Stop3Het BB-Km-heffingskastje is een volgende controle op ieders leven. Hoe politici ook kletsen, dit feit is niet te ontkennen. Ook de smoes van Eurlings, dat de overheid toch al alles weet, en dat de GSM je zelfs meer controleert, doet niet ter zake. HET SPIONAGEKASTJE IS GEWOON WEER EEN VOLGENDE STAP. Want reken maar, als de “mogelijkheid” er in zit om het kastje voor controles te gebruiken, dan zal het vroeg of laar ook gebruikt worden!
Verzet U! Genoeg is genoeg! Hieronder enkele mogelijkheden waarmee u een protest kunt laten horen.
 

De nationale campagnes tegen de ‘Big Brother is Waching You’-GPS-Kilometerheffing zijn begonnen!
 
Teken hier de petitie voor een Referendum over de Kilometerheffing!
http://www.kilometerheffing-nee.nl/digitale_steunbetuiging.php

 Géén Big Brother GPS-kastje in de auto!
Teken hier de petitie voor het behoud van onze privacy in de auto!  http://www.redonzeprivacy.nl/petitie/ 

Hier kun je de petitie van de VVD (NIET mijn partij!) tekenen tegen de de GPS-Kilometerheffing: http://www.kilometerheffingnoway.nl/

Ingezonden door Paul E.

8 REACTIES

 1. Protest aantekenen tot je een ons weegt, deze regering en politici, die niet meer zijn dan schoothondjes van Amerika en de hogere elite, trekken zich geen ene moer aan van petities or whatever. Kotsnijgingen krijg ik van het slappe gezeik dat ik steeds weer hoor op tv en radio en de leugens die iedere dag weer over ons worden uitgestrooid door godsdienstwaanzinnigen, komen me totaal de strot uit.
  Als ik de berichtgeving volg en alle plukjes verzamel dan kan ik maar één ding concluderen dat de wereld totaal aan het instorten is. Het zal denk ik niet zo heel lang meer duren dan zijn we slaaf van de overheid, omdat de wereld zoals we die kennen ophoud te bestaan. We zullen totaal failliet en berooid zijn..en je geld, goud en overige bezittingen zullen geen stuiver waard blijken. We zullen niet meer voor onszelf kunnen zorgen en kunnen we niet meer doen dan heel onze ziel en zaligheid en alle eventuele bezittingen af te staan aan een nieuwe macht.
  We mogen niet meer beslissen, we mogen niet meer denken, we mogen niet meer ons zelf zijn, we mogen geen zaken weigeren die we niet willen, wij zijn niet meer dan melkvee en proefkonijnen, we moeten onderdanig zijn aan wat voor geloof dan ook maar, en we mogen alleen nog luisteren naar een circusattractie en een poppenkastvoorstelling waar men achter de schermen werkt aan obscure zaken en van waaruit men bezig is de burger simpelweg op slot te zetten. Ronduit walgelijk om te zien hoe de politiek ons allen aan de rand van de afgrond brengt…en waanzin. Eerdaags is het zover en zullen we diep, bijna oneindig diep vallen…tenminste als we de waanzin overleven, want de dood zou wel eens onze verlosser kunnen zijn.
  We leven niet meer, maar worden geleefd en dat dankzij de poppetjes die u af en toe op tv ziet die daar hun ding komen doen, hun leugens over u uitstrooien en uw hersens kneden totdat u murw, leeg en bankroet bent.

 2. Er komen steeds meer bedrijven die structureel geen cent belasting betalen. Ze doen niet eens aangifte. Sterker nog: ze voeren niet eens een administratie.

  Af en toe komt de (belasting)deurwaarder langs en neemt dan alles mee dat hij af mag pakken. Op een gegeven moment is alles wat afgepakt kan worden allang afgepakt en vervangen voor gehuurde of geleaste productiemiddelen.

  Het enige wat de belastingdienst kan doen is de verantwoordelijken opsluiten. Maar dat doen ze vaak niet. Als er geld is heeft gijzelen zin, maar als alle geld op is houdt het op.

 3. Ach het is in nederland bijna onmogelijk om een grote groep op de been te krijgen tegen iets. Iedereen blaat op verjaardags feestjes en op sites zoals vrijspreker maar van actie komt niks terecht. (evenals bij mijzelf).

  Wat dat betreft vind ik moslims vrij effectief, die slaan erop los als ze denken onterecht behandeld te worden en zijn wel in voor een demonstratie of een aanslag.

  Mooi voorbeeld na onze belasting controle was dat we eea niet in orde hadden met km registratie. Na wat drijgen dat we onze zaak wel zouden beeindigen (omdat het op deze manier weinig zin had om te werken) werd het bezwaar geaccepteerd.

  Tja, denkt de overheid ons nog te stimuleren om te werken of om onszelf in te zetten voor de betere samenleving ? Veel mensen zitten vast en kunnen niet anders maar er zijn ook veel mensen met een paar centen en zijn onafhankelijk maar vertrekken uit de spinnenweb.

 4. Hier ook nog een paar tips:
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=9959
  Verder zijn drie probate actiemiddelen voor handen:
  1)zoveel mogelijk gelijkgestemde zielen vinden die op hun beurt andere gelijkgestemde zielen opzoeken, enz. Een menselijke kettingbrief als het ware.Begin niet of zet door: denk aan de macht van het getal.Feitelijk is de kilometerheffing nog lang niet in werking getreden. Een en ander is- en dat weten ze in Den Haag donders goed- technisch zeer ingewikkeld. Er is ook geen zekerheid dat het hele systeem jarenlang feilloos blijft werken.
  Kritiek van Raad van State kan ook niet genegeerd worden!
  2)ik heb er een gewoonte van gemaakt om bij ieder probleem met de overheid en suborganisaties een advocaat in de arm te nemen.Dat kost handenvol geld, zult u zeggen. Maar dat valt erg mee. Als je onder een bepaald inkomensniveau zit kun je rechtsbijstand aanvragen, hetgeen in de meeste gevallen wordt gehonoreerd. Want de brief van een advocatenkantoor maakt veel meer indruk op de initiators van bestuurlijke willekeur dan dat je zelf in de pen klimt…!
  3)en als je eenmaal aan de gang bent: geef nooit op!
  Eén bewijs van doorzettingsvermogen volgt nu.
  http://tinyurl.com/cznwnq (PDF)
  Tip voor schotelkijkers: de SGP heeft vandaag een motie ingediend om satellietschotels te VERBIEDEN.
  Zie daarom pagina 1 van voornoemde PDF..!!!

 5. Ik heb gelukkig geen woonwerkverkeer en gebruik mijn auto dan ook uiterst zelden (3 megameter per jaar) voor een paar familiebezoekjes. Rest is gewoon alles te voet in het stadscentrum.
  Reizen doe ik vanaf Zaventem.
  Tickets door gepensioneerd familielid gekocht/betaald (betaal ik uiteraard terug – contant) en op reis pin ik ter plekke met pinpas van ander gepensioneerd famillielid (betaal ik uiteraard eveneens terug).
  Resultaat: noch aan mijn creditcard, nog aan mijn bankafschriften valt ook maar iets te zien.
  En bejaarden die van een AOW’tje leven worden toch niet onder de loep genomen.
  Zo kan ik dus z.g.a. anoniem reizen.
  Overigens wat “mijn” auto betreft: die heb ik wel betaald (2e hands) maar is niet overgeschreven en staat nog steeds op naam van een ander gepensionneerd familielid die jaarlijks belasting, verzekering etc. betaald (en die ik uiteraard contant terugbetaal).

 6. Ook al was de VVD lang mijn partij, hun huichelachtigheid betreft dit onderwerp doet mij kosten. Jarenlang vorostander en nu opeens tegen. Rutte versprak zich laatst: de “manier waarop” dit kabinet de km heffing doet was abject. U mag de conclusie trekken …

Comments are closed.