Milieu_climate_fraudAl hoor je er in de Nederlandse media en van de politici zo goed als niets over, het onderzoek naar de fraude in de klimaatrapporten van de Verenigde Naties gaat door.

Onderstaande filmpjes geven een beeld van wat er op het spel staat. Er wordt onder andere in verklaard dat de IPPC rapporten (door politici opgesteld) grote twijfels oproepen en dat de onderzoeken in de lente wel eens pijnlijke feiten aan het licht kunnen brengen.

Minimaal is het zeker dat politici die nu al grote hoeveelheden geld voor de bestrijding van de klimaatverandering aan de belastingbetaler onttrekken, onverantwoord bezig zijn.
 

 


Hier de door Jan-Pieter ingezonden filmpjes

:

14 REACTIES

 1. Minimaal is het zeker dat politici die nu al grote hoeveelheden geld voor de bestrijding van de klimaatverandering aan de belastingbetaler onttrekken, onverantwoord bezig zijn.

  Dat is waarschijnlijk ook de reden dat dit schandaal in NL wordt doodgezwegen. Ook het schaamteloze en decadente gedrag van de ‘wereldredders’ in Kopenhagen was veelzeggend over de mentaliteit van de klimaathoaxers.

  P.S. is ManBearPig al gevangen?

 2. wie weet wat meer over de rol van Thatcher in samenhang met de kolenmijnstakers en de olie-crisis en ook het stimuleren van kern energie? Ergens heb ik gehoord dat zij dus begonnen is funding te creeeren voor de globalwarming theorie.

  Maar het is ook tegenstrijdig aangezien zij vooral gesteund werd vanuit de big oil.

  Ik probeer het plaatje vor mijzelf wat duidelijker te krijgen. Soms lijkt iets dat tegen het belang van big oil is toch in hun belang schijn t te kunnen werken. Wellicht dat dat met Co2 tax hetzelfde is.

  Jan [3] reageerde op deze reactie.
  Cassandra Troy [14] reageerde op deze reactie.

 3. @Jan [3]:
  Ja dat aspect komt boven,

  Maar iemand maakte een terechte opmerking erover dat het onlogisch is. Nl Big oil was en van de grote funders van Thatcher.

  Ik probeer dus meee achtergrond te krijgen hoe de belangen nou echt lopen. Ook van Big oil.

  Jan [10] reageerde op deze reactie.

 4. Van Politici en Media hoor je niets, want die bijten elkaar niet

  Net als de heren Rechters Advocaten deurwaarders en Notarissen

  Al zet je ook een beloning in van 100.000 euro ze zwijgen
  Zie http://www.dedoorzetter.nl link 100

 5. Ik ben nu bezig met het verspreiden van dit filmpje: The Cloud Mystery.
  Ik heb dit filmpje ook naar politieke partijen gestuurd, weet het zal niks opleveren. Maar weten ze wel dat het verspreid word.
  Zelf geloof ik namelijk 100% in deze theorie. Het zijn 6 delen(54 min totaal) en zeer leerzaam.
  Wens u veel kijk plezier.

 6. waarom niet -indien wetenschappelijk bewezen- NIET(of minder) milieubelastende produkten /dienstverlening dan belastingvrij maken ?..prikkelen ..zonder het andere duurder te belasten ..?

  ..dan maakt mn bij (ook)twijfel daaraan NIET de overheid groter..

  Er zijn relatief grofweg 2 staats-mogelijkheden..

  a) de overheid (groeit) belast> het “slechte” ( milieu belastend)
  b) de overheid (krimpt)beloond alleen”goede”( milieu ontlastende)
  door bv. btw vrijstelling,en wegvallen van overheids(interventies
  (alle staatssubsidies) -zonder- het “slechte” -meer -te belasten .

  Dus (kiezen?) tussen: “klimaat-crisis” OF “klimaat-activisten-crisis”

  a) n staatsgesubsidieerde “klimaat-crisis” die mogelijk niet bestaat ,maar wel word je zeker (toch)meer belast (gestraft)
  b) OF er onstaat n klimaat-activisten-crisis die wel zeker zal onstaan,als we het”goede” belonen ,zonder het”slechte”straffen

  De drooglegging v/d staatssubsidies =de klimaat-activisten-crisis

  ik hekel het ontbreken v. info mbt(“feodale”nomenklatura) status
  tussen de klimaatstaatscorporatisten-e/d vrije kritieke opponenten
  Temperatuurbelasting
  “Etatisten hebben de nare eigenschap ,dat het niet gaat om :”of
  daadwerkelijkheid de temperatuur stijgt of daalt”, het gaat-hun- erom om HOE(slim)burgers te belasten voor die stijging-of daling
  staats-pizzo
  nu ik ga mijn eindejaars voorraad adm. afsluiten ,e/d afkoping (pizzo)belastingen betalen,anders gebruikt de staat geweld:

  immers ik moet :
  a) de klimaat-activisten die (helaas) wel bestaan subsidieerden
  b) om n NIET bestaande “klimaat-crisis” te financieren …..
  jaren..
  hard zal ik werken om (zelfs)bescheiden te leven in (luxemburg of en zwitserland al is het maar >180 dagen weg uit deze”ss-staat”

  nachtwaker is tegen ALLE directe -en indirecte belastingen
  nachtwaker is voor kerntaak-accijns /heffingen waarbij burgers vrij zijn te kiezen mbt welke gemeente(behoud tarief-concurrentie )
  -de accijns/heffingen/vergunningen mogen alleen worden gebruikt voor DE 3-kerntaken :leger(altijd defensief),politie ,en strafrecht
  ALLE grondgebied moet worden geprivatiseerd , alleen DE 3-kerntaken overheden krijgen huurrechten tbv uitoefening taken
  om staatseigendom -totalitair- af te schaffen.
  objectief (deels)ontoerekeningsvatbaar
  nachtwakerstaat dient te waken over bep. aspecten over de :
  1) minderjarigen(bv.zonder bekwaam voogd/familie) bescherming
  2) meerderjarigen(bejaarden) die door leeftijd ook begrenst zijn
  3) groep 3 die (deels)begrenst zijn maar leeftijd niet v. belang zijn
  (bv..zoals invaliden , mongolen , geestelijk handicaps ,etc )
  Nachtwaker vind dat (alleen)bij deze groepen nooit in (tijdelijk)
  vacuum mag onstaan in n overgang naar zuiver ibertarisme ..
  ,maar het moment wanneer deze groepen kunstig en correct door private organisaties worden beschermd /bevredigt is er geen redenen om het libertarisme niet volkomen te in te voeren ..

  wereldvrede= het startschot der mondiaal-libertarisme
  mondiaal liberatisme onstaat bij wereldvrede ,de mooiste utopie

  ps: ik hoop in maart/april de (beloofde) gegevens te ontvangen
  v/d luxemburgse bank -en min. financieen daar ,..hoe het verdrag in uitvoeringsbesluiten word behandelt( lees: gehindert)

  bv: hoe klein (weinig luxemburgse ambtenaren) is de afdeling die ;
  “de informatie “aan de JAGER verstrekt op gerichte verdachten (no mass-fishing ),waarover de belastingdienst niet over beschikt

  VOOR DE ECHTE MILIEULIEFHEBBERS
  ONTLOOP , ONTWIJK ja zelfs -ontduik -belastingen!, breng t naar belastinggeheimlanden,anders brengt u t milieu ernstig schade toe

  U straft milieu-activisme (subsidies),maar steunt daarmee t milieu.

  Simon Rozendaal (elsevier) die wel n schrijftalent is , legt u t beter uit , goed doorvoet met motivaties -en bronvermeldingen
  wetenschappers die 2 + 2 + 4 =wiskunde ,maaren geen politiek is

  Jan [11] reageerde op deze reactie.

 7. @henk [4]:
  Het door jouw zo verdacht gevonden ‘big oil’ heeft geen enkel belang bij deze grootste zwendel sinds mensenheugenis. Maar daar gaat het eigenlijk niet over. Het gaat er om dat een bepaald gedachtengoed, waarvan ik de naam niet wil noemen, bezig is op slinkse manier de door hun gehate z.g. kapitalistische economie naar de kl*ten te helpen teneinde alsnog hun zielige ‘heilstaat’ te vestigen: armoede (’terug naar de natuur’) en een allesoverheersende overheid (één controlerende ambtenaar op iedere burger). Ze hebben het eerder geprobeerd met ozon-gat, zure regen etc. Ditmaal lijken ze succes te hebben dankzij de (veelal linkse) media en laffe ‘rechtse’ politici die zich voor het karretje van links lieten en laten spannen en het ook nog goed vonden dat diezelfde overheid driftig met subsidie strooide richting ‘aksiegroepen’. Dat laatste overigens niet alleen op ‘milieu-gebied’.

  henk [12] reageerde op deze reactie.

 8. @nachtwaker [9]:
  Met ons ‘milieu’ is helemaal niks aan de hand. Allemaal ‘milieu-vriendelijke’ propaganda om de mensen de centen uit de zak te kloppen. Op die manier valt het niet zo op dat we uiteindelijk zo’n 70% van iedere zuurverdiende euro kwijt zijn aan de staat in de vorm van ‘energieheffing’, ‘milieu-heffing’ en meer van dat soort verkapte belastingen. In de oude oertijd hadden we een heuse opstand toen iemand ons wilde beroven van 10% van onze centen. Thans pikken we die 70% gewoon alsof het normaal is.

 9. Maar ze leren het nog niet hoor.
  Van Rompuy: De tweede prioriteit is dat “de EU in de nasleep van de top van Kopenhagen over de klimaatverandering haar leiderschap herbevestigt.”

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1049107/2010/01/04/Van-Rompuy-en-Zapatero-maken-goede-voornemens-voor-Europa.dhtml

  @henk [12]: Alle organisaties waar een big in voorkomt hebben er belang bij.. Zij denken dat er een hele consumentenmarkt op zit te wachten, wat werk zou opleveren, belastingen en zogezegd tevredenere mensen (omdat ze de aarde niet meer om zeep helpen).

 10. @henk [2]: Ik kan je bevestigen dat ik dat artikel ook heb gelezen. Ik kan het niet meer achterhalen, maar het was een nogal geconstrueerd verhaal dat probeerde een oorzakelijk verband te leggen tussen Thatcher en de klimaatindustrie; alsof zij aan de wieg had gestaan van het ecofascisme. Niets is minder waar. Ik geloof dat je je tijd verdoet als je hier een zaak in gaat zien. Dit is hoe samenzweringstheorieen gemaakt worden.

Comments are closed.