goremoonbat12Vraag bij gelegenheid Gore Al eens naar zijn mening over Climategate en je zult verrast zijn over de snelheid waarmee er door een handvol gorilla’s in pak aktie wordt ondernomen tegen je.

Ondertussen valt je de hoon van het op handtekeningen wachtende publiek ten deel; het publiek dat ook wel bekend is als “kiezers” of “sheeple”.

[HTML1]

Hattip lewrockwell.com.

25 REACTIES

 1. Waarom staan mensen (burgers) achter een filosofie dat er global warming of climate change zou plaatsvinden (behalve dat vrijwel alle beleidsmakers en hoge heren dit dag na dag verkondigen) ?

 2. Geef de mens brood en spelen, dan zullen wij de zaken wel verdelen moet die goor gedacht hebben.

 3. Dit is erg aangrijpend. Ik kan de onmacht van deze mensen die tegen El Goor en zijn groenhemden protesteren goed invoelen.

 4. Ik snap de onmacht, geloof niet in die klimaathoax, maar harder schreeuwen dan je opponent is nimmer de manier om een discussie te winnen. Juist door de attitude en de zekerheid die Al Gore uitstraalt lijkt hij de winnaar in de ogen van velen.
  Realiteit is dat veel mensen de waarheid niet in 1 x kunnen consumeren. Daarom lijkt het mij beter gefaseerd informatie te verstrekken, dus beginnen met aanwijzen hoe hij zelf beter wordt van dit schandaal, en pas daarna de NWO erbij halen.

  henk [8] reageerde op deze reactie.

 5. Als er minder CO² in de lucht is groeien planten slechter.
  Groenten zullen daardoor slechter groeien, waardoor er tekorten zullen ontstaan.
  Deze zal sowieso duurder worden, omdat productie ervan verder belast wordt door CO² tax.

 6. @joost [6]:

  eerlijk gezeg vind ik hem helemaal niet zo sterk overkomen. Als hem een paar kritische vragen gesteld worden door iemand die hem aankan, loopt ie tochw el te stotteren. Ze willen die oscar al terug gaan halen ook.
  Nu de nobel prijs. Dat hebben ze ook al een keer eerder gedaan.

  joost [9] reageerde op deze reactie.

 7. @joost [9]:

  Met een normale discussie ook niet vrees ik. Er zijn teveel factoren om iets te kunnen ontkrachten maar ook te kunnen aantonen.

  Angst regeert dus veel mensen nemen het voor zoete koek aan maar doen er verder ook niets mee, nemen geen maatregelen, gaan niet minder energie gebruiken of denken na over alternatieven. Ondertussen moeten binnen niet al te lange tijd allerlei toeslagen betalen voor gebruik auto of energie. (misschien gaan ze er dan anders over denken)
  John [12] reageerde op deze reactie.

 8. @Mike [10]:

  Als verstand zou regeren zou iedereen er beter van worden.
  De meesten weten niet eens wat CO² precies is, of waar het overal vandaan komt.
  Het is het enige onschadelijke uit mijn uitlaat bijvoorbeeld.

  Daar komt nog bij dat ze hebben GELOGEN om een opwarming te bewijzen.
  Dat is toch de laatste druppel?
  Op alle ‘bewijzen’ die je pro-opwarming aan kunt voeren kun je antwoorden “Ze hebben GELOGEN om een opwarming te bewijzen. Punt.”

 9. @henk [11]:

  Zoals ik gister als ergens reageerde is het te hopen dat Powned of Wakker Nederland (Telegraaf) een breed publiek trekken en een goed alternatief nieuwsprogramma maken. Ze moeten natuurlijk niet zoals BNN gaan beginnen want dan verlies je geloofwaardigheid op critisch terrein.

 10. @Rob ter Horst [14]:

  Zolang er allerlei meerprijzen op allerdaagse bezigheden komen ivm klimaat heeft de overheid er veel belang bij.

  Echte drastische maatregelen worden niet gemaakt dus het zal allemaal wel meevallen denk ik dan.

  Drastische maatregelen die snel beslist worden zijn helemaal geen probleem voor burgers (daadkracht en duidelijkheid van een kabinet). Juist die langslepende discussie’s brengen onzekerheid met zich mee en daar worden mensen moe van…

  * om en om oneven en even kentekens laten rijden, scheeld de zeker een kwart aan uitstoot en file’s lossen op. Openbaar vervoer nagenoeg gratis.

  * genoeg kerncentrale’s plannen en bouwen.

  * soepele vergunningen voor plannen zoals windmolenparken.
  John [16] reageerde op deze reactie.

 11. @Mike [15]:

  Als je veel geld voor leugens wil betalen, zul je leugens krijgen.
  Dat is ook marktwerking.

  @Mike [15]:

  “* om en om oneven en even kentekens laten rijden, scheeld de zeker een kwart aan uitstoot en file’s lossen op.”
  En als ik nou een tweede auto koop?

  “Openbaar vervoer nagenoeg gratis.”
  Gratis bestaat niet.
  Er moet iemand de rekening betalen.

  “Echte drastische maatregelen worden niet gemaakt dus het zal allemaal wel meevallen denk ik dan.”
  Dat geloof je maar.
  Er worden kapitale blunders gemaakt die ons allemaal treffen.
  Overheden worden groter en groter.
  Wij moeten in feite werken om hen te eten te geven.
  Alleen, er is steeds minder werk omdat diezelfde overheid als een kanibaal huishoudt onder de burgers.
  Neem nou dat kilometerrijden.
  De bouwkosten zullen wel tegen de 10 miljard liggen, en nog 1 miljard aan jaarlijks onderhoud.
  Dan moeten ze nog eens ‘winst’ gaan maken.
  Die onderhoudskosten moeten dus eerst nog eens van de winst af.
  Zodoende kun je concluderen dat het nooit rendabel zal worden.
  Maar als je de overheid bent, druk je het er gewoon door.

  Nog een paar trieste voorbeelden: “De Vaccinatiecampagne”, “De Betuwelijn”, “De Joint Strike Fighter” (Die nu al achterhaald is door moderne Russische jagers).

  En dat alles alleen om een paar “eliten” (Het zijn gewoon criminelen die levenslange eenzame opsluiting verdienen) van veel geld, en macht te voorzien.

 12. @Rob ter Horst [17]: De mens is niet verantwoordelijk voor de verandering van het klimaat. Dat het verandert is altijd al zo geweest, maar denk je nou echt dat wij daar iets aan kunnen veranderen?

  De mens heeft wel een heel groot aandeel in milieuvervuiling, en dat moet dan ook aangepakt worden.
  Nee men zit liever nu paniek te veroorzaken voor dingen in 2050, zodat men er niet meer op afgerekend kan worden als men fout zit.

  R. Hartman (NI) [22] reageerde op deze reactie.

 13. Jamer dat de mensen die het onder de aandacht willen brengen voroal uit zijn op provoceren. Ze beginnen meteen sneller te pratenm zodra Al Gore anwtoord (ongewtijfeld ontwijkend) wil geven en dan wat zooi als new world order etc. Jammer, want een gemiste kans. Veel beter is te doen alsof je oprecht geintereseert bent, maar gewoon bezorgd en zijn reactie af te wachten. Zeg maar de Groene Rekenkamer stijl.

  Dit is een beetje puberaal.

  Enigne [21] reageerde op deze reactie.
  R. Hartman (NI) [23] reageerde op deze reactie.

 14. @Armin [20]: Al Gore mag blij zijn dat mensen mensen überhaupt netjes aanspreken, gezien wat er zich afspeelt in die hele klimaat gedoe, gezien de leugens die Gore verkondigd. Zie maar dat het aanspreekpunt rustig verloopt waarbij mensen met “lastige” vragen met geweld worden verwijderd. En omdat zij met geweld worden verwijderd vind ik het volkomen logisch dat zij vervolgens het publiek duidelijk laten weten wat er zich, naar hun mening, afspeelt. Die Al gore verdient het om geconfronteerdd te worden. Op z’n minst.

  En tjah …. puberaal of niet …. de Groene Rekenkamer heeft volgens mij nog nooit zoveel kijkers getrokken als We Are Change. 🙂

  Enigne [24] reageerde op deze reactie.

 15. @Armin [20]: Armin, in de We are Change filmpjes zie ik Gore alleen maar negeren, niet reageren. In de andere filmpjes zijn de sprekers gebonden aan spreektijd, en Gore probeert met ontwijkende klets die tijd te vullen. Niet onlogisch dat men dat niet toelaat.

Comments are closed.