EU_COMMUNISMEEn u dus minder vrijheid! Vandaag gaat officieel het Verraad van Lissabon in werking. Dat betekent al direct dat in Brussel veel meer beslissingen genomen kunnen worden waarover de afzonderlijke landen geen veto meer over kunnen uitspreken. De Nederlandse politici, inclusief koningin Beatrix, hebben (namens de Nederlanders) daarvoor de Nederlandse soevereiniteit verkwanseld. Daarmee tevens aantonend dat ze zich van het volk niets aantrekken.
 
Het volk had in een referendum immers overtuigend NEEN gestemd tegen de EU grondwet. Die grondwet hebben ze toen “in een andere kaft” gestopt en het is ze daarmee gelukt het volk koest te houden en het Verraad van Lissabon (VvL) te ratificeren. Ik ben nog steeds verbaasd dat dit zo maar geslikt werd en dat daar zo weinig reacties tegen kwamen. Hoe slaafs en indolent is “de Nederlander” geworden!! En politicus oud voorzitter van de Commissie Jacques Delors verklaart dat we dit VvL moeten zien als een eerste stap!! Reken dus maar al op volgende stappen.

Men schermt met kreten dat het Eiroparlement en de landelijke parlementen meer invloed krijgen. Wel, als je het VvL leest, kom je tot de ontdekking dat ze wel wat mogen zeggen, misschien vertragen, maar echt niet echt beslissen. Geen rode kaart, alleen maar een gele!!

Nu rest die mensen die kunnen nadenken alleen nog om te denken hoe we weer uit deze onderhorigheid uit kunnen komen.

Vandaag gaat ook meteen in de mede onder druk van de EU is besloten om al onze bankgegevens ter beschikking van de Amerikanen te stellen. En zelfs zonder zelf enig recht te hebben om ook te loeren in Amerikaanse rekeningen.  Dat hebben politici gisteren nog even geregeld voordat ze zich aan het VvL moesten houden. Dat had enige vertraging kunnen oplevereb!

Arm Europa!
Wat kunnen we doen om zo snel mogelijk uit die EU te stappen??

13 REACTIES

 1. “Wat kunnen we doen om zo snel mogelijk uit die EU te stappen??”

  Nu nog even niet zoveel. Zolang onze reguliere media niet kritisch zijn en ons niet van nieuws als vrijspreker voorzien blijven die mensen die (door onafhankelijk nieuws) kunnen nadenken met te weinig en kunnen nog te makkelijk genegeerd kan worden.

  Henk
  http://www.nieuwemedianieuws.nl

 2. @Andre NI [1]:

  Denk maar niet dat je voor eeuwig kan vluchten, als het zover is en de machtigen der aarde slaan de handen ineen dan zullen andere landen of worden platgewalst of zullen deze landen worden gedwongen om onder hun condities zich bij hen aan te sluiten.

  Kan mensen gelijk geven als ze proberen ergens in een gezond en normaal functionerend land hun heil zoeken, maar als de crisis in alle hevigheid losbarst zullen deze landen niet om de machtigen heen kunnen. Ik ben misschien een azijnpisser, maar het zal in de toekomst moeilijk worden om nog ergens een comfortabel leven op te bouwen zonder dwang en in alle vrijheid. Of je moet het over een andere boeg gooien en proberen werkelijk totaal onafhankelijk te worden van de ‘geciviliseerde’ wereld en leven als een kluizenaar die de wereld niet nodig is. Helemaal self-supporting. Lijkt me heerlijk en heel bevrijdend, maar ook zeer moeilijk.

 3. en ook nu zweeg de media weer in alle talen !
  Vrijheid ??? laat me niet lachen, het is een grote klucht, heel die vrijheid van ons !
  Zouden we zo langzamerhand vergiftigd/verachtelijkt zijn door al die t-e-ring vaccinaties ofzo ?

 4. Ik hoop dan maar dat gerechtigheid komt en op bezoek gaat bij Bak Ellende, en de andere mede criminelen die zich volk vertegenwoordiger noemen op deze wereld.
  Maar bank(geheimen)gegevens naar Amerika??????????
  Als het straks mis gaat, dan kunnen ze weten wie mag blijven en wie dood moet. Vergeet niet, bij het begin van vele genociede, de slagers een lijst met namen bij zich hadden. Om zowiezo die lijst afteslachten.
  Maar het zal wel mee vallen, ik zal wel Para zijn, en gerechtigheid zal het nu wel winnen van de slagers. Geen armoede meer op aarde en dus geen coruptie. Geen onnodige comsumptie, alleen alles degelijk maken, geen vervuilling, maar her gebruiken. Daar hoop ik op, want onze kids verdiennen echt een mooie wereld

  Love Peace & Respect
  Augusto

 5. Een meerderheid (daar heb je het CDA weer) vindt het niet erg om de blauwe vlag met gele sterren te laten wapperen op het Kamergebouw. EU-tegenstander SP schiet elke symboliek van de EU in het verkeerde keelgat. Maar ook de PvdA, VVD en de ChristenUnie vinden het niet op zijn plaats om vlaggen op te dringen vanwege de gevoeligheid bij de bevolking over de EU.

  Hoe wij burgers denken over de EU mag wel duidelijk zijn als men spreekt over ‘gevoeligheid bij de bevolking’…Tja, nu nog even dommetje spelen.

 6. @Andre NI [1]: Dat is gelijk een van de weinige positieve elementen van de Eu grondwet. De oude verdragen kenden geen opt-out. Nu is er een officiele procedure om eruit te stappen … 🙂

 7. Uit de EUSSR stappen is geen optie (meer). De Brusselse Kremlin-kliek zal elk land dat uitstapt genadeloos staffen door op zijn minst de handel op louche wijze te boycotten. Het komt neer op het doodhongeren van dorpen door wilde roofridders in de Middeleeuwen. Moven naar een ander land? Die oplossing heb ik ook al gehoord. Ook al niks, omdat je op enig moment naar de ambassade moet om je paspoort te laten verlengen. “Ach, u hebt geen woonadres in de provincie Nederland meer? Tja, dan kunnen we u moeilijk een reisdocument verschaffen.” Let wel, zo ver is het nog niet, maar het komt wel zo ver! Mijn God, in welke tijd leven we?

 8. En het is niet voor niets dat de Codex Alimentarius op 1 januari a.s. in gaat. En het Nl-volk is inmiddels een volk van schapen geworden. Nog te beroerd om dingen te onderzoek of er tegenin te gaan. 90% (gokje) weet nog niet eens wat er speelt binnen de wereld en hoe wij verkwanseld zijn en nog steeds worden door ons “geweldige” kabinet. Hoe wij afstevenen op een fascistische staat dankzij Hirsch Ballin en consorten. Dit volk heeft liever zijn brood en spelen en die krijgen ze ook van de MSM. Houdt het volk dom is vaak het motto, alleen dit volk houdt zichzelf dom. Alleen via de politiek kunnen we misschien wat veranderen, maar welke politieke partij met ballen en die echt het volk kan en wil vertegenwoordigen is er dan?

 9. Wat een vuurwerk in Lissabon. Goed voor het millieu zou ik zeggen. (misschien kan iemand van vrijspreker eens een artikeltje maken over vuurwerk vervuiling en de acceptatie hiervan?)

 10. @Liberty 5-3000 [3]:

  “Wie is “de nederlander”? ”
  Ik had het tussen “..” gezet, en dacht daarmee duidelijk aan te geven dat DE Nederlander niet bestaat.

  Politici maken bewust dankbaar misbruik van “verzamelwoorden” die niet een duidelijke omschrijving geven van wie er wel en wie er niet in valt.
  –In de EU heeft Nederland een stem.
  –Nederland geeft miljarden aan dictators van ontwikkelingslanden
  –Nederland heeft verloren van België met 2-0

  Het is goed ons steeds bewust te zijn waarover ze het hebben.

Comments are closed.