ze weer hebben gepleegd. Uiteraard zodanig dat het volk niet merkt dat ze belazerd worden!

 En dat zal zeker lukken want morgen komt ook Barack Obama. En al helemaal niet te vergeten dat nu ook Jan Peter Balkenende in Kopenhagen is!

Deze politieke zwaargewichten zullen dat zaakje beslist klaren!

 Waarschuwing: Lees, luister, zorgvuldig naar de verklaringen. En vraag u af waar u gelijmd of bedrogen wordt.

5 REACTIES

  1. Schoppen tegen een dood paard is niet eerlijk, dat kan iedereen. Ik denk dat het niks wordt…Pakt alvast en dikke sigaar en lacht naar Monica.

Comments are closed.